שבת שלום. גם אני כאן. אני צופה בתכנית כמעט 24

דיי3

New member
שבת שלום. גם אני כאן. אני צופה בתכנית כמעט 24

24/7. גילוי נאות: אני בעד אורטל בדרך כלל. כרגע אני קצת נרתעת מההתקרבות שלה לאתי. מזכירה לי את לירון שאחרי שאתי רצחה אותה, רקדה לה על הדם, גב' לירון יוצאת החוצה ואומרת "אני אוהבת אותה". גם אורטל (שאותה אני מאוד מחבבת) יודעת שאתי צבועה, סכסכנית, ומשמיצה אותה וברגע שאתי רק טיפה יותר רכה אליה, היא כולה נמסה ומקיפה את אתי בהמון אהבה. אולי זה משהו של ראליטי, המצלמות שם והסגירות בבית משבשת להם את ההגיון והשכל הישר.

דיי3

New member
זו לא שאלה הוגנת דידוש. את לא באמת מצפה

שאשכנע אותך שיש מה לאהוב בה. שאלה מתגרה נכון? :)

סרגי2

New member
גםן אני צופה בתוכנית הרבה מאוד, ולדעתי אורטל

תמיד הייתה בסביבתה של אתי מתחילת התוכנית מדי פעם אתי מרחיקה אותה ואז אורטל באופן הטבעי שלה לא נדבקת בכוח . זו הגדולה שלה לאורך התוכנית. וצריך להבין שזה לא כמו בבית בחוץ אי אפשר להתנתק לגמרי. מפה יוצא שלאורטל מגיע שאפו על התנהגותה בתוכנית.

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

גם אני בעד אורטל בכללי למרות שלפעמים היא עושה/אומרת דברים שמביכים אותי בתור צופה, אבל זה יחסית בסדר לעומת שאר הבנות שם.. ואני עדיין חושבת שהיא וארן ממש מתאימים!! חבל שהיא לא רואה את זה.. כי לדעתי אורן עדיין מעוניין.

ela501

New member
היא משעממת ומזויפת מלבד זה היא רק בסדר

היא לא יוצרת שום אינטרקציה מעניינת לא עם איתן ולא עם הבנות

efrat146

New member
טוב קרן הזאת כמה שהיא רעה היא פצצה...כזאת יפה

היא בחורה מסוכנת, כובשות ומסנוורות עם היופי שלהן ובעצם יש בהן רוע בסיסי (באופן מסויים) כמו ביצירה "פרחי הרע", ריחן ייופין משכר אך יש תופעות לוואי. לפעמים היא לא נראת משהו וכן מזכירה טראנסג'נדר אבל היום, וואו זוהרת. וגם ענת ממש מהממת היום עם הבלונד האפרוחי שלה, רוב הבנות נראות מעולה היום

adiyon2

New member
קרן נראית טוב היום כי

היא עם משקפי שמש שמסתירים את רב הפרצוף שלה. לדעתי היא לא יפה מבפנים ומבחוץ

למעלה