שבת שלום ובקשה

אורקוש

New member
שבת שלום ובקשה

היי לאחר צפיה מחודשת בסרטי סיוט ברחוב אלם ושיחה עם ה VAMPHANTOM אני מחפשת סרט שיפחיד אותי באמת כזה שבגללו לא אוכל להרדם אחר כך שהייתי קטנה סרטים כמו "זה" וחנות קטנה ומטריפה הפחידו אותי אבל כמובן עם השנים סף הפחד שלי עלה למצב שבו אני לא מצליחה לפחד בסרטים אפילו בום קטן בלב בקטעים שאמורים להיות מפחידים או מבהילים אין לי אז קדימה תפחידו אותי

europe1990

New member
שלום לך

שאני לא התחיל לדבר איתך על "IT"- יש לי פחד היסטרי מליצנים!!!! הסרט שבאמת הפחיד אותי, אבל באמת, זה "המנסרים מטקסס"- !!-סרט מזעזע.!! אני ממליץ לך גם על הסרט- THE THING-עם קורט ראסל.. עכשיו כול סרט שיש בו ליצן- מפחיד!!

cj20

New member
מתחת לפני השטח - יותר מבהיל מאשר

מפחיד, אבל עדיין סרט טוב. חוטפים כמה וכמה התקפי לב שם כי יש סצינות נורא מבהילות...

pertal

New member
המנסרים מטקסס גם אותי הפחיד וגם

מגרש השדים קצת בגלל הילדה :) (המנסרים מטקסס יותר הגעיל אותי ) דרך אגב מה מסופר בסרט על הליצן?? על ליצן פשוט שרוצח?? על טבעי או סתם ליצן ?? (לא ממש משנה) אבל נשמע חרא של רעיון לסרט.....

europe1990

New member
המנסרים מטקסס 1-היה .

פשוט מזעזע, וחולני בצורה לא שגרתית!! סרט שממש שבר את המוסכמות, ונהפך לאחד מסרטי האימה המצליחים!! אני כבר ציינתי בעבר- הסרט מבוסס על "מקרה אמיתי"- מה שהופך אותו למצמרר עוד יותר! הרובד הפיסכולגי- הלא אנושי- זה מה שהפחיד אותי בסרט. התיאורים הכולכך ריאליסטים!!! פשוט מעוררים גועל.... הסרט עצמו משלב את כול האלמנטים שצריך להיות בסרט אימה!! ואני בהחלט ממליץ עליו. אבל לא לבעלי לב חלש!!! יש סך הכול 4 סרטים בסדרה!!! שהרביעי היה אכזבה גדולה! עוד מעט (בדצמבר ליתר דיוק) עומד לצאת הסרט החמישי בסדרה- שזה בעצם חידוש לסרט הראשון משנת 1974!! סרט מומלץ!! כמו כן ממליץ גם על הסרט השני והשלישי בסדרה! בקשר לIT, אני מעדיף לא להתעמק עליו -בגלל הפחד שיש לי מלצינים.!! הסרט הזה הגביר את הפחד שלי!!! טראומה לכול החיים!!!

אתה יכול להסביר על מה הסרט הזה?

כי ראיתי את הסרט עם רנה זלוויגר ועוד שחקן מוכר..נראה לי מתיו מקונהי.לא בטוחה...וממש לא הבנתי על מה הסרט? אתה מוכן להסביר לי? ומה אמיתי בזה?

europe1990

New member
אוקי

הסרט שראית עם רנה זלווגר ומתיו מקונהי- זה הסרט הרביעי בסדרה!! וכמו שאמרתי הסרט הזה היה אכזבה גדולה, זה סתם סרט, הם ניסו לעשות את "שובם של המנסרים"- ולא ממש בהצלחה!. זה סרט חסר עלילה, וחסר אופי- לא ממליץ על הסרט הזה- בגלל שהוא משמעמם! והוא גם לא ממשיך בדיוק מאיפה שנעצר הסרט השלישי! אני ממליץ לך לראות את שאר סרטי המנסרים- כי הם באמת מזעזעים, אבל ממש. הסרט הראשון יצא בשנת 74- והוא אחד הסרטים המחרידים שראיתי! הסרט מבוסס על מקרה אמיתי לא על סיפור אמיתי- יש הבדל! המקרה הוא: במהלך שנות ה70- אדם בשם רוברט משהו (שכחתי את השם משפחה שלו) רצח שני נערות בעזרת מסור, וביתר את הגופה. בין היתר הוא רצח גם שוטר/ הוא נשפט לכמה מאסרי עולם- הוא לא הוצא להורג משום שבטקסס בוטל גזר דין זה! בכול אפן לפני 7 חודשים הוא נפטר מדום לב!!! מגיע לחלאה!!!

europe1990

New member
בקיצר אני ממליץ לך לראות את הסרט

הראשון!! ואת השני והשלישי! ובקרוב ממש את הסרט החמישי בסדרה- יש פה בשירשור את הטריילר של הסרט החדש!

europe1990

New member
מגרש השדים סרט מעולה

אבל אותי אישית זה לא הפחיד!... סרט בהחלט מומלץ! גם הסרט השלישי היה נחמד- שהדיבוק נכנס לתוך הסבתא הזאת- חחחח

europe1990

New member
יש לי עוד כמה סרטים בשבילך:

suspiria the shining the convent phantasm 1 2 3 כול סרטי its alive-(התינוק) -לא מומלץ לנשים בהריון!!!!!!!!!

europe1990

New member
בהחלט

the shining-הניצוץ- אין מצב שלא ראית את הסרט?!? ita alive-התינוק והסרט השלישי נקרא "אי ללא מוצא" the convent-המנזר suspiria- רכשתי אותי די מזמן בחו"ל ואני לא יודע את שם ההפצה שלו בעברית עוד כמה סרטים טובים zombie- 1-פשוט מפחיד the ugly-בעקבות המלצה של ומפאיר!

europe1990

New member
ושלא נשכח את הסרט המעולה-

קארי- מבוסס על ספרו של סטיבן קינג!

austin1

New member
אתה בטוח שהשם הוא its alive

כי אני לא מוצא את זה במנוע החיפוש של אמזון וניתקלתי שם גם בסרט phantasm 4 מישהו ראה ?

VAMPhantom

New member
אני מבין שאתה במצב קשה../images/Emo8.gif

הדיבוק נמצא בך גם מעבר לפורום... אם תשים לב, בלינק שרשמת, שמת פסיק, במקום נקודה. באמזון.קום
לא נורא, תיקנתי בהודעתי שלי...

למעלה