שבת שלום ומבורך.ציפי את צודקת שמשהו בהתנהגות

הדסהש1

New member
שבת שלום ומבורך.ציפי את צודקת שמשהו בהתנהגות

של רמי השתנתה מאז הארוע השני..יש הרבה דברים שהוא מתעקש בהם ואני צריכה להתמודד איתו..הקלנועית שיש לו היא יד שניה
ולא נוסעת מעל 20 קמ"ש בעיר..הוא החליט שהוא רוצה אחת קטנה יותר ומהירה.אני לא עולה על זה..מרגישה לא בטוחה.וגם אני וגם יפעת מתנגדות בכלל על החלפת הקלנועית.הוא חושב שזה אופניים החשמליות שנוסעות מהר..יפעת הביאה לו אתמול כיסוי לקלנועית שהיה להם מהטרקטורון שלהם .כך היא מכוסה בגשם..
היום לא שמעתי בקולו לעזרתי לו בבישול.הוא איטי בתנועות הידיים.וקשה לו לקלף את הירקות ולא רוצה עזרה..אבל בגלל שזה יום שישי קצר לקחתי את קילוף הירקות וזה הלך מהר יותר.למרות שיש לי כאבים בפרקים אבל לא יכולה שהוא יעשה הכל..היום לא יודעת אם יבואו לבקר.ואמרתי לבנות שאם יורד גשם שלא יבואו כי השביל לבית שלנו מוצף כל גשם.כמו שציפי אמרה זה שייך ל 4 כניסות .ואף אחד לא רוצה להשתתף לתקן את הריצוף זאת עבודה מסובכת כי צריך לעשות שיפוע עד לפתח הניקוז בכביש .וזה עולה הרבה.אין עם מי לדבר...כך כל שנה..מקווה שכל הגשמים יביאו ברכה לכינרת ולים המלח...

מינהר

New member
שלום, מחר היום הולדת שלי לצורך האסטרולוגים.

אבל ב1.1 אני רשומה. נולדתי בבית עם מיילדת, ואבי החליט לתת לי תאריך יותר יפה. אז אני חוגגת פעמיים. אפיתי אתמול פשטידת כרבית וגבינה עם קוואקר והיא ממש לא הצליחה. לא נאפתה די.

יומולדת שמייח למינה

אני לא יודעת מה יהיה מחר, אז אני מברכת אותך כבר היום, אצלי בלוח רשום
שיש לך יומולדת ב1/1 אבל מה זה חשוב, העיקר שחוגגים וזהו,
אתמול בערב הגיעה אלי שוב הודעה מתמר, שכותבת שהיא מאד נהנית וגם
מתגעגעת , העברתי את זה הבוקר אל כמה חברות, מי שקיבלה, קיבלה ומי משלא,
תמתין בסבלנות עד שהיא תחזור, שאלתי אותה מתי היא חוזרת והיא עדיין לא
ענתה לי.
מי שמתעניינת בשלומי, אני מרגישה לא טוב, הכאבים הורגים אותי ומפריעים
לי בתפקוד, אתמול נכנסתי למיטה בשעה 18,30 והתעוררתי באמצע הלילה,בקושי הצלחתי להרדם בחזרה אבל הצלחתי, עוד מעט תגיע לפה נאוה, אין לי הרבה חשק וכוח לארח אותה אבל אין ברירה, היא הבת שלי והיא מתגעגעת מאד אלי
ואל אורי, היא לא גדלה בבית הזה, אבל היא מרגישה כאילו שזה הבית שלה,היא אוהבת להיות אצלנו והרבה זמן לא היתה,אשתדל להיות
איתה כמה שיותר, למרות שמה שהיא מחפשת פה, זה את המיטה ואת
הנשנושים, כל אחד והחבילה שלו,
שתהיה שבת טובה לכולנו.

מינהר

New member
תודה, ציפי על האיחולים. תרגישי טוב.

כשנאוה מגיעה את לא יכולה לבקש שתעזור לך קצת?

מינהר

New member
היום יצאתי להליכה בשמש, וכדרכי אני

מפטפטת עם מי שאני פוגשת ליד ביתו. ומספרת שאני מתווכת. פגשתי מישהו עם בית פרטי וגם מגרש. את המגרש אני צריכה בשביל לקוח שלי, שיש לו 2 ילדים בכסא גלגלים וצריך בית קרקע. הוא לא ממהר למכור את המגרש, כי אדמה במרכז הארץ נדירה. הוא בן אדם דתי, אז אמרתי לו שזו מצווה, וכסף או רכוש זה לא הכל. לא יודעת מה יצא מזה אבל להכיר אנשים ולקשור קשרים לא מזיק.
שכחתי לספר לכם שהחלטתי לחזור לעבודה, כי השתעממתי. נראה אם לא יחזרו כאבי העינים מהלחץ.

אדזה 900

New member
מינהר

ניסיתי והצלחתי,אז שוב תהני בכל מעשייך וברכות ליום המיוחד.

למעלה