שבת שלום וחג שמח

שבת שלום וחג שמח../images/Emo155.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

לכולם! נכנסתי לאחל את זה כי לצערי במשך השבוע לא אוכל להיכנס לפורום כי אני יהיה 24 שעות בעבודה עם המורדים.... בכל מקרה סתם לידע כללי אתם אולי לא יודעים אבל אני יגלה לכם סוד! סוד מדינה!חחחח יש חברה בפורום כה כה אחת מאתנו שהיא ממש כוסית! נחשו מי זו?

טוב נו נגלה..כי גם ככה אני עוד מעט

זזה... אז ככה קוראים לה מ-ו-ר-נ-ד-ה! חיחיחי יאללה יום טוב לכולכם! כבר ערב אז בעצם שהייה לכם אחלה ערב!

לקוריני :) חחחחח

לעבודה בייבי שליייי מוואהה, שבת קסומה, וגשומההההההההההה איזה כיף זה גשם :) אגב אנשים,אני עוברת לגור בעקרון,התאהבתי בחור הזה!! חחחחח לילה טוב !

אכן כוסית.........

"...לו רק היית קצת פחות המורה שלי...." או בגרסא שלי ושל שאר אחי ברחבי הארץ"...לו רק היית קצת פחות ההורה שלי...." זהו

חחחחחחחחחח איזה מביך

אוף.. כולי מוסמקת.. ובאמת תודה, אבל אני סתם כזה רגילה, שמעון זה הדבר היפה בתמונה !! רררררר :) חחחחחחח אני אוהבת את יום שבת :) מאוד אני גם אוהבת את החיים :) מאוד אבל הכי,הכי הכי אני אוהבת את עצמי.. ואת פינק מאוד ! קוריני, די לעבוד אני מתגעגעת !! רררר

שמעון עם החולצה העירקית

אבל הוא נראה טוסט:) רגע רגע נראה לי שפיספסתי פה משו..... קורין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את עובדת עם רבלדה ווי????????????????????????? המורדים????????????????????? אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא קחי אותי לקוריןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

הוא בדרך להיות אבא שלך.. העירקי..

חחחחחחחחחחחחחח והוא אכן נראה טוסט :) עם תוספות אפילו ! וכה, קוריני עובדת עם המורדים,ואני הולכת אליה עם אחותי הקטנה בע"ה ב 10 :)

אהלן אהלןןןןןןן חח מה קורה?...

מוזר אני סתם רושמת"חחחחח" וצוחקת לעצמי ח אכן ההשפעה של המורדים.... וכן דנה אני עובדת איתם חחח וכן הם דפוקים בטירוף ודיי גמדים בעיקרון אני עובדת במזנון שדלת ליד המזנון ז ה חדר ההלבשה ואתמול למשל הייתי הכי מבסוטה בעולם ח הבנות במורדים הם אשכרה בלי בושה מתפשטות ,מתלבשות ואנחנו רואים אותם חופשי אני גם לא יודעת מה עלה בראשם של חלק מהבנות שם אבל הם שמו חזיות בצבע טורקיז כזה וכל העובדים שהיו הייתי במזנון צחקו עליהם . אממוזהו הם חמודים כאלה גמדים אהה אגב שכחתי לספר משהו קטן חוץ מלהיות עובדת במזנון אני גם שומרת ראש חחחח ביגלל שכל הזמן מעריצות נכנסות אלינו עושות בלאגן ואתמול אפילו הרבציו למנהל סתומות הם קפצו אליו חחחחחחח טוב זהו אחרי שזיינתי לכם תשכל על עבודתי לצד הגמדים אליהם אני עפה להיתקלח ולישון כה ני יותר עייפה מפאבלו שבקושי זז במופע השני חחחחחחחח מורנדה מאמיייי מתגעגעת אלייך מוואההההההההה ואגב בקשר לשאלה של הפוסטרים אז לי יש בחדר פוסטר שלה שקניתי מהסנטר והפוסטר זה תמונה של פינק מתוך הופעה של הMTV אירופה משנה שעברה מחכה לך ב10

כפרות!! יואו אני מתה עלייך

יש לי אותו,יש לה שיער שחור, חולצה שרואים את החזה?... מהסנטר,כה קנו לי משם... ויש לי את של miisundaztood אבל אני רוצה דנדש !! אוף !! תקחי מהם חתימות לאחותי או צלמי אותן עירומות לי חיחיחיחחי אוהבת אותך בייבי !!

מורנדה ME AMORRRRR

חחחחחחח באמת נהייתי מושפעפעת מהספרדית חיחיחי וכה ראיתי את הפוסטר שלmiisundaztood בהפנינג ולא קניתי כי הוא סתם משעמם כזה לא משהו והפוסטר שקניתי בסנטר הוא היה האחרון ,יאו איך התלהבתי שקונים בכל מקרה המוכרת אמרה שיכול להיות שיבאו עוד פוסטרים אבל שונים וזה לוקח זמן.. גם ככה אני כל שבוע בסנטר אז כשיהיה משהו חדש אני יודיע לך ובקשר לתמונות שאנייצלם אותם חחחח עליי יש מצלמות את לא מבינה איזה מפחיד לעבוד ממש כלא 6 חחח התקינו לנו מצלמות שלא נצלם אותם ולא נבקש חתימות ושלא ניתן להם לאכול אפילו פופקרון מסכנת הרעלה חחחח איזה דפוקים הארגנטנאיים האלה אבל אל תדאגי אני עוד ישיג לך חתימה

למעלה