שבת שלום הטודוס אמ...ה שלום ורדה

פיפיטה

New member
שבת שלום הטודוס אמ...ה שלום ורדה

אסטה סמנה כסטאבה מוי בלגניקה כפסה מהר אי טודוס נו ואן אקודרר נדה. יה לימפיי, יה גיזי אי אגורה מואיר הדורמיר אומפוקו אז טודו בואינו ושבת שלום

פיפיטה....אי יו...יסקפי מיאצו´|חבול

סטו בולדה דלקנסרייה אידלקלור..... איו אגורה מבו אזר און בניו אי מבו אדורמיר פינה לאורה דסינדר קאנדלס......

פיפיטה

New member
מאדם רוזה... שבת שלום כטנגס, אנטס

דוס טרס דיאס אבלטס אקי על במיה, איו לטדרה הלכתי ומירקי אונה במיה פרסקה פרסקה אי צ´יקיטיקה, אוי (ויירנרס) למונדי אי לאיזי קון מונצ´ו טומס סליו משהו משהו צ´ופס לוס דודס, בכלל מאז שאני קוראת על כל מיני מתכונים מהפורום פתאום מסטביניו גנה דה אזר מאכלים דה מי מדרה , קדן אי לפמיה ויניירון אקומר אקי אייה טרושו קומידה כאיזו אי קואלו כיו איזי וסטבה מוי ארמוזו טודו, אסטו אס פרה גורה, נוצ´דה בואנה וכל טוב !!!

פיפיטה ברכה איסלו כווסאגה..../images/Emo45.gif

ובאמת גם אני היגעתי למסכנה שאין כמו המאכלים של אמא.. כמה ספרים שיש לי וכמה שאני משכללת את עצמי במטבח. ולפעמים סתם מאכל פשוט מבית אמא מרומם את ליבי.... לדוגמא:ספינקה גיזדה=תרד מבושל פשוט ביותר חותכים את התרד כמו סלט חסה שוטפים היטב שמים בסיר עם שמן וחצי כוס לימון מבקבוק. מוסיפים חצי כוס אורז שטוף מלח פילפל מוסיפים מים,מבשלים עים רסק עגבניות, וזה ממש טעים וגם מזין..... אותו דבר קול גזדה=כרוב מבושל... כי בימי הקיץ לא הולך אצלי בשר... הם ממש לא מעוניינים שלא נדבר שאחת מבנותי הפכה לצמחונית בכלל...

פיפיטה

New member
רוזה.....ישר הדפסתי את המתכון

גם לי יש מלא ספרים ואחרי דיפדוף לחיפוש משהו מיוחד אני תמיד מבשלת אוכל של אמא, ננסה את הספינקה באמצע השבוע

למעלה