שבת שלום, הודעה לקטני אמונה בלבד.

• פותח הנושא oehhe
  • פורסם בתאריך

oehhe

New member
שבת שלום, הודעה לקטני אמונה בלבד.

ביום הולדתה של רולן התקשרה הטליה שלי לאחל לה יום הולדת שמח. גם החתלתולית התקשרה. והערב, אנחנו לבד כמו זוג זקנים, השבלולית בצבא ההגנה, הסייחה נסעה עם אבא לסבים. ומי בא לארוחת ערב? החתולית שלי עם זר בלונים לרולן והברוז הגדול. ישבו זמן ארוך יחסית, פתחו את הפה, קישקשו. החתולית לא ראתה אותי מעודי ללא הזקן, הייתה המומה ונסערת, חילצה ממני הבטחה שאניח לו לצמוח מחדש. עוד צעד קטן לקראת העתיד המושלם. מיד יגיעו כמה חברים חדשים oehhe מי שרוצה לראות אותי ללא זקן צריך להזדרז ולהצפין

blonda3

New member
כמה נחמד-../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif

ולילה טוףףףףףף

rolan

New member
אז כן, הם הגיעו

חתלתולית וברווז. סעדנו ליבנו את תרנגולותיו של אוהי... היה טעים... אחרי הארוחה קלחה לה שיחה ואבא אוהי ניסה תוך ניצול מצב רוחה המרומם של חתלתולתו לסחוט ממנה הבטחה ליום קבוע לביקור ובילוי איתו. אבל מה אתם חושבים? היא לא התבלבלה, כמו חתולה מאומנת נפלה על שתי רגליה, שערותי סמרו והיא כמעט כמעט חשפה ציפורניים - לא
היא לא תקבע איתו יום קבוע כזה. היא תהיה ספונטאנית
טוב אנחנו כאן.... יאללה מתבלבלות לי המילים והאותיות חייבת לישון נתראה מחר
אדיר

blonda3

New member
יום קבוע? בגיל הזה?

טוב-לי יש שני מתבגרים ואני יודעת שאין אפשרות לקבוע או להחליט בשבילם ובטח שלא לקבוע יום קבוע. זה פשוט בלתי אפשרי. והאמת? אני גם מבינה אותם. גם אני לא הייתי עומדת בזה במקומם.......

אוהי

אני חושבת שאין טעם להתנות את הקשר בפגישות קבועות,אני מאמינה שצריך לבנות כאן משהו לאט לאט. אני נרגשת מרצונם של הילדים והיוזמה שלהם להתקרב ולהיות,ולא נראה לי שווה להכניס עכשיו סיבה להסתגרותם או להכניס אותם למשטר. שחרר את החבל עד שהקשר יתיצב והקבלה ללא תנאי תתממש,והביטחון ישוב בגדול. לדעתי הכי חשוב זה לתת להם חוויה של קבלה ולא דחיה עם תנאים. שבת שלום ,אפשר כבר לחבק אחרי הסדנה?

למעלה