שבת שלום ובוקר טוב

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום ובוקר טוב

"דור הולך ודור בא" ואני כבר בדור ההולך. סימה כתבה כאן שלשום בלילה שהמנצחת של המקהלה שלנו, אווה, נפטרה.
אווה התפטרה מהניצוח אצלנו כשגילו אצלה את הגידול בלבלב והטיפולים הפריעו לה ללמד. אנחנו התלמידות מאוד הצטערנו וקיבלנו מנצח חדש. אני לא עזבי את אלה, פעם בחודש בערך הייתי מזמינה אותה לבית קפה/מסעדה ומבלה איתה. כול פעם במקום אחר. היינו בראשון ליד האגם המלאכותי, היינו ברעננה במקום מקסים שנקרא לב העיר בפ"ת וכו'. היא סיפרה לי על עצמה ועל הרצון האדיר שלה לחיות. בתחילה הייתה הטבה קלה במצבה, ואחר כך הדרדרות. בכול פעם שנפגשנו נראתה אווה זקנה ב5 שנים מהפעם הקודמת. בפעם האחרונה לפני 3 שבועות נראתה אווה היפה בת 85 כשלמעשה הייתה בת 63.
תהי מנוחתך עדן, קרעת לי את הלב בלכתך. שתהיי לנו מליצת יושר.

יעלי

הדסהש1

New member
יעלי מצטערת מאוד על פטירתה של חברתך...

למחלה הארורה עדיין לא נמצאה תרופה שתביא מזור לכל החולים בה...
היום אחר הצהריים ניסע לרמי...ניפגש שם עם הבנות והנכדים מי שירצה להגיע....
שתהייה שבת רגועה לכולם.

מינהר

New member
אני בודקת את מזג האויר בחלון, אם הוא בטוח

בשביל לצאת להליכה.

צהריים טובים

מינה, ביום של גשם ושטפונות, לרזי יש יותר עבודה, כי אנשים מתעצלים לצאת
מאיזור החימום ומזמינים שליח, זאת הפרנסה שלו, הוא לא עובד שכיר, הוא
הבעלים של חברת השליחויות, אם הוא יקח חופש, המשרד לא יתפקד,
יעל'י, צר לי על מותה של החברה היקרה שלך ואמרתי לך את זה גם אתמול,
כשצלצלת אלי עם המון כאב, מאד קשה לאבד בן אדם קרוב וטוב עשית
שצלצלת אלי, כשהיית זקוקה לאוזן קשבת, אני תמיד לרשותך.
מינה, אני ממש מקנאה בחשק שלך לצאת מהבית, אני לא מסוגלת לחשוב
אפילו על זה, אני יוצאת רק כשמשהו מאד דחוף לי,
אתמול בערב נרדמתי בשעה מוקדמת, ויתרתי על ארוחת ערב ועל הכדורים
של הערב, התעוררתי כמה פעמים לפיפי ושוב נרדמתי, קמתי הבוקר בשעה
11.00, אכלנו ארוחת בוקר ועוד מעט יגיעו אלינו רזי ונתי לקפה, אז הכל
בסדר,
אני הולכת להדליק את המזגן, כי קר בבית.
שתהיה שבת טובה לכולנו

מינהר

New member
יצאתי להליכה וגם הייתי בשבתרבות במונוסון.

היה נחמד. נחמן שי דיבר על העקרונות של מפלגת העבודה. ועל כך של"יש עתיד" אין לדעתו עקרונות ברורים ולכן היא עולה בסקרים.
ציפי, אם ימי הגשם טובים לרזי לפרנסה , אז יופי.

שנאבס. אתמול , לפני כניסת השבת , נמחק לי כל מה שכתבתי .

