שבת שלום ומבורך.אדזה לא קראתי

הדסהש1

New member
שבת שלום ומבורך.אדזה לא קראתי

אתמול את סיפורך על השכן"הנחמד"שלא יידע אותך על הבעיה.יש בא בהתקפה.שמחה שיש אנשים טובים בעיריה שבאים לעזרת האזרח.לא בכל עיריה זה כך.כל הכבוד לאיש הנחמד שפתר לך את הבעיה בלי לקחת כלום.אדם ישר

בוקר טוב

נכנסתי לגוגל ומצאתי שם המון פירושים וסיפורים על טרולים וזה אחד מהסעיפים מהויקיפדיה, שבעיני הכי מסביר את מה שקורה פה בפורום, שייקה, גם אני מודה לך על האי מייל ששלחת, אבל זה בעיני הכי מתאים,
חוקרים מאוניברסיטת מאניטובה ומאוניברסיטת ויניפג בקנדה מצאו כי "טרולים ברשת חשים שמחה לאיד מהמצוקה של אחרים"[1] ומצאו שהם מציגים, הרבה יותר מאנשים אחרים באינטרנט, מאפיינים של נרקיסיזם, פסיכופתיה ומקיאווליאניזם.[2][3]
הם אדישים לביקורת של גולשים אחרים ולפנייה ללבם. אין בהם סממני הקשבה, הבנה והיגיון - הם מפיקים הנאה מהנזק וההרס שהם זורעים במרחב האינטרנטי. ישנם פסיכולוגים הסבורים, שההדים הרבים ותשומת הלב שהטרולים זוכים להם בעקבות הנזק שנגרם על ידם ברשת, יחזקו אותם להמשיך בהתנהגותם ההרסנית, שכן גם תשומת לב שלילית - היא בכל זאת תשומת לב. טרול הפך לכינוי גנאי נפוץ ולעיתים הוא מכוון גם כלפי אנשים שמביאים דעה לא פופולרית במיוחד בדיון גם אם אינם מנסים להכעיס מי מהמשתתפים. תופעת הטרולים ברשת הפכה לתופעה שכיחה ולפיכך מרבית הגולשים אינם מייחסים חשיבות יתרה לפועלם ואף לרוב מגלים אדישות לפעילותם עד יעבור זעם. הטרולים מהווים גורם שפוגם בהנאת הגולשים ברשת, שבמקרי קיצון אף עלולים לפרוש מעשייתם בפורומים שונים כתוצאה מהאווירה העכורה והכעס שיוצרים הטרולים.
זה מה שיש לי עכשיו, אולי במשך היום יהיה המשך,
סוף שבוע נעים שיהיה לכולנו

אקמולית נשמה טובה שכמותך

הרשיתי לעצמי להעתיק את הודעתך שכתבת הבוקר, אבל השתרשת לאתמול בלילה, מאד חשוב שכל מי שנכנס , גם המציצים וגם הטרולים, יקראו את זה,
אני ממש מעריכה את ההבנה והסימפטיה שאת נותנת פה וזה מאד מעודד אותי,
אני מודה לך

לצפיה ב-'ס ל י ח ה ! ! ! ! '
ס ל י ח ה ! ! ! !
acamolit
31/08/2018 | 09:34
8
מי בדיוק נכנס לכאן עם שם משתמש קבוע? המלינים למיניהם?????

כמובן שמורה לכם הזכות למחות על מה שמתנהל כאן - אבל....
אף אחד לא מכריח אתכן להכנס!

האמינו לי אתן עושות זאת מתוך עניין מחד, ומאידך, מתוך רצון להקניט.

תנו לכותבים כאן להביע את דעתם!

אל תשליכיני לקראת זקנה - בהחלט תופס גם כאן!

תחשבו על זה.
אשמח לקבל מסרים פרטיים ואל תכלו את זעמכן כאן ותעכירו את האוירה עבור אותם אלה שזה מקור ענינם הכמעט יחיד.

שבת מנוחה ורגועה.

