שבת שלום ומבורך שתהיה לכולנו שבת שקטה,שבת מנוחה. שבת שלום
ח חולת המירוץ New member 5/5/06 #4 שבת שלום שיהיה לכולכם שבת שלום ומבורך..... ואם כבר צבא אז נ"מ- אנשים עם מטרה ואני אחת מהם כבוד!!!!!!!
שבת שלום שיהיה לכולכם שבת שלום ומבורך..... ואם כבר צבא אז נ"מ- אנשים עם מטרה ואני אחת מהם כבוד!!!!!!!
ט טיפקסית New member 6/5/06 #6 ומזל"ט במלאת שבוע לרב"ט שלי כבר שבוע אני רב"ט!!!! עוד שנה וחודשיים עד לסיום!!!! חיל התקשוב-תמיד במקום הראשון
ומזל"ט במלאת שבוע לרב"ט שלי כבר שבוע אני רב"ט!!!! עוד שנה וחודשיים עד לסיום!!!! חיל התקשוב-תמיד במקום הראשון
ח חולת המירוץ New member 6/5/06 #9 עוד פחות משנה לגיוס חחחח ואז יהיו לי שלוש שנים שירות.. איזה כיף....
L Lp Fairy New member 7/5/06 #11 שבת שלום..[= בזאת אני מאושרת להודיע... שאני עברתי את המיונים והתקבלתי לחיל החינוך!!!!! אני לא נושמת הלב שלי הלך לאיבוד ואני לא מפסיקה לבכות מאושר!!!!!!! 19.4.07 רעות חיילת בחיל החינוך!!!!!!!!! אהההההההההההההההההההההה
שבת שלום..[= בזאת אני מאושרת להודיע... שאני עברתי את המיונים והתקבלתי לחיל החינוך!!!!! אני לא נושמת הלב שלי הלך לאיבוד ואני לא מפסיקה לבכות מאושר!!!!!!! 19.4.07 רעות חיילת בחיל החינוך!!!!!!!!! אהההההההההההההההההההההה
L Lp Fairy New member 9/5/06 #15 תודה..[= התקבלתי למדנית מרחב..[= בדיוק עכשיו ראיתי כי זה התעדכן..[= הכי מאושרת בעולם!