שבת שלום ובוקר טוב

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום ובוקר טוב

הרבה בריאות לכולנו. אמש שוב התקשרתי לאחיות בקופת חולים והן הפנו אותי הפעם לרופא משפחה שטען שזה וירוס. אני מקווה שהוא צודק.
בכול הבלגן של הכאבים הרווחתי, ירדתי 2.5 ק"ג, רק נקווה שזה לא יעלה מהר.

חיוכון:
למושב של שלוימה מגיע אורח הטוען שהוא דובר את שפת החיות. שלוימה מסרב להאמין, אבל לוקח את האורח לסיור במקום.
בלול מקשיב האורח לקרקור התרנגולות ואומר: "הן מתלוננות שקר להן מדי בלול".
ברפת מקשיב האורח לקולות הפרות ואומר: "הן מתלוננות שמלוכלך להם ושלא ניקיתם את הרפת כבר חודש".
בדיר מקשיב האורח לפעיית הכבשה, פונה לשלוימה, אך זה ממהר לקטוע אותו: "זה לא נכון! אל תאמין לה! וחוץ מזה הייתי מאוד שיכור באותו לילה ואני לא אעשה את זה יותר"...

יעלי

הדסהש1

New member
בוקר אור לכולם אני היום בעננים-דקל ושקד היום בני 17...

לא להאמין איף הזמן רץ..עוד מעט יפעת באה לאסוף אותנו לבקר את אבי...
מאחלת לכולנו בריאות ...יעלי אני מקווה שתעברי מהר את הבדיקות ותקבלי תשובות טובות וכך גם לנאווה..אני עצמי כבר רוצה חהיות לאחר הבדיקות ולדעת מה קורה איתי..הלילה נפלתי בקומי מהמיטה..לא קרה לי כלום רק מכה בראש ובזרת..יש לי סחרחורות לפעמים..הבעיה לקום..אני צריכה עזרה מרמי..לכן אני אשתמש במקל גם בבית..זה עוד צרה....

צהריים טובים

יעל'י, עוד לא למדת? כשרופאים לא יודעים מה יש לך, הם זורקים את המילה:
"וירוס", תעשי את בדיקת הקולונוסקופיה וגם תבקשי לעשות בדיקה בנשיפה
לחיידק בשם "הליקובקטר פילורי" שעושה הרבה צרות במערכת העיכול,
הדסה, יומולדת שמח לדקל ושקד

מינהר

New member
יעלי, האם שאלת את רופא המשפחה אם זה לא

דייברטיקוליטיס?
אצלי רופאת משפחה אחת ישר קבעה זאת לפי מיקום הכאבים, ורופאת משפחה אחרת כעבור כמה שנים -בכאב דומה - לגלגה ואמרה- מאיפה היא ידעה?
כמובן שהתעקשתי לסמוך על הנסיון של הראשונה ובשתי הפעמים האנטיביוטיקה עזרה תוך 24 שעות.

מינהר

New member
היום הייתי בשבתרבות במונוסון. הפוליטיקאי היה

אבי גבאי, והזמרת- רוני גינוסר, בת 30. היא ספרה שהיא מקרה קל של אוטיזם. אבל תמיד רצתה להיות זמרת בינלאומית. היא השתתפה בכוכב נולד לפני 6 שנים, קבלה מחמאות, אבל לא את המקום הראשון. היא שרה לנו באנגלית. שרה ברור, הבנתי כל מילה, אבל אני מעדיפה שירים בעברית.
היתה גם בדיחה של המנחה אבי בטלהיים על בגידות בנישואין. אם מישהי רוצה- אספר.

הדסהש1

New member
הביקור אצל אבי עשה לי לא טוב..יש לו ימים שהוא

הזוי - מדבר לא לעניין.היום זה היה על מצבה לקברו שיכיע הזמן.
רצה לדבר עם אחי וגיסי על מה זיהיה על המצבה .למרות שניסינו לומר
לו שהוא לא הולך למות הוא לא השתכנע מסתבר שזה קורה לו מעדע פעם.

yaely2

New member
מנהל
עדיין שבת שלום

תודה לך ציפי ותודה לך מינה על ההתיחסות לכאבים שלי, לא כול אחד רגיש כמותכן.
אני לא בצחוק
הייתי ממש בחדר לידה מבחינת הכאבים.. רופא המשפחה קבע שזה ויראלי ולא נתן לי אפשרות להביע את דעתי המקצועית - הרפואית.

ברור שאני אעשה את בדיקת הקולונסקופיה, אפילו מהסיבה שהמון שנים לא עשיתי אותה. יש לי גם אולטרה סאונד השבוע ואז אני בטוחה שהכול תקין. סליחה שהכנסתי את הנושא הרפואי אבל זה היה ממש יוצא דוופן.

מזל טוב הדסה ליום הולדת הנכדיםי, הזמן עובר מהר.
הצטערתי לשמוע על מצב אביך, נקווה שישתפר.

יעלי

למעלה