היום אנסה לשחזר .
יעלי , הצטערתי מאוד לקרוא על מות חברתך, עם זאת כל הכבוד שתמכת בה והוצאת אותה להתאוורר . סרטן הלבלב , לא עלינו , הוא מאוד אגרסיבי וקשה לטיפול . יהיה זכרה ברוך .
ולעיניננו , אינני זוכרת מה כתבתי אתמול , עבר זמנו בטל קורבנו !
ובכל זאת, מינה הזכרת+תמונה את שדרות קוגל בחולון , אז נזכרתי בד"ר חן קוגל , זה שהחליף את פרו"פ היס בניהול המכון הפטלוגי באבו כביר . אותו ד"ר חן קוגל הוא בוגר ביה"ס לרפואה בסורוקה , והא קרוב משפחה ,אני חושבת שנכד , אבל בלי נדר , של הקוגל שהיה ראש העיר הראשון של חולון , ועל שמו שדרות קוגל .
ציפי , גם אני כמוך , כועסת על אלו שיוצאים לסנפלינג ומה שנקרא צידי שטפונות. הם מסכנים את חייהם ובונים על יחידות החילוץ שמסתכנות בעצמם בעת החילוץ, מה גם שסיוע כזה עולה הון למדינה. והכל לשם מה , להשוויץ שהיו וראו . אני חושבת שאם אותו אב לחמישה היה יוצא ביום פחות קר , פחות סוער ,או עם מספר חברים ולא לבד ,יתכן והאסון היה נמנע .צר לי על המשפחה .
כלתי קנתה ברמי לוי 2ק"ג כבד עוף במחיר 6ש"ח לקילו .למרות שאינני אוהבת כבד לקחתי 1 והכנתי לשבת .הכנתי אותו עם בצל מטוגן ותבלינים והפרשתי לעצמי כ250 ג . הוספתי 2 ביצים קשות הרבה פלפל שחור להסוות את הטעם וקיוויתי לטוב . הטוב לא בא , היה לזה ריח חזק מאוד של כבד וטעם של גועל , לא אכלתי .בעלי התענג על כל ביס , שיהיה לו לבריאות .
ולשיחת היום , מזג האויר . כאן בדרום מזג האויר היה חמים ונעים כל השבוע , באחד האמשים נכדי יצא ב18.00 עם חברים , כשהוא לבוש גינ"ס וחולצת טריקו קצרה .
רק אתמול , יום שישי השמים כוסו בעננים ומאוחר בערב התחיל לטפטף , גשם , לא ממש מבול , מה שנקרא גשם לסרוגין וחבל . הגינה שלי זקוקה לגשם, יש לי עץ מישמיש , אפרשזיפ ושזיף [בלי אפר] ותאנה , כולם בשלכת וזקוקים מאוד לגשם. אמנם מקבלים מי טפטפות אך אין להשוות את השפעת מי הגשמים למי הטפטפות על הצמחיה .
הדסה מקווה שכולם יגיעו למפגש המשפחתי בבית החולים, שיהיה לכם ולכולנו הרבה בריאות בתקווה שהמפגש המשפחתי שלכם יהיה בביתכם.
שבת שלום והרבה בריאות .

הדסה, ברחה לי המילה הבא שצריך להיות בין המשפחתי לבין שלכם .

כלומר צריך להיות....................בתקוה שהמפגש משפחתי הבא שלכם , יהיה בביתכם , ונאמר אמן .
כעת התחיל לרדת גשם רציני , צלצלתי לבני ואמרתי שאם מחר בבוקר ירד גשם , אני יכולה להקפיץ את הנכד לביה"ס. אין ממש קו אוטובוס ישיר , ורוכב על אופנים , או רגלי . זה בערך 1 ק"מ .

הדסהש1

New member
חזרתי מביקור אצל רמי.הבנות הגיעו

הגיעו.עינת הביאה עוגה וציינו יום הולדת ל 3 בני משפחה.אני ליאת ואריאל..קיבלתי מתנה מהבנות כרטיס מילוי של מגנוליה שאגש לקנות לי מה שאני אבחר.זה חימם לי את הלב..גם ליאת קיבלה מתנה...הבנים של יפעת נעדרו..שמחתי לראות את הבנות של עינת שלא ראיתי מאז שרמי אושפז.והילדים של עדי.זה חימם לי את הלב.כי בבית אני לבד עם מחשבותי...אריאל ריגש אותי הוא הולך ליד משהו שהוא מחזיק.זה התקדמות.כאן הוא החזיק בכיסא ועשה צעדים...רמי שמח ורטיתי שזה עשה לו את היום...
&nbsp
&nbsp

למעלה