שבת שלום ומבודח

שבת שלום ומבודח../images/Emo66.gif

והרי בדיחה לשבת: אחד הולך למילואים. מייד אישתו מזמינה את שלושת מאהביה לבילוי סוער. התמזל המזל והמילואים בוטלו, והבעל חזר הביתה. האישה שמעה את המכונית שלו בחוץ ואמרה לשלושתם"תתחבאו". הכניסה כל אחד לשק ודחפה לארונות המטבח. בא הבעל, מריח משהו וחושד שאישתו בוגדת. פותח ארון אחד---נופל לו השק. הוא חוטף קריזה, בועט בשק, מרביץ, ופתאום נשמע: מהה...מה... מה זה? שואל הבעל, כבשה, עונה האישה. פותח עוד ארון---ועוד שק נופל! לוקח מקל ומרביץ בשק, מרביץ ומרביץ ופתאום שומע-קוקוריקו---- מה זה??!! שואל את אישתו תרנגול עונה היא. פותח בקריזה את הארון השלישי ועוד שק נופל.... הבעל מאבד שליטה לגמרי-חובט עם כסאות, עם השולחן,ו-כלום ממשיך עם בעיטות מכות חבל"ז- וכלום ממשיך עוד ועוד ואז שומע-"דגים, יא בן זונה, דגים..."
יללה שבת שלום ושרשרו גם אתם בדיחות....(אמי 5, מקסימה, קדימה!!)

maxima

New member
שבת שלום...עוד בדיחה........./images/Emo13.gif

הבוקר נסעתי לפגישה חשובה בירושלים. נהגתי על כביש מספר 1, כשפתאום הבטתי שמאלה וראיתי במכונית שלידי אשה אחת, נוהגת במאזדה 6 חדשה ומבריקה, במהירות של 120 קמ"ש, תוך שהיא מתבוננת במראה ומורחת לעצמה אייליינר!!! חזרתי להסתכל על הכביש, ואחרי כמה שניות ראיתי אותה שוב, עוקפת אותי (!) – וכל זה תוך כדי שהיא ממשיכה להתאפר!!! נכון שאני גבר, אבל מה שהיא עשתה כל כך הפחיד אותי, עד שמכונת הגילוח החשמלית נפלה לי מהיד, והעיפה לי את הסנדוויץ' מהיד השניה. ניסיתי ליישר את ההגה עם הברך, ומרוב בלבול עף לי הסלולרי מהאוזן, ונפל ישר לתוך כוס הקפה שהחזקתי בין הרגליים. הקפה הרותח השפריץ לכל הכיוונים: חטפתי כוויה איומה בשמוליק שלי ובשני ידידיו, נכבתה לי הסיגריה, נהרס לי הסלולרי ונותקה לי השיחה – שהיתה ממש, אבל ממש חשובה!!! שילך לעזאזל האידיוט שנתן לנשים לנהוג.

ועוד אחת...(../images/Emo13.gif

צרפתי איטלקי וישראלי משוחחים מי מבין יותר בענייניי אהבה ומספק את אשתו במיטה. אומר האיטלקי, "אני פיתחתי טכניקה עם האצבעות כל כך טובה שאשתי צועקת מזה 5 דקות ברציפות." אומר הצרפתי, "לי יש טכניקה של ליקוק שגורמת לאשתי לגמור בצעקות לפחות 10 דקות." אומר הישראלי, "לי אין טכניקה מיוחדת אבל אשתי צועקת מינימום שעה ברציפות!!" "שעה", שואלים בפליאה חבריו, "מה אתה עושה לה?" "כלום", מספר הישראלי, "רק מנגב עם הוילון אחרי שאנחנו גומרים..."

יאצפן

New member
מקסימה../images/Emo141.gif

חה הח הצחקת אותי, וקרעת לי את השפתים הסדוקות שלי. שבוע טוב לכולנו ושקט.

אוי

כמה צחקתי....... פשוט גדול!!!!!!!! שניה אני רק צריכה לאפר את הסיגריה ולהוציא את השלט מתוך הסלט....

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo163.gifבדיחה../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שלום, אמריקאי מגיע לארץ הקודש בלווית אשתו וחמותו. במהלך הביקור נפטרת חמותו והוא מתעניין מה לעשות עם הגופה. אומר לו הקברן "לקבור אותה בארץ יעלה לך 150 דולר, להטיס אותה לארה"ב 5000 דולר" משיב האדם: אני מעדיף להטיס אותה הביתה. הקברן התמהה מסביר שוב ואומר: "אדוני נוכל לארגן לוויה יפה ולקבור אותה בחצר כנסייה שקטה. משיב האדם: לא ולא!!! לפני אלפיים שנה קברו כאן אדם ואחרי 3 ימים הוא קם מן הקבר, אני לא לוקח שום צ'אנס, אני לוקח את הגופה איתי. יעלי

למעלה