שבת שלום וחג שמח

yaely2

New member
מנהל
כול הכבוד ימימה, נהדר

tamarsharoni

New member
קראתי את הכתבה וקיבלתי חררה . מי שיכול לעזור יבורך.

צור קשר
תודות ושותפים
מדברים עלינו
גלריה
פעילויות
אודותינו
דף הבית
&nbsp
&nbsp
צחי שחורי
&nbsp
&nbsp
מגשימים לצחי את החלום!
&nbsp
שמי צחי שחורי, בן 35, נשוי באושר רב לאביבה ואב לתאומים מתוקים בני 7 וחצי, ליהיא ונועם.
&nbsp
בילדותי אובחנה אצלי בעיה כרונית בכליות, שהלכה והחמירה עם השנים עד שלבסוף הייתי חייב בהשתלת כליה.
&nbsp
אמי נמצאה מתאימה להליך זה, והודות לתרומת הכליה שלה, עברתי בהצלחה בגיל 21 השתלה שאפשרה לי להמשיך לחיות חיים מלאים ונורמליים.
&nbsp
ברוך השם התחתנתי, ולאושרי הרב נולדו לי שני ילדים מקסימים, סיימתי את לימודי המחשבים שנמשכו כשלוש שנים, התקבלתי לעבודה חדשה ומבטיחה והעתיד שעמד לפניי נראה ורוד...
&nbsp
לפני כחצי כשנה וחצי נדחתה כליה זו בשל זיהום דלקתי, שהוביל לקריסתה ודחייתה מגופי. החמרה זו הייתה קריטית וחיי השתנו מהקצה אל הקצה . תחילה הייתי מונשם ומאושפז בטיפול נמרץ במשך כשלושה חודשים ומאז אני מבצע 3 דיאליזות בשבוע במשך 4 שעות כל אחת. מצב זה מונע ממני שגרת חיים נורמלית – כיוון שאני חוזר שחוק ומותש פיזית ונפשית בכל אחת מהדיאליזות הללו.
&nbsp
הדרך היחידה לצאת מהמצב הנוכחי הינה באמצעות תרומת כליה וכאן אני פונה ומבקש את עזרתכם. זאת מאחר שבני משפחתי נבדקו ונמצאו לא מתאימים לתרומת כליה עבורי סוג דם נדיר, O+ . ומכיוון שהליך ההמתנה לתרומה בארץ ארוך וחוששני שבשל מצבי הבריאותי לא אשרוד תקופה זו.
&nbsp
אנו זקוקים לתרומתכם לגיוס הכסף הנדרש לביצוע השתלה כליה בחו"ל.
&nbsp
אני מבקש מכם לעזור לי להגשים את חלום חיי ולזכות לראות את ילדיי גדלים, להשתתף בע"ה בחגיגות הבר/בת המצווה, לראותם נישאים וחיים מאושרים. משפחתי ואני נוקיר לכם על כך כל חיינו.
&nbsp
היעד שלנו כמשפחה חזקה, אופטימית ומלוכדת הוא לגייס כ-850,000 ₪ עבור השתלת כליה בחו"ל.
&nbsp
&nbsp

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום וחג שמח

הבטחתי ואקיים. הנה עוד סיפור שדרוש קצת תחכום לפיתרון.

משחק כדורגל, אצטדיון פתוח, לא מקורה ומלא קהל. לפת החל לרדת גשם מקומי. לאף אחד מהקהל לא היה מעיל ולא כובע פרט אולי לשופט שהיה לו כובע מצחיה. ובכול זאת אף אחד לא נרטב. איך זה יכול להיות?

tamarsharoni

New member
המשך

&nbsp
&nbsp
&nbsp
צחי שחורי.jpeg
משלוח המחאה לפקודת
'קו לחיים עבור צחי שחורי' לרחוב גונן 15 פ"ת
&nbsp
&nbsp
בנק הפועלים סניף 532 חשבון 494482 ע"ש קו לחיים עבור צחי שחורי