שבת שלום ומבורך מסר

עליזה 63

New member
שבת שלום ומבורך מסר ../images/Emo265.gif

נד זְמִרוֹת, הָיוּ-לִי חֻקֶּיךָ-- בְּבֵית מְגוּרָי. נה זָכַרְתִּי בַלַּיְלָה שִׁמְךָ יְהוָה; וָאֶשְׁמְרָה, תּוֹרָתֶךָ. תהילים פרק קיט מזמרת את קווי המנחה שלך בביתי,ובדרך חיי. בלילה לפני שאני נרדמת אומרת תודה לך על עוד יום כל לילה שמע ישראל,ולהודות על הכל. ושומרת את תורתך כי זה דרך חיי,וקוי המנחה. יש בני אדם שאין להם לא אמונה ולא כלום בחייהם והם כמו עלה נידף ברוח,כי יכול להיות שקשה להם אם מחויבות,כמו ילדים קטנים אבל בגוף של מבוגרים,ולדעתי צריך אמונה וקווי מנחה לחיים האלה. צריך להודות לבורא על כל מה שיש שום דבר בחיים האלה לא מובן מאליו. החינוך מתחיל מהבית זה הבסיס שלנו. ומשם יוצאים לעולם,לפעמיים בני נוער מתנסים ועושים שטויות,אבל בגילאי העשרים או השלושים חוזרים לשורשים שלהם מה שלמדו בבית. שבת שלום חברי היקרים שבת של שקט והשם יברככם בכל טוב,ושאף פעם לא תלכו לאיבוד בדרכי חייכם. והשם תמיד יאיר דרככם אל האמת הפנימית שלכם וה' תמיד שיהיה בלבכם ובחייכם וילווה אותכם בטוב אמן

זה מסר? לא נראה לי!

זה ציטוט יפה וניסיון די עלוב להסבירו. אז איך אמרו חכמינו: "אם אין לך מה לאמר אל תאמר זאת כאן"... שבת שלום

מסר צורם

אמונה היא דבר פרטי ואישי ואני מכבד את אלו שמודים לבורא, בדיוק כמו שאני מכבד את אלו שמודים למישהו או משהו אחר. אבל מהמסר שלך נודף ריח של ביטול, זילזול ושיפוטיות שמקבל ביטוי לא נעים בקטע במתחיל במילים " יש בני אדם שאין להם לא אמונה ולא כלום בחייהם וכ"ו". אני מכבד את אמונתך ואני מציע לך להתרכז בה ולא לשפוט אחרים. שבת שלום יעקב

יש לנו מקום גם למחזירי בתשובה

שכמובן כמונו הם רק שליחים לאנרגיה כלשהי שאמורה לבוא לידי ביטוי. אני ראיתי עדר קופים הולכים בעקבות קבוצת פילים בסוואנה של אפריקה. זו היתה תקופה של שלהי קיץ ורעב כבד שולט במרחב מישורי אוכלי הירק, הקופים לא אמרו "מסריח" אלא נברו במרץ ומצאו גרגרים וחלקי צמחים שלא אוכלו עד תומם והחיו את נפשותיהם עוד יום לעת עתה. אחר כך ראיתי את החיפושיות שלא הבחנתי בהן קודם לכן...אבל זה כבר סיפור אחר כיצד נלחמו על השאריות וגלגלו להן כדורים ושיחקו כדורת...אלה אני חושב שאין להן חוש ריח בכלל. אם נחזור רגע להתחלה מסר הוא מסר הוא מסר נקודה קום

מיחזור הוא שם משחק החומר ידידי

תראה לי פרודה אחת של אויר ששאפת עכשיו, שלא נשמו אותה כבר כך וכך פעמים, כנ'ל לגבי מים וכו'. אבל מה נתפשת דווקא לזה

האמת? (שלי כמוב)ן - נמאס לי משטויות ועוד יותר

נמאס כשהן מגיעות מאדם שמציג עצמו כמטפל וידען!

למעלה