שבת שלום ובוקר טוב

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום ובוקר טוב

המון בריאות לכולם ועכשיו בפרט לאורי, שיחזור הביתה לאשתו ולביתו.

תמיד מדהימה אותי הקפיצה שאנו עושים מסוף שבוע לתחילת השבוע הבא, ושוב חוזרים לשיגרה, כמה שבועות אנחנו כבר עושות את זה?

אתמול היה סיור בפתח תקווה על שכונת כפר אברהם שהוקם בשנת 1932 והיה מושב הפועל המזרחי. בתחילה היה מושב עצמאי וב1952 הסתפח לפתח תקווה. ממש ממש נהניתי. המדריכה הייתה בת המקום (אישה בת 80) וגם כי היו בתים בהן גרו בנות שהיכרתי מבית הספר מהתנועה וכו... באתי הביתה מרוצה אך רצוצה.

חיוכון:
אורח במלון מתקשר לקבלה: "בואו מהר! התווכחתי עם אשתי והיא אמרה שהיא תקפוץ מהחלון!"
"אני מצטערת", משיבה פקידת הקבלה, "אבל אתה צריך את המשטרה".
"אני צריך אתכם", צועק הבעל, "החלון המזורגג שלכם לא נפתח!!!"

יעלי

הדסהש1

New member
שבת שלום ציפי תודה על דברייך.מקווה שאורי השתחרר מהר.

אני באמת משתדלת יותר בהקלדה..מחר הייתי אמורה ללכת לטיפול חודשי
שלא עשיתי יותר מחודש בגלל כל מה שעברתי..אבל התקשרו מביטוח לאומי ביום חמישי
שבאים מחר שוב לבדוק את מצבי...לי זה כבר נמאס שעושים ממני שקרנית..
שלחנו שוב את כל המסמכים של הרופאים וזה לא מספיק..מקווה שזה יהיה שונה הפעם..

מינהר

New member
הדסה, כל הכבוד. אם את רוצה ההקלדה יוצאת מצוין.

אתמול היה בטלויזיה בתכנית צרכנות איך הבת של קשיש סיעודי הסריטה בדיקה של רופא מטעם חברת ביטוח. רואים שהקשיש לא יציב, לא מתלבש בעצמו, בורח לו פיפי, אבל הרופא כתב שהוא בסדר. המשפחה תבעה את חברת הביטוח וזכתה. כמה חבל שזה כך, אבל חברות הביטוח מרויחות מזה. כי רוב האנשים לא תובעים, כי זה עולה כסף ובריאות.
אגב, גם לי יש טעויות בהקלדה, [אף פעם לא למדתי הקלדה עיוורת] והראיה שלי לא משהו, אבל אני עושה הגהה. ואם צריך גם עריכה, לאחר ששלחתי.

מינהר

New member
ציפי, כל הכבוד לך בתור מטפלת מסורה לבעל.

בעניין הגהה אני חוזרת ואומרת. פשוט, מי שרוצה לשלוח חומר עם שגיאות, שידע שאני לא קוראת את מה שהוא כותב. חבל לי על העינים שלי.
אתמול מהצהרים ואילך היו לי כאבי עינים איומים למרות הטיפות, ואפילו נר חזק נגד כאבים לא עזר אלא חלקית [נר וולטארן]. הייתי מוזמנת לארוחת ערב אצל ידיד טוב, לא הלכתי.
אני מאחלת לכולם עינים בריאות וחזקות.

מינהר

New member
יעלי, כף לך שאת עושה טיולים מענינים.

אני לא יכולה להסתובב בשמש לצערי, וצמודה לבקבוקי טיפות העינים שבמקרר.
איפה זה בדיוק כפר אברהם? ליד כפר גנים?

yaely2

New member
מנהל
כפר אברהם, אכן היה סיור מעניין

כפר אברהם נמצאת מערבה לצומת גנים. בדרך מפתח תקווה לראש העין. 500 מ' לפני צומת גנים, כשבאים מפתח תקווה לראש העין נמצאים הבתים של המייסדים ושם טיילנו. היה כיף.

יעלי

שבת שלום לכולם .

