שבת שלום, התפקדות בבקשה!!!

שבת שלום, התפקדות בבקשה!!!

בוקר טוב מה שלום כולם? קודם כל מה שלום המנותחים שלנו?, יש שיפור?, חוזרים למצב רוח? מה שלום כל המשתתפים הפעילים והסמויים?, יש תכנונים לשבת? אנחנו בסדר גמור. תעדכנו!!!

אודונים

New member
בוקר טוב

יום יפה אנחנו בדרך לפיקניק על הכרמל מחכה לשמוע מה שלום המנותחים שחר

סליחה על התגובה המאוחרת....

שחר, כמו שהבטחת, כל יום יש שיפור קטנטן. הבעייה היא (כמו תמיד) השינה. רון תמיד חלש במחלקת השינה וכעת הוא נרדם לאחר זמן רב מאוד ומתעורר כל שעה שעתיים. אנחנו מותשים. חוצמזה הוא מצליח לזחול (זחילת גחון). מדהים. אני מפחדת שהוא ישחק את הגבס. טוב אני שומעת את איל נאבק כרגע ברון שממאן להירדם, אז אלך לסייע לו במאבקו הצודק... עדכונים נוספים בהמשך, מיכל

מיכל של רונירון

איך את מוצאת זמן גם בשבילנו? תודה על העידכון. מקווה שהשיפור היומי הקטנטן נותן לכם כח. חזקו ואימצו!

בר מרגיש בהרבה יותר טוב

אבל מידי פעם הוא צועק צעקת קרב קטנה ןמיד נירגע אולי זה בגלל הגבס שמגרד לו מאחלים לכלום החלמה מהירה.

אדריס

New member
טוב שניפגשנו

היי אודונים. בוכרים אותי, ניפגשנו בבי"ח העמק בתור לד"ר בור. אני הייתי עם מנור התינוק ואתם עם ילדכם שדאג להנעים לנו את הזמן בשירי מדורה. רציתי לשאול לשלום הילד ולבשר שביום א' הקרוב מורידים למנור את הגבס ושמים לו את נעלי הדניס בראון. אשמח לטיפים ול"כדור הרגעה", לעצמי כמובן. הפחד מהלוא נודע מלחיץ אותי!!!! מיכל

אודונים

New member
שלום לכולם

לא הייתי פה כל השבוע (אודון היה במילואים) מיכל אני שמחה שהצטרפת אני בטוחה שתשמעי פה הרבה טיפים למרות שעשיתם מסלול קצת שונה רונירון מה שלומכם איך עבר לו עוד שבוע? ובכלל מה שלום כולם אורנית היינו השבוע בנחל צבעון ממש על ידכם כל כך יפה שם... זהו שבת שלום לכולם שחר

יום שני שלום (-:

אושרי חולה. נו ברור לו? הפעם זה לווה בחום כך שבלילה הוא הזה על טרקטורים ומשחק מחבואים. לא ידעתי אם לצחוק או לבכות. בסוף האקמול החליט. אושרי מדבר המון וזה כיף לא נורמלי. הו מתחיל לשיר שירים כמו: יה יה יה הפצי (-:

למעלה