שבת שלום ומבורך

עליזה 63

New member
שבת שלום ומבורך

משפט חכם: אתם מרגישים לפעמים שאתם סתם שורפים את הזמן? נו... מה בוער??? סוף שבוע נעים השמש והירח דיברו ביניהם. אמרה השמש לירח: "משעמם לעמוד ככה סתם כל היום. רוצה קצת אוכל?" הירח: "לא תודה, היום אני ירח מלא." אחות: "שותה?" חולה: "לא". אחות: "מעשן?" חולה: "לא". איות: "סמים?" חולה: "לא". אחות: "אין לך שום הרגלים רעים?" חולה:שאלה: כן לפעמים משקר שאלה: כמה שרי אוצר בישראל צריך כדי להחליף נורה? תשובה: אחד, אבל אין תקציב לנורה החדשה. איש אחד הולך ברחוב ונופל לבור. פתאום עובר ליד הבור ביבי נתניהו. האיש צורח: "הצילו... הצילו..." שואל אותו ביבי: "אני אציל אותך, אם תבחר בי בבחירות." עונה האיש: "נפלתי על התחת, לא על הראש..." תלמיד החזיר למורה על כל משפט שאמרה. המורה: אני את הבגרות שלי כבר עשיתי. התלמיד: 10 פעמים עד שעברת. המורה: יש לי עיניים בגב. התלמיד: ברור... לכל המוטציות יש... המורה: אולי תספר לכולנו, שכולנו נצחק. התלמיד: טוב.. את שמנה... שבת שלום אולמרט ופרץ מדברים בישיבת ממשלה: אולמרט: "יש לי שלשול במוח". פרץ: "איך זה יתכן?" אולמרט: "יש לי רעיונות אך כולם חרא".

עליזה 63

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

שמחת הנתינה היאנ עצומה . כשאתה לומד לתת עוד ועוד מעומק הלב את המתנות והכישרונות שלך לכול אחד כישרונות משלו. וכל כישרון פעיל ברמות שונות. גדלים נדיבותן ושיעור קומתך. אם מטבעך אתה שמח ועליז. ואתה מעניק משמחתך בכל מקום שאליו אתה הולך. השמחה תשוב אליך עשרות מונים. כי כל אחד מגיב לאדם בעל מזג עליז.זכור תמיד: "מה שזרעת.תקצור".אם זרעת ביקורתיות. חוסר סובלנות. חוסר נאמנות ושליליות. תקצור את התכונות הללו. כי אתה מושך אותן אליך. מדוע אפוא לא תתחיל כבר עכשיו לזרוע זרעים של אושר. שמחה. אהבה. עדינות. ותראה מה זה עושה לך? השקפתך על החיים תשתנה לגמרי. ואתה תגלה שאתה מושך אליך את כל הטוב שבחיים. השמחה שאתה מעניק תשתקף בכול הנשמות שסביבך. כי כולם אוהבים נדבנים עליזים ומגניבים לאותה נתינה......................

../images/Emo13.gif שבת שלום

נעדרתי הרבה זמן.. סוף שבוע שעבר היינו כמה משפחות בטיול אוהלים עם הילדים היה נהדר, לקח לי כמה ימים לחזור לעצמי ואני כאן..

למעלה