שבת שלום גריפון!

ש ר ב י ט

New member
שבת שלום גריפון!../images/Emo140.gif

לא אפריע את שלוותך... מקווה שאתה קורא איזה
טוב מתחת לשמיכה, כי זה מה שהייתי רוצה לעשות, אבל ילדי הקטנים מלאי מרץ...
ורוצים את אמא במשרה מלאה.

גריפון

New member
שלוותי בלתי מופרת השבת ../images/Emo82.gif

ספר זה לא ממש הקטע שלי - אבל נפרדתי מהשמיכה מוקדם בבוקר, ראיתי שני סרטים ישנים ונהדרים בטלויזיה, קראתי מוסף אחד (ונתקעתי בתשבץ), דיברתי טיפ טיפה בטלפון, ביליתי על המחשב ואפילו יצא לי שיר אחד על הדרך - והסתכלתי על הגשם. מראה מקסים, כשמסתכלים מגבוה. שלווה גמורה.

ש ר ב י ט

New member
זה נשמע ממש...

נהדר. בצהריים נורא התחשק לי לראות איזה סרט טוב, הקטן נרדם, בן זוגי גם, והגדול (בן 6 ) השתלט לי על הטלויזיה... ומכיון שאנחנו עדיין בעידן של טלויזיה אחת בבית והיא בסלון, אז קשקשתי בטלפון. באופן כללי הייתה שלווה מסויימת בקצב האיטי שבו הדברים התנהלו - בניגוד לימים רגילים, למרות הפעילות של הקטנים, אבל אם הייתי לבד, לבטח הייתי שוקעת בדברים אחרים - כמו ספר ורדיו או סרט טוב. איזה סרטים ראית? (אם אתה אוהב את אלמודבר - אז יש סרטים נהדרים שלו היום בערוץ הסרטים - ואם לא ראית - "הכל אודות אמא" בשעה 21:00 - אני ממליצה בחום - ראיתי את הסרט 3 פעמים בהזדמנויות שונות ותמיד נהניתי מאוד ובכיתי. זה בערך הסרט היחיד שבכיתי בו בשנים האחרונות. ובהמשך יש עוד סרטים שלו לתוך הלילה. שרביט

גריפון

New member
אני מנוטרל מכל שמץ של תרבותיות ../images/Emo13.gif

ראיתי את "בוליט" (מקווין) ואת "המורד" (ניומן). וכעת... את "להט לבן" (קגני). סופ"ש של עבריינות, מה לעשות.

ש ר ב י ט

New member
תהנה... ../images/Emo60.gif

אני שומעת מוסיקה עם אוזניות ונהנית כל כך... הילדים ישנים (גם פו הדב|דובי). בחוץ חורף אכזרי. בבית חם ונעים ושקט. לילה טוב לך
- היה כיף לשוחח.

גריפון

New member
עכשו? עכשו?? ../images/Emo6.gif

אפשר תמיד. היה איזה ביטוי במוטל בן פייסי החזן, שאהבתי מאוד: שבוע שכולו שבתות.

למעלה