שבת שלום.הנה שאלון היכרות לסופ"ש:

d r o r y

New member
שבת שלום.הנה שאלון היכרות לסופ"ש:

היי חבר'ה.אני יודע שזה לא קשור לנושא הפורום,אבל הנה שאלון היכרות לכל המעוניין,שהעתקתי(מעצמי!!) מפורום אחר!!סתם שנוכל להכיר קצת יותר אחד את השני.אשמח לתגובות. השאלות הן בנוסח זכר רק לצורך הנוחות.כמובן אין לענות תשובות מתחכמות,אלא מה שאתם באמת חושבים.אז הנה: -שאלות אילו: 1.אילו היית יכול לקבל יכולת אחת על טבעית כלשהי,איזו תכונה על טבעית היית בוחר? 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? 3.שתייה קרה או חמה? 4.לחם או מצות? 5.אהבה או כבוד? 6.סבתא או סבא? 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? 8.סוודר או מעיל? 9.שקט או רעש? 10.מרק או דייסה? 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? 13.אתניקס או תיסלאם? 14.אושר או עושר? 15.יגאל בשן או אייל גולן? 16.תכנית טלוויזיה-"הופה היי",או "הראשון בבידור עם דודו טופז"? -שאלות אסוציאציות: 1.חלום: 2.סיפוק: 3.שמחה: 4.זמן: 5.לילה: 6:מוזיקה: 7.בעלי חיים: 8.ג'ינס: 9.חיים: 10.מוות: 11.אהבה: 12.שינאה: 13.ילדים: 14.הורים: 15.חברים: 16.רדיו: -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? 2.שתייה אהובה? 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)?נסו לציין כמה... 4.עונה אהובה? 5.צבע אהוב? 6.רגש אהוב? 7.חמשת השירים הכי אהובים עליכם בעולם? 8.תחנת הרדיו האהובה? 9.חמש האנשים האהובים ביותר? 10.סרט אהוב? 11.תכנית הכי אהובה עליך בטלוויזיה,בכל הזמנים? -ולסיום: 1.ספר בקצרה על חלום שחלמת שלא תשכח אותו לעולם: 2.תן דוגמא לרגע בחייך שלא תשכח לעולם: 3.ספר בקצרה על המקרה הכי מיסטי ומוזר שקרה לך בחיים:

bati77

New member
ראשונה? טוב נו..

