שבת שלום ומבורך

עליזה 63

New member
שבת שלום ומבורך../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo6.gif

סוף שבוע נעים איך אנשים משלמים לזונה: בריטי – מגלגל את השטר ומכניס לזונה לחזייה. אמריקאי – מקפל את השטר ומכניס לזונה לתחתונים. ישראלי – מעביר כרטיס אשראי בישבן ומבקש עם תשלומים ללא ריבית. אישה אחת מגיעה לרופא ומתלוננת שכולם אומרים שיש לה תחת כמו לסוס. הרופא מקשיב ומתחיל לרשום. שואלת אותו האישה: "אתה נותן לי מרשם שיעזור לי להקטין את גודל הישבן?" עונה הרופא: "לא... אני נותן לך אישור לחרבן על הכביש".שאלה: מהי ההגדרה של אמון? תשובה: שני קניבלים מקיימים מין אוראלי אחד עם השני. שאלה: מה אמרה אשתו של הנחש כשהוא רצה לעזוב אותה? תשובה: אתה תראה... אתה עוד תזחל אלי חזרה... רוסי מרוקאי וכורדי נשפטים למאסר עולם. השופט מרשה להם להביא לתא פריט אחד שיחפצו בו. הרוסי מבקש וודקה, המרוקאי מבקש בחורה והכורדי מבקש סיגריות. לרוסי מביאים משאיות מלאות בבקבוקי וודקה, למרוקאי מביאים בחורה ולכורדי מביאים משאיות מלאות בסיגריות. כשנגמרת תקופת המאסר, פותחים את התא של כל אחד מהם. הרוסי יוצא מהתא מתנדנד אך הולך הביתה. המרוקאי יוצא מהתא עם עשרה ילדים והאישה והולך הביתה. כשפותחים את התא של הכורדי, נשפכות אלפי סיגריות על הרצפה ומאחוריהן רואים את הכורדי יושב עם סיגריה ביד ושואל: "תגידו... יש לכם אש?"

שבת שלום ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif גם לי יש ../images/Emo6.gif

גם לי יש
אישה אחת אומרת לבעלה יה מאיר תראה איזה יופי משרד הפנים מציע 50 אלף $ למשפחות עם תשע ילדים , לנו כבר יש 8 בוא נעשה עוד אחד ונקבל את הכסף ... יו אישתי היקרה יש לי וידוי קטן ותדעי לך שאני אוהב אותך ואת החיים שלי וכו... לפני הרבה הרבה שנים היה לי רומן מחוץ לנישואים ונולד לי ילד , אם את מסכימה אני אלך להביא אותו ונקבל את הכסף .... טוב הסכימה האישה . הלך הבעל חזר עם הילד אחרי שעה נכנס הבייתה ולהפתעתו גילה שהבית ריק . יוו אישתי היקרה איפה כל הילדים ? אמרה האישה מה אתה חושב לעצמך כל אבא בא לקחת את הילד שלו ..

למעלה