המתחיל במצווה אומרים לו גמור

הדסה, את השתרשרת בתגובה שלך אחרי אקמולית אתמול בלילה ואני הרשיתי לעצמי גם להעתיק לפה את זה,
אקמולית את כנראה חדשה כאן.ולפני כל הבלגן שיעלי החליטה
הדסהש1
31/08/2018 | 11:47
3
לפרוש מרצונה נכנסו וכתבו מה שכואב ושמח על הלב
עד שיש כמה אנשים שזה הפרח\יע להם .העליבו .פגעו .בי ובעוד
ותיקים.וכעט אני נכנסת שיש לי משהו ויסלחו לי כולם .שיש לנכד יום הולדת
רצוני לשתף.או יום נישואים לאחי.ולמי שזה מפריע שלא יענה תגובה.את הדברים
הכואבים ויש לי כאלה שאני לא משתפת משאירה לחברה שיש לי
שהיא נותנת לי ואני לה אוזן קשבת.חבל שזה כך.ואל תשלחו אותי לפורום של דיכאון ועצב יש לי את זה בחינם.וכאן מכירים אותי וסולחים לי על מה שכתבתי
ובשעת צרה תמכו בי עד שכמה נכנסו חדשים או ותיקים שהחליפו שם ואמרו את דברם שזה לא המקום...אני לא פגעתי מעולם באדם ולכן אמשיך להכנס
רק שיש לי משהו שמח.שבת שלום .

אני לא השוטרת

ולא המנהלת של הפורום, פשוט חשוב לי הסדר הטוב, מה שקורה בפורומים אחרים
זה שלהם.

קטונתי!

אני ממש לא מבינה מה הולך פה . נכנסת לפורום מישהי וקוראת , זכותה, אבל , לצערנו , החומר לא לטעמה , ורוצה שנכתוב דברים שיענינו אותה . מחר תבקש שנרקוד ונשיר לה, כדי שלה יהיה מענין . אז תסלחו לי חברותי , אבל אני חושבת שאנו צריכות להתעלם ממנה . מה גם שאני מאמינה שהיא ממש לא טרולית , אלא "נשמה טובה" שאוהבת מחד לסכסך ומאידך להתחנף, וכבר היו דבריה מעולם .
הפורום הזה מתפקד על הכיפק, כבר כמה שנים. מה פתאום צצה מישהי שמתלוננת . מי שלא מענין אותו , אינו חייב להכנס .אנחנו לא צריכות לכתוב כדי שלמישהי , שפוחדת להזדהות ,יהיה מענין בחיים .
אני , את מה שהיה לי להגיד אמרתי .
שבת שלום לכל חברי הפורום ולמפרגנים .
&nbsp

אדזה 900

New member
תמר יקרה

תודה לך על הדברים החמים על הפורום,כולנו הפכנו להיות רציניים מידי ,מקדישים יותר מידי זמן לדברים שהם ממש שוליים,פעם התלוננתי בפני אדם קרוב שנראה לי שלא כל כך מסמפטים אותי ואז היא ענתה לי:תזכרי-תמיד יהיו בחיים 3 סוגי אנשים,אחד שיאהב אותך מאד,אחד שיאהב אותך פחות ואחד שלא יתייחס אלייך בכלל,ואת לא יכולה לרצות את כולם .אז תמשיכי את להיות את והם שיהיו הם.אני מאמינה באמונה שלמה שכל אדם באשר הוא רוצה שיאהבו אותו וכל אחד עושה את מה שהוא עושה אפילו אם זה בדרך לא נאותה רוצה שיתייחסו אליו - כמובן שדרושה מידה רבה של נכונות להיות חכמים ולא צודקים,ובכך שנושיט את ידנו לטובה אולי נפסיק את מעגל העקשנות.

אדזה 900

New member
הדסה

מסתבר שיש עוד אנשים כאלה,ולא כולם זאבים.חבל שנתקלים בהם לעיתים רחוקות.על כל נשמה טובה כזאת יש עשרות ואולי יותר שהיו מוציאים לנו את העיניים והעיקר לסדר את השני והעיקר שישיגו את מה שהם רוצים.גם על כאלה אני מתפללת שאלוהים יתן להם את הבינה לשנות את דרכם לטובה-אמן.

תפילת השלווה

אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאיני יכולה לשנותם, האומץ
לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים, אמן.
יעל'י, שובי אלינו, את חסרה.
תמר, תודה על הברכה.

acamolit

New member
הדסה

כל הכבוד!!!
זו בדיוק הדרך,
אם ברצונך לחלוק עם החברים כאן את ממש חופשייה לעשות זאת.
הלוואי ותמיד תזכי לתמיכה ולייעוץ מצד המשתתפים.
שתהיה לך ולבני ביתך שנה טובה, בריאה ומאושרת.

למעלה