זה כמעט אותו שאלון שעשיתי בפורום אביב גפן.. אז פשוט העתקתי. חחח.. *אילו היית יכול לקבל יכולת אחת על טבעית כלשהי,איזו תכונה על טבעית היית בוחר?
לקרוא מחשבות.. הלוואי ויכולתי. *אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם?
את האי-צדק *אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים?
חלום, בלי ספק. *אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?
לא בדיוק, הייתי מתנדבת בכל עמותה כלשהי (בעיקר של חיות) *אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?
לא. מה זה שווה? *אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?
אולי 2 ככה.. אבל לא הייתי עושה את זה גם אם היה מותר כי לאפחד אין זכות להחליט מי ימות ומי יחיה סתם. *אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?
אמאבא *אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...
לא הייתי אוכלת ארוחות.. הייתי אוכלת שוקולד וממתקים אחרים כל היום! (יאמי) *אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך?
לא גרה בעיר.. *אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?
ממ.. כמו ב"ארתור"..חחח -שאלות זה או זה: *מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?
סופרמן! *מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?
פיות *שתייה קרה או חמה?
חמה *לחם או מצות?
כל עוד אפשר למרוח על זה שוקולד זה טעים! *אהבה או כבוד?
כשאתה אוהב מישו אתה מכבד אותו אוטומטית כזה לא?.. *עוף או נקניקיות?
איכס נקנקיות.. שניצל! *מה יותר מרגיז-להירטב במים באמצע הרחוב, או לחטוף קרמבו על הראש בזמן מסיבה?
ברור ש...
*סבתא או סבא?
לא יודעת.. אין לי.. *מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות?
חום דבש-ירוק
*סוודר או מעיל?
גם וגם *שקט או רעש?
מה זאת השאלה הזאת!? חחח ברור שפעם ככה ופעם ככה.. *מרק או דייסה?
דייסה?? מה אני תינוק? חחח.. מרק! *מיסטיקה או פסיכולוגיה?
השאלות האלה מסובכות מידי \= אבל פסיכולוגיה *מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים?
טוסיק! *אתניקס או תיסלאם?
אפחד.. *אושר או עושר?
אושר! בספק אם יש כזה. *יגאל בשן או אייל גולן?
חחח.. יגאל בשן נראה לי *תכנית טלוויזיה-"הופה היי",או "הראשון בבידור עם דודו טופז"?
הופה היי! "כשאתה עצוב כל כך תצא לדרך אל תשכח, שיר איתנו את ההופה הופה היי!" *מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני?
מי? שאלות אסוציאציות: *חלום:
מישו מסויים. *סיפוק:
סקס?
*שמחה:
חיוך *זמן:
שעון *לילה:
כוכבים *מוזיקה:
אביב גפן *בעלי חיים:
כמו בני אדם *ג'ינס:
קרוע *חיים:
מוות *מוות:
קבר *אהבה:
לב פועם *שינאה:
מישי מסוימת..חח *ילדים:
קטני! *הורים:
חום *חברים:
כייף *רדיו:
גלגלגלגל"צ *יין:
אלכוהול *ריקודים:
מסיבה *ציפור:
יונה -דברים אהובים: *מאכל אהוב?
אפשר להגיד ששוקולד! *שתייה אהובה?
פשוט מים או תפוחים.. *עונה אהובה?
אביב *צבע אהוב?
סגול! *רגש אהוב?
רוגע *מתקן לונה-פארק אהוב?
נדנדות!!! *חיה אהובה?
כמעט כולן *סרט אהוב?
קוראים לי סם *אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)?נסו לציין כמה...
יש המון אבל ננסה את הישראלים שאני אוהבת... אביב גפן, דניאל סלומון, עברי לידר, בית הבובות, היהודים, שלמה ארצי, רמי קליינשטיין, אינפקציה, אפרת גוש.. יש עוד אבל אין לי כח. *חמשת השירים הכי אהובים עליכם בעולם?
שכחו מזה. *תחנת הרדיו האהובה?
גלגלגלגל"צ
*חמש האנשים האהובים ביותר?
ממ.. קשה מדיי. *תכנית הכי אהובה עליך בטלוויזיה,בכל הזמנים?
חברים, מומינים, בימבה, קרובים קרובים וארתור. סורי הן פשוט טובות כולן!! -ולסיום: *ספר בקצרה על חלום שחלמת שלא תשכח אותו לעולם:
חלום הכי הזוי-עיר עם טונות תפוזים וכולם הולכים עירומים ויש מלא הופעות.. *תן דוגמא לרגע בחייך שלא תשכח לעולם:
פעם ראשונה שאמרתי למישו שאני אוהבת אותו. *ספר בקצרה על המקרה הכי מיסטי ומוזר שקרה לך בחיים:
אין לי משו מיוחד.. אבל יש לי מלא מלא טלפטיות עם חברים שלי בקצב מטורף..חח לילה טובבבבבב.

LOLI152

New member
אני אוהבת שאלונים שכאלה! D:

