שבת שלום ובוקר טוב לכל עלמות

• פותח הנושא wan
  • פורסם בתאריך

wan

New member
שבת שלום ובוקר טוב לכל עלמות../images/Emo68.gif

החן ולכל באי הפורום . בית הקפה עדיין סגור ...אך בטוחתני...(כך אומרים?)... תיכף תבוא מי מהאחראיות על הקפה..או נירה או מאקי..או R66..ואולי תההא זו תוכי או שמא ברווזונת? העיקר תביאו לפה כוס קפה..וגם איזו עוגיה לא תזיק...
פה יום ממש יפה.. שיהיה יום נפלא.

וכמובן בוקר טוב../images/Emo42.gifלך יפתי ולבאי

בית הקפה ראי למטה אנחנו נתחיל להפעיל אתכם כשאתן כאן לא רק לשתות קפה גם להיות יצירתיים מה דעתך

wan

New member
פנינה תודה על הקפה יצירתיות תמיד

מתקבלת בברכה. ואנחנו עוסקים בה בכל יום כל הזמן... דרך אגב אחותי התפרנסה תקופה ארוכה מעבודות עם מפיות ואלמנטים אחרים..ואף היו לה תערוכות נודדות. עכשו היא בקטע של תכשיטים. גם אני ..תקופה הכנתי דברים ממפיות..בעיקר צלחות לנרות וכוסות שבנתיים האיש שבר... אבל פה זה גם בית הקפה שלנו..ואנחנו מאד אוהבות לשתות כאן קפה עם מי שנכנס... בשקט ובשלווה בעיקר.

נירהמ1

New member
../images/Emo39.gifבוקר טוב ושבת שלום../images/Emo24.gif

wan הפרח מקסים.
הנה גם קפה.

ברוזונת

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif

אמרו שהיום בערב יתחיל לרדת גשם
איזה כיף! תגידו מישהו יכול לעשות איזה קסם שיום חמישי כבר יגיע?

מאקי

New member
שבת שלום לכולכם... קפה???

אני הולכת על תערובת הבית.... תודה נירה.. תודה WAN הריח נפלא שלהפרח.. עבדתי הבקר מוקדם בגינה וכולי מריחה מהפיטנגו הקמליות פרחו מה שאומר שגשם ירד... יש קשר בין פריחת הקמליות בגן שלי לבוא הגשם... כבר שנים שלא זכיתי לראותן פורחות ונובלת לבד עוגיה?? ממש לא.... דייאטה של אחרי החגים..

נירהמ1

New member
מאקי - שימי כאן איזו תמונה של הגינה

הייתי רוצה לראות את הפריחה של הקמליות.
תודה מראש,

מאקי

New member
של הגן אחפש לךהשבוע

את הקמליות ארד מחר או מחרתיים לצלם.. המצלמה בעבודה לקראת הסדנא הבאה אבל אעלה ואצלם לך

wan

New member
נירה את הפרח צילמתי בביקורי האחרון

בבנגקוק.עמד שם בין עוד הרבה מדהימים אחרים בשוק הפרחים. עלי הכותרת בשרניים מאד. ולא ממש לא יודעת את מקוקו. צר לי. אולי את תגלי..יש לך מקורות גילוי?

נירהמ1

New member
אם הייתי יודעת לאיזה משפחה הוא

שייך, אולי הייתי יכולה. שווה חיפוש. הוא יפהפה.
תודה רבה על התשובה,

למעלה