שבת שלום..ובוקר טוב!!!

ju100

New member
שבת שלום..ובוקר טוב!!!../images/Emo41.gif

שיהיה לנו יום נחמד...רגוע..אני התעוררתי ניסערת מחלום בלהות על נחש שנכנס הבייתה..נחש בצבעי כחול טורקיז וצהוב..אז אני מחפשת את ספר פרשנות החלומות...מישהו מבין בזה משהו? אז שולחת לכולכם
..

עב

New member
מתוך הספר שלי

אני "חלמנית" ידועה והילדים קנו לי את "ספר החלומות" של בטי בת'רדס. חצי ממה שכתוב שם אינני מבינה, אבל הנה התקציר לגבי הנחש: ".. כוח החיים, אנרגיה יצירתית, רוח הקודש, הכוח המרפא שבתוכך...אם נחש מכיש אותך ירוש הדבר שהאנרגיה מנסה לפרוץ באותו אזור מסויים של גופך. לדוגמה, אם הנחש מכיש אותך באזור הלב, פירוש הדבר פתיחת האהבה והרגשות. בגרון - ורבליזציה ותקשורת.... נחשים הם סמל חזק ולעולם אין מה לחשוש מפניו. הם מייצגים את התעוררותה או המשכיותה של צמיחה רוחנית." לגבי הצבעים: צהוב - שלווה. טורקיז - ריפוי, רוחניות". אבל אני חושבת שהכל מושפע מהתרבות ואילו היית שואלת רב הוא היה מתחלחל מהרעיון שנחש מייצג משהו טוב. שבת שלום ובלי נחשים.

ju100

New member
תודה עב....../images/Emo41.gif

לא הוא לא הספיק להכיש אותי..התעוררתי לפני.. ויתכן שדוקא הצבעים הם אלה שמסמלים משהו לגבי היום..נידרשתי להגיע להורים(שניהם חולים סעודיים..)הם נסערים מאוד..יש עובד זר חדש..עדיין לא מתפקד כראוי..

vera2

New member
ליו100 אני מאחלת הסתגלות מהירה של

ההורים למטפל ולמטפל אליהם. כן זאת תקופה מאוד קשה בחיים לראות את האנשים היקרים לך סובלים. יחד עם המקסימום שאפשר להושיט להם עזרה ,שיהיה רק טוב.

ju100

New member
ואיזו הונגרית...../images/Emo41.gif

שהוא מדבר..אי אפשר כמעט להבין אותו..הוא מרומניה עם היגוי כבד בלתי ברור..אני תירגמתי להורים מהונגרית להונגרית...

ju100

New member
שלום לכנענית....בהמשך ../images/Emo41.gif

לשאלתך על דעתי..עזבי את דעתי קבלי והעבירי את איחולי: בתאבון ולבריאות!

ברק 188

New member
|אני שאין ספר פרשניות לחלמות....

ניסתי לחפש פרשנו לחלומך, התיעצתי עם ידידי יוסף כלום הפעם גם הוא העלה חרס בידו, לבסוף פה מתחת לאף מצאתי את הפתרון חלקי המתיחס לצבעים =
, אבל זה בהמור שאכן לשם שינוי אני התעוררתי הבוקר כאשר מתרי נשמתי לשם שינוי מכוונים לצליל זה, אמשיך לחפש אולי במיסטקה נמצא משהו,אסיים בכול טוב להוריך ולטובת כול הצדדים המעורבים במקרה זה נאחל קליטה מהירה ומוצלחת לתפקידו של העובד החדש.

kropacsek

New member
יש לי את הספר של פרויד

שני כרכים משנת 1964 לערך... נבדוק שם בערב.

ברק 188

New member
עוד כמה פירושים שמצאתי נחש בחלמות

א) שמשה רבינו היה בקי בהילכות הכישוף המיצרי העתיק רק תביטו על כמה דמויות הוא לוקח משם כמו לדוגמא עקרבים ונחשים שהוא מגן מהם על בני ישראל במדבר על ידי הצבת נחש הנחושת (נחשים+עקרבים=כישוף הכישוף של איסיס נגד רא על מנת לגלות את שמו האמיתי) והנחש נחושת הוא הריי סימול של וודג"אט או נקבת שמגינה מכישוף (על השאי אל הגורל) וחציית ים סוף , זה הריי בדיוק מה שמכשף מיצרי בשם אבא אנאר עשה עוד לפניו ב) מה מקביל באדם להשלת עור נחש ? שינוי מהותי, לידה מחדש, טרנספורמציה... נקווה שלטובה. אולי הדחיה באה מהיחס לנחשים במציאות או שאתה לא מרוצה ממשהו שהפכת להיות ? אבל מים זה ברכה ונחש זה אוייבים בחלום זה אומר שיש לך אוייבים כי חלמת על נחש בצורת מפל אבל עם זה בצורת מפל ויש בה מים זה אומר שבנחש הזה אולי יש ברכה כאילו אויב עם ברכה שיבוא בקרוב.

ברק 188

New member
ועוד פרושים לנחש.. ממש נחס הנחש הזה

הנחשים הנעלמים מהחדר כשאת יוצאת ממנו וחוזרים איתך מסמלים את הפחדים שלך, הפאראנויות האישיות שאת מעצימה בחייך. החלום בא לבקש ממךלשים דגש על הדברים שנעשים בפועל, אולי תמצאי דפוס פעולה שאתיכולה לשנות ובכך לא לתת לפחדים עודף משמעות בחיך. החלומות,מאת אילי גולדברג ובשמת אדמון: הופעת הנחש בד"כ היא סימן לא חיובי לחולם. הוא מרמז שאנשים בקרבתו של החולם חורשים מזימות נגדו\שהחולם נכנע לפיתויים שיכולים לגרום לו לרע. הכשת נחש-מישהו מהקרובים מרמה את החולם. חברות מזוייפת. הריגת הנחש-כל הדרכים להשגת המטרה כשרות בעיניי החולם, גם אם יהיה עליו "לדרוך על גוויות". יותר מנחש אחד- החולם זקוק\חושב שהוא זקוק לטיפול נפשי. החולם מרגיש מעורער\לא יציב. הנפש קוראת לעזרה... נחש בבית-משהו לא טוב עומד להתרחש בבית. נחש הרוקד\עומד על זנבו-החולם יקלע למצב של משפט.

ברק 188

New member
ואחרון הנחשים להיום...

הנחש הוא סמל לאנרגיה מאוד חזקה שמערערת את עולמו של החולם. מעיד בעיקר על חשש מדברים שאינם מודעים לחלוטין. פירושים אפשריים: 1. בריאות ומין (בצירוף הסימבול מיטה בחלום) 2. התחדשות 3. חוסר יציבות נפשית 4. כאשר הנחש מכיש יש לתת תשומת לב לאיבר בגוף שהוכש, מה שמצביע על בעייתיות של החולם להתמודד עם תכונה כזו או אחרת בחייו. הערה: כאמור כול הנכתב על נחשים אלו לא על אחריות "הברק" הכול מצאתי פה ב-
אסיים בברכת לחש קסום ידוע נחש הס...ונס כול טוב לכולנו

ju100

New member
חברים...נו ../images/Emo41.gif

מה לומר?..נחשים זה ביזניס לא משהו בחלום..עד כמה שאני יודעת גם לא בחלום..

ju100

New member
../images/Emo51.gif רחל..../images/Emo41.gif

מעניין החומר ששלחת לי...עכשיו אני בחיפושים אחרי " האויב"..

למעלה