הנה: שעת התחחלה: 11:25 1.אילו היית יכול לקבל יכולת אחת על טבעית כלשהי,איזו תכונה על טבעית היית בוחר? היכולת להעיף דברים. 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? חלום שאני שולטת בו(צלול) כן, סתם אחד לא. 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן. 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא, למטופלים שלי זה יכול להיות מאוד מסוכןדבר כזה. 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? אחד, או שניים, לא יותר! 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? למורז. 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... האמ. מתי שהייתי רעבה? הייתי אוכלת.. האמ.. אוכל! 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? כן. 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? היה פה מגוון יותר, ללא ספק. -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן, כמובן! 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?פיות. 3.שתייה קרה או חמה? קרה 4.לחם או מצות? לחם 5.אהבה או כבוד? אהבה 6.סבתא או סבא? שניהם 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? כחולות 8.סוודר או מעיל? מעיל 9.שקט או רעש? רעש 10.מרק או דייסה? מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? גם וגם, אבל אם חייבים אז פסיכולוגיה. 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? רגליים 13.אתניקס או תיסלאם? אתניקס 14.אושר או עושר? אושר 15.יגאל בשן או אייל גולן? דניאל סלומון. 16.תכנית טלוויזיה-"הופה היי",או "הראשון בבידור עם דודו טופז"? הופהיי! -שאלות אסוציאציות: 1.חלום: שינה 2.סיפוק: נשיקה 3.שמחה: שמש 4.זמן: חלל 5.לילה: כוכבים 6:מוזיקה:דניאל סלומון 7.בעלי חיים: חתולים 8.ג'ינס: אלירן XD 9.חיים: משפחה 10.מוות: בית קברות 11.אהבה: חיבוק 12.שינאה: חץ 13.ילדים: מוצץ 14.הורים: קרציות 15.חברים: משפחה 16.רדיו: שחור -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב?שניצל 2.שתייה אהובה? קולה 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)?נסו לציין כמה... -דניאל, אנסטסיה, רונה קינן, שייגעצ, יוני בלוך,מוניקה סקס,אפרת גוש,עוד? 4.עונה אהובה?חורף 5.צבע אהוב? סגול וכתום 6.רגש אהוב? אהבה 7.חמשת השירים הכי אהובים עליכם בעולם? אין כמו האהבה שלך, היא והוא,עיניים טובות,מבול, משקאות חריפים. 8.תחנת הרדיו האהובה?לא שומעת. 9.חמש האנשים האהובים ביותר? ליבי מור קורל לילו והמשפחה. 10.סרט אהוב? פתאום 30. 11.תכנית הכי אהובה עליך בטלוויזיה,בכל הזמנים? לא יודעת. -ולסיום: 1.ספר בקצרה על חלום שחלמת שלא תשכח אותו לעולם: הייתי בבית החדש, בכל מקום היו פסים שחורים, הלכתי, חזרתי, כולם מתו, והיה מכתב שהיה כתוב בו "פסים שחורים=מוות" 2.תן דוגמא לרגע בחייך שלא תשכח לעולם: לא יודעת. 3.ספר בקצרה על המקרה הכי מיסטי ומוזר שקרה לך בחיים: מיסטי מוזר ואפל? לא חושבת שיש כזה. שעת סיום: 11:36 11 דקות, ועוד דיברתי עם אנשים, שאלון קצר. הייתי פה.

hilape

New member
הנה כל הדברים שרציתם לדעת ולא העזתם

לשאול :) תשובות לשאלות .אילו היית יכול לקבל יכולת אחת על טבעית כלשהי,איזו תכונה על טבעית היית בוחר? את היכולת לראות את הקיום האלוהי ולא רק להאמין בו באמונה 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? להבין שחייתי חלום זו אשלייה לכן הייתי מעדיפה להתעורר לחיי המציאות שלי 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן משום שמעמל רב ממעשה ידייך אפשר להיות עשיר יותר מששייה וסיפוק רוחני לא רק על ידי מילוי טפסי לוטו :) אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לעולם לא אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? מי כתב את השאלה הזו היכן הוא גר ומה הכתובת שלו :)
אוי ואבוי חס וחלילה אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)מי זה היה?? לבן שלי ולאמי אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות הייתי אוכלת רק את השניצל תירס שלי אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? כן אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? החיות היו הופכות לטרף קל בעבור האדם הבן שלי התעורר אז אמשיך את השאלון מאוחר יותר

