מיקי אתה מעצבן אותי.אני אכנס בך ../images/Emo46.gif
להתכונן?? בערב שישי??? שאין לי למה???? לך לך תשים ת'חמור מתחת לכרית .............................. והצחוק הזה דפוק-ויש דברים (כמו צחוק למשל) שמעידים כל מיני דברים על הבן אדם
מה זה היסטוריה?מה זה כל הדברים האלה? סתאאאםם... מממ לי יש עוד בגרות על יחידה במתמטיקה,מגן מועד ב'(כי לא עשיתי תראשון) ובגרות בביולוגיה,בגרות בספרות,בגרות באזרחות וזהו... אנ'לא מאמין שאני הולך לסיים עם זה.
גם אני מתתי מפחד... ואחרי כיתה י', למרות שעברתי את הבגרויות והכל בשלום, אין, הייתי בטוחה שביא' עם כל העומס אני לא אעמוד בזה. אז באמת הממוצע שלי השנה שאף ל60-65
וזה סתם בגלל טמטום שלי... אבל למזלי השתפרתי עכשיו לקראת הבגרויות, והמורים די באים לקראתי, והכל מסתדר!!! רק שתביני, דוגמא- כל השנה הייתי במתמטיקה עם ציון של 60!!! היה לנו מגן לפני שבוע, קיבלתי בו 100 ו96!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (זה 2 טפסים) איזה שיפור מטורף, אלוהים )))))) אני מקווה שגם בבגרות ילך לי ככה טוב...
לקחתי מורה פרטי ולמדתי. שלא תחשבי שאחרי שני שיעורים שלמדתי זה בא וזהו, התחלתי איתו כבר בתחילת במחצית, ובהתחהל עדיין היה לי נורא קשה כי לא השקעתי במיוחד, אבל כשבאמת התחלתי להשקיע, ואחרי שתרגלתי את החומר, הבנתי את העקרון, וזה נהיה פשוט סבבה!!