שבת שלום, הינני כאן שוב.

Marble Arch

New member
שבת שלום, הינני כאן שוב.

(האמת שאני פה כל הזמן, קוראת בין הצללים..) ובאמתחתי שאלה וחצי: 1. באם אני בוחרת לעדכן את הנגן שלי (IFP-799) האם העברית באמת תסתדר? גם היא תהיה הפוכה זאת לא בעיה כי אני יכולה להפוך בתגיות. אבל אני רק רוצה להיות בטוחה שזה באמת עוזר, כי אחרת אני לא אתחיל עם זה. וגם- למה יש שם חמישה קישורים שונים?? איזה מהם אני אמורה להוריד? 2. (סתם כתבתי שאלה חצי, בעצם יש לי שתיים..) כל השירים שעל הנגן ימחקו בעת הורדן העדכון, נכון? קראתי באתר או בחוברת... איך אני מגבה אותם? הבעיה היא שכבר אין לי אותם על המחשב כי פירמטו לי אותו... דרך התוכנה של אייריבר זה לא עובד הפוך (לגרור מהנגן למחשב..). מישהו יכול לייעץ לי? רב תודות.

weird dust

New member
הנגן אמריקאי?

לא זכור לי שאי אפר למשוך שירים מהנגן, לדעתי זה ככה גם באייץ 10 שכל מה שמוכנס עדיין יכול לצאת. העברית לא תסודר יותר ממה שיש כרגע, אז זה בטח לא משנה. הגירסה הכי טובה היא הקוראנית.

Marble Arch

New member
אני לא יודעת איזה נגן זה..

קניתי אותו בבאג.. וקיבלתי מהם את הקישור לעדכון הזה כששאלתי מה החסרונות של הנגן והמוכר אמר שאין עברית אבל אפשר לעדכן- ושאתקשר וישלחו לי למייל את העדכון. כרגע אין לי אפילו עברית הפוכה אלא רק ג'יבריש. זה בטוח לא יהיה יותר טוב מזה? חבל..

weird dust

New member
יש עברית הפוכה

אבל מומלץ לבדוק אם הבעיה היא בכל השירים או רק בחלק. העידכונים החדשים באים עם עברית הפוכה ככל הזכור לי.

Marble Arch

New member
ואם הבעיה היא רק בחלק?

אני פשוט באמת מתלבטת אם להוריד את העדכון או לא... עם כל העבודה הקשה שזה כולל (להשיג מחדש את כל השירים שלי שמא יאבדו..)

weird dust

New member
לא זכור לי שהם אובדים

בתוך התיקיה אין את השירים? תבדקי בסייר.

stardust19

New member
משהו לא נראה לי פה הגיוני- למרות

שעושים עדכון השירים לא אמורים להימחק ו/או כל מידע אחר. כל מה שנימחק זה העדכון הקודם של המכשיר ובמקומו יש את העדכון החדש...בכל מקרה ככה זה ב H320 שלי

weird dust

New member
גם באייפוד ובשאר נגנים זה לא נמחק

לדעתי זה לא ימחק בכל מיקרה גם. זה מחליף קיבצי מערכת לא עושה פורמט.

יאיר B

New member
בנגני פלאש הכל נמחק

הם גם כותבים את זה בשורה אדומה באדת שלהם, בדף העידכונים. מהניסיון שלי, כל נגן פלאש שעידכנתי פורמט במהלך העידכון.

weird dust

New member
זה קטע שלחא שמעתי עליו

טוב אבל אף פעם לא עשיתי עידכון לפלאש

Marble Arch

New member
אם ככה ניראה לי שאוותר על העדכון..

לעת עתה לפחות, כי פשוט אי אפשר להעביר את השירים חזרה למחשב.
הפכתי את העברית וכשמציגים בנגן את התיקיות רואים עברית ורק בזמן הנגינה לא. אני חושבת שאני אסתדר עם זה ככה וזהו.

weird dust

New member
כניראה שבאמת זה נגן ששכב הרבה זמן

במלאי ובמחסנים שלהם. אני יודע שרוב מה שנימכר כיום הוא מגיע סך הכל מעודכן.

Marble Arch

New member
ואחרי עדכון הצלחת?..

איזה עדכון בדיוק?? והאם זה עזר בעברית?..

Marble Arch

New member
(אם כי זה מעט פרדוקסלי...

להוריד עדכון שימחק את כל הקבצים כדי שבפעם הבאה שאוריד עדכון הם לא ימחקו
)

למעלה