צר לי , מאוד ניסיתי , אבל לא הצלחתי להבין את ההסבר על עריכת מודעה . ראשית ,אני לתומי חשבתי שעובדי הפורום עושים את העריכה , מתקנים ומשפצים , מסננים מלים פוגעניות. עם ההסבר שלך ציפי , הבינותי שכל כותב עורך את שלו . האם הבנתי נכון ? לא ברור לי איך ? למה הכוונה יורדים עם הגלגל מצד שמאל ? אין לי שום גלגל במסך . אשמח לקבל מועד ב [ נגיד למורה שהייתי במילואים ] .
יש ! ! ! ! ! !מצאתי גלגל על המסך , אבל הוא דומה יותר לגלגל שיניים של מכונה. הצבעתי עליו , יצא כיתוב , היסטוריית התראות . כלומר , זה לא עריכה . מה עושים ? תמר .

yaely2

New member
מנהל
לתמר,

שלום לך,
אני אשתדל כמיטב יכולתי להסביר לך את הנאמר כאן בעניין עריכה.
העריכה נעשית על ידי הכותב בלבד.
א. כותבים את ההודעה
ב. שולחים אותה כמו שעשית עד עכשיו.
לאחר שההודעה פורסמה, את לוחצת על ההודעה שאת כתבת והנה את רואה את הודעתך.
רדי למטה שם (בדרך כלל בצד שמאל) בין כול מיני הוראות כתוב "עריכה"
ג. לחצי על המילה עריכה.
עכשיו את יכולה לתקן, למחוק לשחזר כול מה שאת רוצה.
עומדות לרשותך 15 (חמש עשרה דקות) ולאחר שתיקנת, את יכולה שוב לשלוח באותה דרך
היינו לרדת למטה וללחלוץ על "פרסם"

אם לא הבנת שאלי, ואני בשמחה אסביר שוב.

312 נשיון

היי עילי אני מנשה להפאיל את האריחה . אבל בעצם לא יודעת עם העריכה היא לשגיאות כתיב , סיגנון או תוכן .

yaely2

New member
מנהל
תשובה לתמר,

יקירה,

העריכה היא לכול מה שאת מחליטה. מחיקת שורות, הוספת מילים, הכול בכול כול.

את יכולה אפילו למחוק הכול ולכתוב מחדש תוכן אחר לחלוטין.

יעלי

מינהר

New member
תמר, את בכוונה כותבת עם שגיאות?

אס גאם עני לחסטי אל אריחה. וזע יצהה

יעלי ומינהר

ניסיתי להשתמש העריכה, ועשיתי שגיאות בכדי שלעריכה תהיה עבודה . לחצתי על עריכה , אבל כנראה לא על נקודת הג"יי שלה. לא מענתה לי , לא שיתפה פעולה .

מינהר

New member
תמר, כשאת לוחצת על תגובה-- בהמשך יש עוד כמה אפשרויות,

והאחרונה היא עריכה. את מקבלת את העריכה רק במשך 15 דקות אחרי שכתבת. את לוחצת על עריכה ומקבלת את הטקסט שאת כתבת. את מתקנת מה שרצית, ושוב לוחצת על שלח.
ואחשו עני בחבנה קוטבת אים שגיעוט, קדיי שמי ש קוטב אימממ שגיעוטטט יארגיש מאא זעע.
תמר, הכוונה לא אליך אלא למי שכותבת בזלזול בלי הגהה ולסנגוריות שלה.

מינה ויעלי , לא ברור לי

ההבדל בין התיקון שאתם עושים דרך ה"עריכה" , לבין איך שאני נוהגת לעשות . אני , משסיימתי לכתוב, קוראת הכל מהתחלה עד הסוף , מתקנת ומשפצת לפי ראות עיני . אם הבנתי את הליך ה"עריכה" התוצאה זהה, רק שהדרך שלי קצרה יותר .

yaely2

New member
מנהל
את צודקת תמר,

העריכה נועדה לאלה שהחליטו לבדוק פעם נוספת, להוסיף תמונה או כול דבר אחר
אולי רעיון שעלה בדעתם לאחר שכבר שלחו.
העריכה גם יותר נוחה.

בעיקרון צדקת תמר.

לילה טוב
יעלי

לילה טוב

עוד יום עבר, אין שינוי במצב, המצברוח לא משהו, היום באו כולם לבקר, לא כולם ביחד, כל משפחה בשעה אחרת ורזי גם הביא את נאוה, אני עייפה ולא מסוגלת להכניס אף מילה נוספת, תמר, אני שמחה שחברות אחרות ניסו להסביר לך,
כי אני כל כך עייפה שלא הייתי מצליחה,
נמשיך בהתכתבות בעזרת השם מחר.

למעלה