שבת שלום ומבורך

G ove rn or

New member
ממהר למקווה?

אני תקוה כי ילדים קטנים אינם נשלחים לבדם למקווה בו אתה נוהג לטבול. אבל בא נעזוב זאת, וכדי שתוכל להתרכז, אני מבקשך להרפות לרגע מאמתך האינפנטילית הלפותה תדיר בידך ולענות על שאלתי: האם אתה יכול להראות לנו כי ההזיה הנוירופסיכואלקטרוכימית לה אתה משועבד קיימת גם מחוץ לספוג אשר בין שתי אזניך? כל שנדרש היא תשובה פשוטה: "כן", או "לא". נכון שעד היום לא נתקלת במישהו שהדגים לך את אפסותך ואת חסר-התכלית שבחייך? זה מטריף. אני מודה. חיים כל כך תובעניים, תוך השתדלות כל כך עקרה לשאת חן בעיני הזיה נוירופסיכואלקטרוכימית, המצויה רק בין אזניך, שאין הוכחות לקיומה מחוץ לספוג שבין שתי אזניך, שלא נגלתה מעולם לאיש, בלי לקבל שום תמורה בעין בעולם זה, ובלי הוכחות שתהיה תמורה כלשהי בעולם אחר. ואתה מכנה את כל המצביעים על ארח חייך המטופש והמבוזבז בתאר מופרעים...

amirjak

New member
אפשר לחשוב

שלחילונים יש סיבה טובה יותר לחיות, אין להם שום תכלית, את כל חייהם הם עוברים ברדיפה אחר כלום!!!

עמלק

New member
לחשוב זה חשוב.

בשונה מהדתיים, החילוניים חיים בשביל מטרות ולמען תכלית שהם עצמם קבעו. על כן תצטרך לשאול כל חילוני וחילוני מהי סיבתו להמשיך ולחיות.

העין

New member
כנראה שהבעיה היא קרטניזם...

המונח מציין פיגור שכלי הנובע מפעילות לקויה של בלוטת התריס בינקות. זאת אומרת שתאלץ להשלים עם מצבך ועלינו לקבל זאת בהבנה בברכה העין, אוהבים אותך גוברנור.... שלום קוראים לי גוברנור ואני סובל מקרטניזם- אוהבים אותך גוברנור...

G ove rn or

New member
טוב שחזרת. אני מפציר בך, מועיד

אותך, ומאתגר אותך לעלות על המסלול הרגיל של כל קודמיך אשר כבר טחנתי, ולהציג בפנינו "מופתים" יודוצנטריים (היהודי כמרכז היקום, או התורה ותושב"ע אם כל המדעים). אני מניח כי לא תבחר במסלול זה המוביל להשפלה בלתי-נמנעת, ותתמקד בצטוט מונחים קליניים שמצאת בתיקך הרפואי...

G ove rn or

New member
זה מה שקורה כשאין עוד תקומה.

אני מבין שזו דרכך להכריז כי יותר לא יוצגו "מופתים" יודוצנטריים (היהודי כמרכז היקום והתורה/תושב"ע כאם המדעים), למען לא תמשך השפלת אלהים, ולמען לא תוצג אמונתכם ככלי ריק. הרי כבר הקדמתי אותך וכבר הצעתי משהו. מדוע בחרת לחשוף את אלהים להשפלות מידי, לעיני המשתתפים הפעילים פלוס עשרות תלמידי ישיבה הצופים בנו בדממה, מבועתים בעיניים קמות מהלם? מדוע בחרתם להיות כאותו גנב בספורי אלף ואחד לילות, אשר גם לקה מלקות, גם אכל דגים באושים וגם גורש מן העיר? לא חראם?

העין

New member
לא זה מה שקורה שאדם במקום..

לעבוד ולהרויח את לחמו ביושר מפזר הבלים והזיות ואני לא מעוניין לפרנס אפסים שכמותך...

G ove rn or

New member
...Whatever. לא משנה כיצד מנוסחת

הצהרת התבוסה/כניעה שלך. אם יוצגו כאן "מופתים" יודוצנטריים - אלהים יושפל...

G ove rn or

New member
האם תחזור במוצש"ק או שאצטרך לרדת

אחריך למחילתך ולקלפך משם נתחים נתחים?

מששה

New member
גוברנור- איגרא רמא למה את מתחמק???

ענה בבקשה או הודה על האמת נשאלת בעבר על ידי כמה משתתפים והתחמקת באלגנטיות אז סיכמתי את השאלות ואשמח אם תענה עליהם ביושר (שלא כמנהגך...) 1) האם משלמים לך לפי הודעות או לפי שעות 2) האם על כל פורום משלמים לך תשלום בניפרד או כהשתלום הוא על כל הפרומים שאתה משתתף (פורום נטעים, אתאיזם ודת, ושאר פורומי תפוז וכן בפורומים של ידיעות אחרונות ושל נענ ושל עוד כמה) 3) האם המשלמים עוקבים אחרי הכשלונות שלך לשכנע אנשים בחילוניות ושאתה נכשל בזה נכשל פעם אחר פעם 4) האם זה לא מעייף ומתסכל לשבת מול המחשב כ- 18 שעות ביממה? האם העולם מבחוץ לא כל כך מעניין כמו הדיונים בפורום. נכון שצריך פרנסה אבל יש גבול כמה אדם מוכן לעבוד בשביל פרנסה 5) האם המימון של המעבידים שלך בא מכספי משלם המיסים או כסף פרטי של שונאי הדת והדתיים? 6) האם הם יפטרו אותך אם הם יגלו שיודעים שאתה מגוייס על ידיהם? אני יודע מראש שתאמר "אני אדם פרטי שכותב בזמני החופשי" (18 שעות ביממה...) אז אשאל אותך בבקשה: 7) האם תוכל להציג כאן לעיננו את תלוש המשכורת שלך כדי שנוכל לדעת את מידת האמינות של טענתך?

למעלה