hilape

New member
המשך לשאלון

שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?מוחמד עלי מיומן מבחינת כושר גופני סופרמן סתם עושה רוח כאשר הוא עף באוייר :) 2 מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?פיות.? מלאכים 3 שתייה קרה או חמה? חמה לחם או מצות? לחם 5.אהבה או כבוד? אהבה זה גם כבוד כאשר אתה אוהב אתה לומד לכבד את הקיים 6.סבתא או סבא? אינם בין החיים אך אהבתי את שניהם 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? כחולות 8.סוודר או מעיל? מעיל 9.שקט או רעש? שקט שקט שקטטטטטטטט 10.מרק או דייסה? דייסה סולת 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? שניהם. 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? הרגליים 13.אתניקס או תיסלאם? תיסלם 14.אושר או עושר? אושר 15.יגאל בשן או אייל גולן? יגאל בשן. 16.תכנית טלוויזיה-"הופה היי",או "הראשון בבידור עם דודו טופז"? הראשון בבידור עם מר טופז שאלות אסוציאציות: 1 חלום : תעתוע דמיוני 2 סיפוק רוחניות 3 שמחה אור פנימי 4 זמן שעון 5לילה ירח 6 מוזיקה מזון לנפש 7 בעלי חיים אריה = חוזק ציפור = רגישות וסוס = אצילות 8 מוות ההפך מחיים אי קיום של עצמך 9 אהבה יסודות רגשיים 10 שינאה רגש חסר ערך 11 ילדים עולם ומלואו 12 הורים עולם ומלואו 13 חברים מעגל אנושי חם 14 רדיו דרום דברים אהובים מאכל אהוב שקשוקה שתייה אהובה בירה שחורה אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)?נסו לציין כמה דניאל סלומון אריק איינשטיין יהודה פוליקר ריקי גל אביב גפן ארקדי דוכין מיכה שטרית דויד ברוזה להקות הביטלס הדלתות U2 COLD PLAY RADIO AD ועוד המון עונה אהובה? אביב צבע אהוב כחול רגש אהוב א ה ב ה חמשת השירים הכי אהובים עליכם בעולם 1 אין כמו האהבה שלך 2 אין כמו האהבה שלך 3 אין כמו האהבה שלך 4 אין כמו האהבה שלך 5 אין כמו האהבה שלך
תחנת הרדיו האהובה רדיו חזק של תיסלם :)
חמש האנשים האהובים ביותר 1 אמא שלי 2 הבן שלי 3 אבא שלי 4 אחותי 5 ודניאל סלומון תכנית הכי אהובה עליך בטלוויזיה,בכל הזמנים אופרה ויינפרי ולסיום .ספר בקצרה על חלום שחלמת שלא תשכח אותו לעולם חלמתי חלום שבו אני ישנה בחדי שינה עמוקה ונעימה כאשר לצידי נכנס ומנמנם לו לא אחר מאשר דג גדול ושמן שנוחר לו בקולי קולות וזה מה שלמעשה העיר אותי משנתי מזל כאשר התעוררתי הדג ברח מן החדר :) ספר בקצרה על המקרה הכי מיסטי ומוזר שקרה לא אירע עדיין

hilape

New member
משום מה החלום הזכיר לי במקצת את

חלום אריזונה של גוני דפ תמיד אהבתי את הסרטים המיוחדים שלו ואת של אמיר קוסטרציה חתול שחור וחתול לבן שעת הצוענים למי שראה ולמי שלא מאוד מומלץ

../images/Emo85.gifהשדים באים בלילה

-שאלות אילו: 1.אילו היית יכול לקבל יכולת אחת על טבעית כלשהי,איזו תכונה על טבעית היית בוחר?אנערף 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים?חלום 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?כן..כדי לא להשתגע 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?לא 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?לא 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?החברים שלי ואימא 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...הרבה 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך?לא 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?רע -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?סופרמן 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?פיות 3.שתייה קרה או חמה?חמה 4.לחם או מצות?לחם 5.אהבה או כבוד?אהבה 6.סבתא או סבא?סבא 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות?כחול 8.סוודר או מעיל?סוודר 9.שקט או רעש?רעש 10.מרק או דייסה?מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה?פסיכו 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים?אנערף 13.אתניקס או תיסלאם?תיסלם 14.אושר או עושר?אושר 15.יגאל בשן או אייל גולן?יגאל 16.תכנית טלוויזיה-"הופה היי",או "הראשון בבידור עם דודו טופז"?הופה היי -שאלות אסוציאציות: 1.חלום:אושר 2.סיפוק:הופעות 3.שמחה:חיוך 4.זמן:וען הזמן..חח 5.לילה:לישון 6:מוזיקה:חיים 7.בעלי חיים:כלב? 8.ג'ינס:המצאה גאונית 9.חיים:מוזיקה 10.מוות:שקט 11.אהבה:כאב 12.שינאה:שטותי 13.ילדים:שמחה 14.הורים:אכזבה 15.חברים:אהבה 16.רדיו:גלגלצ -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב?פסטה 2.שתייה אהובה?קולה 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)?נסו לציין כמה..אביב גפן,היהודים דניאל איף ועוד רבים וטובים 4.עונה אהובה?אביב/סתיו 5.צבע אהוב?שחור כחול 6.רגש אהוב?אהבה 7.חמשת השירים הכי אהובים עליכם בעולם?וואי 8.תחנת הרדיו האהובה?גלגלצ 9.חמש האנשים האהובים ביותר? 10.סרט אהוב?נערה בהפרעה 11.תכנית הכי אהובה עליך בטלוויזיה,בכל הזמנים?דוסון קריק/נשואים פלוס/ חברים -ולסיום: 1.ספר בקצרה על חלום שחלמת שלא תשכח אותו לעולם:עזבו=/ 2.תן דוגמא לרגע בחייך שלא תשכח לעולם:די נו 3.ספר בקצרה על המקרה הכי מיסטי ומוזר שקרה לך בחיים:אוף

