שבת שלום ודיון חדששששששששש

שבת שלום ודיון חדששששששששש

שבת שלום חבר'ה! מה שלומכם? בטח ייצא לכם לפעמים לחשוב על שירים שחשבתם לעצמכם שיוסי בוודאי היה שר אותם ומשדרג אותם... או כאלה ש"התבזבזו" על הזמרים הלא נכונים... מה השירים שהייתם רוצים לשמוע את יוסי שר/עושה קאבר?

1מאיוש

New member
שבת שלום ../images/Emo24.gif

שלומי מצוין עבר שבוע טוב מאוד ומקווה ככה שעל כולם! אממ.. האינטרנט שלי בבית נהרס
אז צריך להזמין טכנאי שיסדר..עד אז..מקסימום אם יהיו ימים שיש קצת זמן בלימודים אז אני אכנס =] (מגמת מחשבים) לגבי השירים
שאלה קשה.. יש המון המון שירים שלא מתאימים להמון זמרים... אבל.. בטוח יש כמות נכבדה

אריאל.. שבת שלום!

דרך אגב ראינו אותך בטלויזיה :p באודישנים..
חחח נתת הופעה
בקשה לשאלהה... נראלי שהייתי רוצה לשמוע את יוסי שר ת'שיר של אייל גולן "צליל מיתר" בגלל שזה שיר ממש אבל ממש יפהה.. וגם כי הוא יכול לבצע את זה בצורה הכי מרגשת שיש!! זה שיר עם עוצמה :p שיכול להתאים לו..

1מאיוש

New member
חח כן נכון.

חברה שלי שלחה לי ב1 וחצי בלילה הודעה שאריאל בטלויזיה אבל לא היה לי כוח לקום. יש היום.. נראה לי זה אותו דבר ב23:40 שוב מרתון אודישנים.. בערוץ 22.

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifשבת שלום..ו..ת'אמת שחשבת

שחשבתי על זה היום בבוקר.. יהיה ממש נחמד אם הוא יעשה קאבר ל"אולי" של רחל המשוררת..(לא סגורה על השם)

שבת שלום!!

כן אריאל שמעתי שהייתה אתמול בטלוויזיה חח ואממ ד"א אנשים התחלתי ת'שירות שלי.. וזהו לכל מי שלומד נצלו את סוף השבוע עד הלימודים

שבת שלום!!!

שבת שלום לכולם
בקשר לשאלה של אריאל-אין ל מושג...יש המון שירים יפים. אודליה-שיהיה בהצלחה

orianush

New member
שבת שלווום

אממ.. שאלה קשה.. יש המון שירים.. לא יודעת.. והראו את האודישן שלך? מה שרת??

moranush86

New member
שבת שלום ומבורכת!!!

אודליה מותק המון המון בהצלחה בשנתיים הבאות. בקשר לדיון - לא עולה לי שיר עכשיו אבל כמו שאנחנו יודעים יוסי אלוף בבלדות שקטות, חזקות ומרגשות. אולי את"נר על החלון" של פבלו רוזמברג... או "כשאת עצובה" של עמיר בניון... או שירים של אבי ביטר
סתם אבל הבנתם אותי

lir2004

New member
האמת היא...

שהייתי מאוד מעוניין לשמוע את יוסי שר שירים של שימי תבורי... הן השקטים והן הקצביים... אם שקטים... אז "לילה בלי כוכב" או "עוד סיפור אחד של אהבה"... ואם קצביים... "כינור דוד" יהיה מצוין, לפי דעתי... בהצלחה!

למעלה