שבת שלום וכמעט שנה טובה

שבת שלום וכמעט שנה טובה

בעוד שבוע בערך, 13/9, ערב ראש השנה. פרפרי אהבה הוציאה פוסט מקסים לראש השנה ואין כמעט התיחסויות. אתם לא חוגגים את ראש השנה?

חוץ מזה, רוצה לאחל לכולם, שבת שלום, שבת מנוחה, שבת נפלאה

rona73

New member
שבת שלום!

מתל אביב. :) אנחנו נחגוג בערב החג עם המשפחה בארץ.

שבת שלום לך, אני מקוה שאת כבר מרגישה את אוירת השבת נכנסת

לעיר ללא הפסקה, ושהחום לא נורא מידי.

שנה טובה וחג שמח לכם

שבת שלום

לא מזמן נפרדתי מחברתי הטובה, שהיא כמו אחות עבורי ועוברת למקום אחר. לא קל להתחיל ככה את הסופשבוע...הלב ממש כבד

&nbsp
ולגבי ראש השנה, לפי מצב העניינים כנראה שלא נחגוג את ראש השנה. לא בא לנו להתארח אצל אנשים שלא מכירים ולארח אצלנו אפשר רק עוד 2 אנשים וכרגע נראה שאין ממש את מי להזמין... אז כנראה שלא ממש נחגוג
(או שאכין ארוחה רק לשנינו ונתבאס ביחד כמו שנה שעברה).

אל תוותרי, לדעתי זה לא יהיה כמו בשנה שעברה,

כי בשנה שעברה רק הגעתם, הכל היה חדש. היום אתם כבר מכירים יותר מה זה אומר לחגוג חג לבד או כאשר אוירת החג לא נמצאת בכל מקום.

אל תוותרי
אפשר משהוא בקטנה, משהוא כייפי לעצמכם. זה יוצא יום ראשון בכל מקרה. אולי גם איזה פינוק זוגי בספא לפני, אם זה משהוא שאתם אוהבים.

זה ברור שנעשה משהו רק שנינו, אבל בחג וכו' אני מאוד אוהבת

לארח וזה כנראה לא ייצא לפועל גם כי אין ממש את מי וגם כי אני כנראה יהיה ממש במעמקי טיפול ואהיה חייבת מנוחה ולא להתאמץ.
&nbsp
אנחנו אבל נדאג לעשות משהו זה פשוט לא ירגיש חג...
&nbsp
שנה שעברה מאוד התבאסתי, היינו בדירה הזמנית ובסוף בהחלטה של רגע הכנתי ארוחה חגיגית די מושקעת אבל זה הרגיש עדיין עלוב ורק הדגיש את העובדה שאנחנו לא משפחה. כנראה זה נוגע לי בעצב הזה...

בילבי75

New member
ליבי איתך

מאחלת לך שבראש השנה הבא תחגגו כהורים. אני כל כך מבינה אותך. גם אני הייתי במקום ההוא עד לא מזמן.....
תהיי חזקה! שולחת לך חיבוק....

בטוחה שהפרידה קשה..
&nbsp
תעשי חג

חג זאת תחושה שאנחנו מייצרים..
לפעמים צריך לזייף אבל איכשהו נדבקים בהרגשה המזוייפת...
&nbsp
אם היית יותר קרובה הייתי מזמינה אתכם לפה

&nbsp

mumfor4

New member
שבת שלום ושנה מבורכת וטובה

תפוז עשה לי הרבה בעיות . אולי משהו אישי נגדי לא יודעת .
בכול מקרה , השנה אני מארגנת ראש השנה ישראלי לכ 15 משפחות
הרעיון הוא לשכור אולם , ושכול אחד יכין משהו .
התפריט כמעט סגור ואני מקווה שיחד עם העבודה החדשה והמון לוגיסטיקה אני אשרוד את הלחץ .
יהיו עדכונים בהמשך

בילבי75

New member
שבת שלום לכולם

לגבי ראש השנה- כמו בכל חג, אנחנו מארחים. אני מאוד אוהבת לבשל ולארח.... השנה, אחייניתו של בעלי מגיעה עם החבר והם יתארחו אצלנו עד סוכות. הזמנתי עוד זוג, חבר ילדות של בעלי ובן זוגו שגרים בניו יורק, וכמובן, אחותי, שהיא לא ממש אורחת. היא נמצאת אצלנו יותר מאשר בדירה שלה.

מאחלת לכולם שבת נפלאה ושבוע מהנה

למעלה