י yuval

New member
היהיהיהי

-שאלות אילו: 1.אילו היית יכול לקבל יכולת אחת על טבעית כלשהי,איזו תכונה על טבעית היית בוחר? אממ לעוף... אם זה נקרא 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים?חלום... יותר טוב מהמציאות... 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן... כ אם לא הייתי ממש משועממת 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? רוב הסיכויים שלא 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? אמא אחותי ואלי איזו חברה... 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... וואוו כל כך הרבה.. 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? לא נראה לי... 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? האמת שדי רע... כי גם ככה הם חכמות ואם אנחנו לא היינו יכולים לשלוט בהם והם לא בנו אז העולם הייה מטמוטט -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן.. 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? לא מתחברת לאף אחד... אבל פיות כי זה פחות נדוש 3.שתייה קרה או חמה? תלוי במצב- רוח אבל בעיקרון חמה 4.לחם או מצות? לחם 5.אהבה או כבוד? כבוד!! 6.סבתא או סבא? סבתא.. 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? חומות לדעתי... 8.סוודר או מעיל? סוודר 9.שקט או רעש? בדרך כלל שקט אבל יותר קל להיבלע בתוך הרעש.. 10.מרק או דייסה? מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? פסיכולוגיה 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? הרגליים בדרך כלל 13.אתניקס או תיסלאם? אף אחד! 14.אושר או עושר? אושרר 15.יגאל בשן או אייל גולן? יגאל בשן 16.תכנית טלוויזיה-"הופה היי",או "הראשון בבידור עם דודו טופז"?הופה היי -שאלות אסוציאציות: 1.חלום:אושר בדרך כלל 2.סיפוק: הופעות...? כן הופעות 3.שמחה: החיוך שדניאל שר את "הי" 4.זמן:...? 5.לילה: דיכאון או לישון 6:מוזיקה: בערך החיים שלי 7.בעלי חיים: פילללל 8.ג'ינס: אחד הדברים שאני יותר אוהבת ללבוש 9.חיים:שמחה עצב ומוסיקה 10.מוות: שקט 11.אהבה: אכזבה 12.שינאה: בדוגרי אף אחד לא באמת שונא 13.ילדים: אני..? 14.הורים:או טוב או רע 15.חברים: אהבה וחברות 16.רדיו: גלגלצ דברים אהובים: 1.מאכל אהוב?פסטה עם שמנת 2.שתייה אהובה? קולה או קפה 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)?נסו לציין כמה... דניאל אביב גפן דורן-דורן ושיגעצ 4.עונה אהובה?חורף ... כמה עצבות 5.צבע אהוב?אדום 6.רגש אהוב? שמחה 7.חמשת השירים הכי אהובים עליכם בעולם? אני לא יכולה למנות.. 8.תחנת הרדיו האהובה? גלגלצ 9.חמש האנשים האהובים ביותר?... 10.סרט אהוב? נערה בהפרעה... (ראיתי אגב אתמול..) 11.תכנית הכי אהובה עליך בטלוויזיה,בכל הזמנים? חברים!! -ולסיום: 1.ספר בקצרה על חלום שחלמת שלא תשכח אותו לעולם: שמישהו רוצח אותי במקלחת... 2.תן דוגמא לרגע בחייך שלא תשכח לעולם: קשה מדי 3.ספר בקצרה על המקרה הכי מיסטי ומוזר שקרה לך בחיים: .......

