שבת שלום והסבר

חנול

New member
שבת שלום והסבר

אהלן, לא יודעת אם שמתם לב אבל די נעלמתי בזמן האחרון. הסיבה- סבא שלי נפטר מסרטן. מוות ראשון במשפחה, שקצת המם את כולנו באגרסיביות והמהירות שלו (בליל הסדר הוא עוד ישב איתנו לארוחה). מדי פעם הצצתי אבל לא הרגשתי רצון לכתוב. עכשיו אני חוזרת, ואם כבר בוידויים, אז אנחנו בדרך להפקת יורש שיקטין להילי את הירושה בחצי. מרגישה די עיפה, אבל יודעת שזה תיכף נגמר (נו כבר) ואז יהיה הרבה יותר כיף. זהו. חזרתי. אז שבת שלום לכולם, מזל טוב לכל ימי ההולדת שפספסתי, וברכת חמידות לכל הקטנטנים שפספסתי בשרשורי השוויץ. יכולה גם לעדכן שגם בשרשורי הבישולים לא הפסדתם אותי כי הכל מריח די נורא עכשיו אז לא בישלתי. שבת שלום כבר אמרתי?

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif אם בהפתעה ואם אחרי מחלה ארוכה- לאבד אדם אהוב זה כואב ומפחיד... ובחיים, כמו בחיים - מעגל המוות והחיים לא מפסיק להתגלגל...אז גם מזל טוב../images/Emo65.gif בני הבכור בא לעולם, בשעה שסבתי עזבה אותו. היא עוד הספיקה לשמוע שנכנסתי לחדר לידה, לפני ששקעה לבלי שוב... זוכרת את מערבולת הרגשות המבלבלת... שבת../images/Emo141.gifשלום

aviah

New member
השתתפות בצער, ברכות ו"תנחומים" ליורשת המודחת:

תמהיל של שמחה ועצב הוא חלק מחיינו

ברכות על היורש החדש, תנחומיי על סבך. אחת מן החוויות הזכורות לי ביותר מנערותי, היא פטירתו של סבי (היה בן 89). הייתי אז בן 17, ואותו הבוקר זכור לי כאילו היה לפני שעות אחדות בלבד (למרות שחלפו כבר 15 שנה...). ארנון

hag70

New member
מזל טוב ותנחומיי

באמת שילוב מוזר. שיעבור בקלות.

anguly

New member
מבינה אותך כל כך

ההריון שלי שהושג אחרי המון טיפולים, ביום הראשון של הטיפול שהצליח נפטר סבא אחד שלי, בערך באמצע ההריון במהלך אחד הדימומים הקשים, נפטר הסבא השני. לפני חצי שנה ילדתי את מיכל וענת, תאומות. וקשה שלא לחוש איך הכל מתחבר. אבדתי שני סבים וזכיתי בשתי בנות. שלא תדעי צער. ושיהיה בשעה טובה.

למעלה