שבת שלום ובהצלחה השבוע לכל הנבחנים

שבת שלום ובהצלחה השבוע לכל הנבחנים

למיניהם
(תנ"ך, מת' ועוד...)

SupeRonit

New member
חמודה שאת מאחלת הצלחה לי"א

אני נעלבת בשמי ובשם נועם ובשם כל הי"בניקים כי אני את הבגרות בתנ"ך כבר עשיתי וגם את הגרות במתמטיקה אבל שיהיה באמת
לכ-ולם

amickyaa

New member
בגרויות-כייף

חחחחחחחחחחחחחחח חה,חה חה.............חי,חי רונית......נו ללכת ללמוד עכשיו,די בפורום..........צריך ללמוד חחחחחחחח חה חה חה חה בבבבבבבעעעעעעעעעע חה

SupeRonit

New member
מיקי אתה מעצבן אותי.אני אכנס בך ../images/Emo46.gif

להתכונן?? בערב שישי??? שאין לי למה???? לך לך תשים ת'חמור מתחת לכרית .............................. והצחוק הזה דפוק-ויש דברים (כמו צחוק למשל) שמעידים כל מיני דברים על הבן אדם

נו אבל זה הבגרויות שאני יודעת שיש

השבוע... חוצמזה שלפי מה שאני הבנתי נועם לא סיים מתמטיקה עדיין (היה לו מגן לפני איזה שבוע-לא?) ובכלל אנלא עושה תנ"ך ככה שמבחינתי זה לא רק לי"א!

SupeRonit

New member
זה בסדר,סתם "נעלבתי" (לא באמת)

מה את עושה השנה אם לא תנ"ך

cobainos

New member
מה?מה זה תנ"ך../images/Emo8.gif

מה זה היסטוריה?מה זה כל הדברים האלה? סתאאאםם... מממ לי יש עוד בגרות על יחידה במתמטיקה,מגן מועד ב'(כי לא עשיתי תראשון) ובגרות בביולוגיה,בגרות בספרות,בגרות באזרחות וזהו... אנ'לא מאמין שאני הולך לסיים עם זה.

dilan angel

New member
בהצלחה../images/Emo70.gif

כולי רחמים
מסכניייייייייםםםם אני לא מקנאה בכםם
אני יודעת שעדיף מוות איטי מבגרות עדיף להיות מוחזק בידי הטאליבן עדיף לשמוע זהבה בן עדיף הכללללל
אני רק בט'
מחכים לי 3 שנים של סבללל אמיתיייי... אחחחחח תגידו לי שזה לא כזה נורא

זה לא כזה נורא ../images/Emo13.gif

גם אני מתתי מפחד... ואחרי כיתה י', למרות שעברתי את הבגרויות והכל בשלום, אין, הייתי בטוחה שביא' עם כל העומס אני לא אעמוד בזה. אז באמת הממוצע שלי השנה שאף ל60-65
וזה סתם בגלל טמטום שלי... אבל למזלי השתפרתי עכשיו לקראת הבגרויות, והמורים די באים לקראתי, והכל מסתדר!!! רק שתביני, דוגמא- כל השנה הייתי במתמטיקה עם ציון של 60!!! היה לנו מגן לפני שבוע, קיבלתי בו 100 ו96!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (זה 2 טפסים) איזה שיפור מטורף, אלוהים :))))))) אני מקווה שגם בבגרות ילך לי ככה טוב...

dilan angel

New member
וואייי מ60 ל100 זה מעולהה../images/Emo70.gif

איך השתפרת בקיצוניות כזאת

התחלתי ללמוד. ../images/Emo13.gif

לקחתי מורה פרטי ולמדתי. שלא תחשבי שאחרי שני שיעורים שלמדתי זה בא וזהו, התחלתי איתו כבר בתחילת במחצית, ובהתחהל עדיין היה לי נורא קשה כי לא השקעתי במיוחד, אבל כשבאמת התחלתי להשקיע, ואחרי שתרגלתי את החומר, הבנתי את העקרון, וזה נהיה פשוט סבבה!!

Mapisto

New member
תודה שפקחת את עיננו.

עם מסקנה כזו תקבלי 100 במת' לבטח.

dilan angel

New member
חחחח איי נו!

אם לא הייתי משקיעה לא היה לי 95 בתעודה
אבל מה אני מדברת בתיכון מתמטיקה פי 9 יותר קשה עע

חןשסק

New member
תודה תודה. ../images/Emo13.gif

מחר בגרות בתנ"ך, מחרתיים מגן חוזר במתמטיקה, יום חמישי בגרות במתמטיקה וסיימתי!! כן כן, זה כל מה שאני עושה השנה. אבל שנה הבאה יטחנו אותי

למעלה