bzuya

New member
תשובות

-שאלות אילו: 1.חיזיון 2.לחיים האמיתים 3.אם הייתי מלירדר בגלל העבודה כן 4.לא 5.לא 6.החברה הכי טובה שלי 7.הייתי אוכלת רגיל 8.חלק כן וחלק לא כי לכל אחד דעה שונה 9.אין לי מושג -שאלות זה או זה: 1.סופרמן 2.פיות.. 3.קרה 4.לחם 5.אהבה 6.שניהם 7.לכל אחד מהם יופי מיוחד 8.סוודר 9.שקט 10.מרק 11.שניהם 12.לא יודעת 13.לא מכירה את שניהם 14.אושר 15.לא אוהבת את שניהם 16.אמ..אף אחד -שאלות אסוציאציות: 1.חלום:הגשמה 2.סיפוק:אהבה 3.שמחה:אושר 4.זמן:קצת 5.לילה:חושך 6:מוזיקה:רוק 7.בעלי חיים:כלב 8.ג'ינס:איכס 9.חיים:מוזיקה 10.מוות:התאבדות 11.אהבה:סקס 12.שינאה:שקרנים 13.ילדים:שמחה 14.הורים:מבוגרים 15.חברים:אנשים שאכפת להם ממך 16.רדיו:מוזיקה -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב?פסטה 2.שתייה אהובה?מים 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)?דניאל סלומון סער בדישי היהודים מוקי וכו' 4.עונה אהובה?קיץ 5.צבע אהוב?שחור 6.רגש אהוב?אהבה 7.חמשת השירים הכי אהובים עליכם בעולם?אין 8.תחנת הרדיו האהובה?91.8 FM 9.חמש האנשים האהובים ביותר?שיר,אוחותי,אמא,אבא,.... 10.סרט אהוב?בילי אליוט,הרדוף לבן 11.תכנית הכי אהובה עליך בטלוויזיה,בכל הזמנים?אמ..לא זוכרת -ולסיום: 1.ספר בקצרה על חלום שחלמת שלא תשכח אותו לעולם:זה ארוך 2.תן דוגמא לרגע בחייך שלא תשכח לעולם:זה גם ארוך 3.ספר בקצרה על המקרה הכי מיסטי ומוזר שקרה לך בחיים:ראיתי רוח רפאים בבית שלי

תשובות+חדשה

אני קוראת סמויה כבר די הרבה זמן אז זה הזמן להתפקד שם- דניאל גיל :19 -שאלות אילו: 1.אילו היית יכול לקבל יכולת אחת על טבעית כלשהי,איזו תכונה על טבעית היית בוחר? אהמממ יכולת להזיז דברים (טלקינזיס) ולעבור ממקום למקום בשניות -כן נו הבזקה- מכורה קשה למכושפות. 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? אהממ תלוי בחלום- אבל לדעתי מציאות קשה טובה יותר מחלום דמיוני אם יודעם שהוא חלום 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? למה לי? 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא, במה זה היה עוזר לי ? אם הייתי מתקבלת לעבודה בלי לדעת את העבודה מה זה היה עוזר לי? 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? ברור!! חצי מהאנשים שאני מכירה לא היו קיימים 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? אהממ לבן אדם אחד בלבד? לא יודעת
7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... שוקולד - כל היום בלי הפסקה 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? יש מצב- ראש העיר של ראשון - איפה שאני גרה כל כך גרוע שגם אני יכולה לתפקד יותר טוב ממנו... 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?היתה מלחמה נוראית בן החיות לבני האדם -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? לא יודעת 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?מלאכים 3.שתייה קרה או חמה?קרה 4.לחם או מצות?לחם מצות זה מגעיל :( 5.אהבה או כבוד? כבוד 6.סבתא או סבא? סבתא- את הסבים שלי לא זכיתי להכיר :( 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות?כחולות 8.סוודר או מעיל?סוודר 9.שקט או רעש?רעש 10.מרק או דייסה?מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? מיסטיקה 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? לא מסתכלת על בחורות
13.אתניקס או תיסלאם ?
14.אושר או עושר?אושר 15.יגאל בשן או אייל גולן?
16.תכנית טלוויזיה-"הופה היי",או "הראשון בבידור עם דודו טופז"? הופה היי -שאלות אסוציאציות: 1.חלום: אהבה 2.סיפוק: אושר 3.שמחה: עצבות 4.זמן: לילה 5.לילה: זמן חחח 6:מוזיקה: דניאל ואביב 7.בעלי חיים: חתולים 8.ג'ינס:תמיד 9.חיים: ארוכים אבל לא מספיק 10.מוות:סוף 11.אהבה: כיף 12.שינאה: רוע 13.ילדים: חמודים 14.הורים: לפעמים בסדר ולפעמים מיותרים 15.חברים: צבא 16.רדיו:102FM -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב?שוקולד 2.שתייה אהובה?מים 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)?נסו לציין כמה...אביב , דניאל , היהודים , דיידו 4.עונה אהובה?חורף 5.צבע אהוב?סגול 6.רגש אהוב?אהבה - קיטשי אבל נכון... 7.חמשת השירים הכי אהובים עליכם בעולם? וואי זה משתנה אבל כרגע הם: חושך- אביב רבות הדרכים- דניאל ממנטו מורי1 - אביב מגיפה- אביב בשבילך- אביב 8.תחנת הרדיו האהובה? 102 FM 9.חמש האנשים האהובים ביותר? אמא ,אחותי הגדולה, ידיד קרוב, ו2 חברות יקרות 10.סרט אהוב? 11.תכנית הכי אהובה עליך בטלוויזיה,בכל הזמנים? מכושפות!!!!!! -ולסיום: 1.ספר בקצרה על חלום שחלמת שלא תשכח אותו לעולם:רעידת אדמה, בית עומד ליפול וגשם מבול בחוץ 2.תן דוגמא לרגע בחייך שלא תשכח לעולם: 3.ספר בקצרה על המקרה הכי מיסטי ומוזר שקרה לך בחיים: אהממ אצלנו בבית זה קורה כל יום: טלויזיות נפתחות לבד, ברזים נפתחים לבד דלתות נפתחות לבד, אבל משהו שאני זוכרת במיוחד זה שישבתי ב10 בערב בחדר שלי וראיתי סדרה על מומיות בנשיונל ג'אוגרפיק והדלת של החדר שלי נפתחה מעצמה לבד - אחרי שהיתה סגורה שעה לא ישנתי כל הלילה!

