שבת שלום+התפקדות אוקטובר

glitter8

New member
שבת שלום+התפקדות אוקטובר../images/Emo57.gif

שבת שלום לכולם
הנה או-טו-טו החגים מאחורינו והשיגרה לפנינו, בואו נראה מי שרד איתנו את הרימונים, הסוכות, הקניידעלך, מי לא הלך לאיבוד בנחל זוהר, בקיצור- זה הזמן להתפקד ולספר מה מצפה לנו "אחרי החגים", איזו הופעה או דיסק מעניינים שמענו לאחרונה, משהו טוב שקרה לנו החודש, וסתם מה שעולה על רוחכם

SHANILIROY

New member
היי אני כאן ויש לי חדשות ../images/Emo124.gif

אני בהריון... והפעם יש לי בת ,אחרי שני בנים מקסימים ... חוץ מזה הכל כרגיל והחגים עברו בכיף . שבת שלום ומבורך

מזל טוב!

ואילו החדשות הטובות שלי הן שאני עוברת מחרתיים דירה לתל אביב, ולכן החל מעוד מספר דקות ספורות, אני אתנתק מהפורום לגמרי, או לפחות עד יום ראשון....

מזל טוב

ברכות לכל המתחדשים, בדירה, בתינוקת ובכל מה שמשמח. שתהיה שנה רגועה עם הרבה דיויד, ושלא יהיו לנו אכזבות כמו אתמול עם השידור. אני נוסעת לטיול מדהים (אני מקווה) בחבל יונאן, דרום מערב סין, ובטיבט לשלושה שבועות. רשמים כשאחזור. אם התוכנית מחיפה תשודר בתקופה הזו, אשמח מאד אם מישהו יזכור להקליט לי אותה. תהיו בריאים ותחגגו כמה שיותר!

handlessman

New member
תהני!

וגם פה, מזל טוב לכל אלה העוברים (עוברות) שינויים כרגע בחיים.

glitter8

New member
ומזל טוב גם להדס../images/Emo219.gif../images/Emo82.gif

אין כמו לעבור לבית חדש...גם תל אביב זה כיף...כל הכבוד שהצלחת למצוא דירה בכל הבלאגאן הזה... לבד? שותפים? חבר?...ספרי עוד פרטים, הפורום שלנו צריך לדעת ה-כל... ונחכה בסבלנות עד שיחברו אותך לרשת...

לכל שאלה-תשובה

אז כמו שניתן לשים לב, בשעה טובה, אחרי שבוע מייגע ורווי ארגזים וסרט מלחמה, חיברו אותי לאינפוזיה שלי (=הרשת)(ובתוכה הפורום, כמובן-כמובן, לא שכחתי). עברתי עם אבא, שזה בערך כמו לגור לבד/שותפים/חבר....
, ממש אל לב ליבו ההומה של מרכז תל אביב (שמסיבות ברורות לא אפרט את המיקום המדוייק), ומעבר לכך, היום, יום ראשון גם התחלתי בעבודה חדשה, לא עוד מלצרות למרחקים ארוכים, עכשיו 8 שעות על התחת כל יום-מומלץ מאוד למי שמחפש לשמור על הבריאות והכושר!. מזל טוב לכל מי שלא הספקתי לראות, ומגיע לו, מקווה שלכולם תהיה שנה מלאת הפתעות טובות, וחידושים מרגשים!!

glitter8

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

אני רואה שאתם לא נחים לרגע... נהדר
מקווה שנזכה לראות את הקטנטנים באיזה מפגש...איזה חודש?

YulaShpil

New member
אני כאן, מציצה לרגע...

בין כל ארוחות החג, הריקודים, ההכנות לחתונה (מה שנשאר, ותאמינו לי נשאר..) והעבודה... אוקטובר נפתח אצלנו ביומולדת של י' ואחיו, ועוד שבוע+ החתונה שלנו
ונמאס לי כבר מהשאלה הבנאלית: "נו, מתרגשים?" מאחלת לכולם חודש סתווי נחמד ומעניין, מזל טוב לשני על החדשות הנפלאות
ונסיעה טובה לחנית לרגל הטיול, שנשמע מעניין.

SHANILIROY

New member
תודה לכולם על הברכות

ויהיה לכולם בכיף עם התוכניות לאחרי החגים ...

שלידודי

New member
לילה טוב גם אני ומשפחתי פה

הילדים אומנם ישנים אבל מסרו ד"ש מזל טוב וברכות לכל האנשים שחוגגים עוברים נוסעים וכ"ו שנשמע רק ברכות ובשורות טובות מתי ההופעה של דיויד ההפניג ממתין עדין לשידור וגם הקלטות של אמא שלי(חנית) כבר בוידיאו שבוע טוב בכלל החופש הבא רק בחנוכה טוב משהו צריך ללמוד קצת לילה טוב

הנני כאן

גם אם לא תמיד רואים/קוראים אותי כאן אני תמיד קורא ורואה ומתעדכן. יש דברים חדשים בחיי אך את חלקם אני שומר לעצמי (כרגע בכל אופן) כי אין הברכה שרויה אלא בדבר הסמוי מן העין... השבוע ארבעה מחברי מתחתנים ב"ה וזה הזמן לאחל מזל"ט לכל המתחדשים בצאצאים/בתים/בני/ות זוג ולאחל לכל מי שחסר את אחד מהדברים הללו שעוד השנה יתמלא כל מחסורו לטובה! קבלו פתיחה נחמדה לראשי התיבות של שנתנו העברית החדשה: תהא שנת סבב חתונות! אלבום מעניין שקניתי ולא הפסקתי לשמוע לאחרונה הוא "אותו מקום אותה הרוח" השני של עמיר בניון, אלבום שקט ומרגיע והטוב ביותר שלו לפי דעתי. מומלץ בחום! שבוע טוב וחורף טוב מלא גשמי ברכה ושמחה בע"ה!

glitter8

New member
איזה כיף לראות את כולם../images/Emo13.gif

ובקרוב מאד יוכרז הניק האדום החדש כדי לרענן קצת את שורות הפורום
קצת סבלנות...

keren arbel

New member
היי

אז גם אני כאן... מזל טוב לכולם על הכל- חתונה, הריון, מעבר דירה... אני עסוקה בימים אילו בפתיחת הקליניקה החדשה שלי- ובהזדמנות זאת, כל מי שמעוניין בטיפול- אתם מוזמנים!!! ולמי שתוהה במה אני מטפלת: אז בעיקרון אני נטורופתית ותזונאית קלינית טיבעית. בין היתר, וזה הכי כיף ( גם למטופל וגם לי) - אני מטפלת ברפלקסולוגיה ובארומתרפיה ( מסא'ז עם שמנים ), פרחי באך, צמחי מרפא, עיסוי תינוקות וכו'. מי שמעוניין בפרטים נוספים מוזמן לפנות אלי במסר, ויש גם מחירים מיוחדים לרגל פתיחת הקליניקה... ועכשיו בלי קשר- יש איזשהי הופעה של דויד בזמן הקרוב שהוא מופיע לבדו??? ממש מתחשק לי הופעה כמו פעם...

handlessman

New member
יש בחונטוס...

כמו שאת יכולה לראות בלוח אירועים, וכמה הופעות בחו"ל שאני מניח שלא תיסעי לשם... אני מניח שעד שלא ייגמר בחונטוס, לא יהיו הופעות סולו...

למעלה