november rains

New member
=|

-שאלות אילו: 1.אילו היית יכול לקבל יכולת אחת על טבעית כלשהי,איזו תכונה על טבעית היית בוחר?לעוף, להרים דברים בעזרת מחשבה, לקרוא מחשבות 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים?לא 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?לא יודעת 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?כן, אבל הייתי מביאה לאח שלי. 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?ממש לא 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?אח שלי 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...לא יודעת, אני לא ממש אוהבת לאכול.. 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך?לא:) 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?כולם היו חיים בהרמוניה אחת גדולה! -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?סופרמן!! 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?סתם שטויות 3.שתייה קרה או חמה?קולה 4.לחם או מצות?לחם. מצות זה מגעיל 5.אהבה או כבוד?אם יש אהבה יש כבוד, אז אהבה 6.סבתא או סבא?אין לי סבא..
סבתא. 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? 8.סוודר או מעיל?מעיל 9.שקט או רעש?שקט 10.מרק או דייסה?איכס דייסה..מרק. 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה?מיסטיקה 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? 13.אתניקס או תיסלאם? 14.אושר או עושר?אושר 15.יגאל בשן או אייל גולן? 16.תכנית טלוויזיה-"הופה היי",או "הראשון בבידור עם דודו טופז"?הופה היי -שאלות אסוציאציות: 1.חלום:שקר 2.סיפוק:אושר 3.שמחה:כיף 4.זמן:אין 5.לילה:כוכב 6:מוזיקה:הכל 7.בעלי חיים:סם. מלך העולם:) 8.ג'ינס:עדן 9.חיים:ס' 10.מוות:פחד 11.אהבה:אושר 12.שינאה:רוע 13.ילדים:חניכים 14.הורים:ס' 15.חברים:הכל 16.רדיו:ס' -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב?במבה 2.שתייה אהובה?קולה, אייס קפה 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)?נסו לציין כמה..אביב, עברי, דניאל, אלג'יר, פלויד..יש עוד מלא 4.עונה אהובה?סתיו 5.צבע אהוב?כתום, סגול, ירוק ושחור 6.רגש אהוב? 7.חמשת השירים הכי אהובים עליכם בעולם?ואי, לא יודעת.. 8.תחנת הרדיו האהובה?גלגלצ 9.חמש האנשים האהובים ביותר?נוני, עדן, נועלה, סבתא ואח שלי 10.סרט אהוב?לא זוכרת איך קוראים לו...משהו עם ילד שעלה לארץ ואז מראים כל מיני ובסוף הוא פוגש את אמא שלו והיא צועקת ובהל בלה בלה..וגם תעביר את זה הלאה ופיטר פן. 11.תכנית הכי אהובה עליך בטלוויזיה,בכל הזמנים?
-ולסיום: 1.ספר בקצרה על חלום שחלמת שלא תשכח אותו לעולם:שסבתא מתה
2.תן דוגמא לרגע בחייך שלא תשכח לעולם:היום שסבא נפטר..זאת הייתה הפעם הראשונה בחיים שלי שחוויתי מוות של מישהו קרוב. 3.ספר בקצרה על המקרה הכי מיסטי ומוזר שקרה לך בחיים:כל הזמן ברייקי..

למעלה