אצלנו לפני 10 שנים הרב בנה סוכת ארמון
על המדשאה .
שאלתי מה יהיה ? ענה לי שאחרי סוכות הם ישתלו דשא חדש.
מאז אין דשא ואף אחד לא מעיז לפנות לרב כי לרבים מיהודים, גם החילונים, יש פינה של פחד שאולי הדתיים יקללו אותו או משהו אחר יקרה לו.
בשנה שעברה העיריה סללןה לו מדרכה מהמדרכה אל הסוכה, השנה הוא רוצה בכלל להשאיר את סוכת הענק כבית כנסת ומקום לאירועים משפחתיים. בינתיים אל מי שפנו התחמק בטענה שיפנה למישהו אחר.
החצר היבשה החולית עם גדר כמושה שעליה יבשים, ואין שום צמח בגינה, חברת המים דורשת 4 קוב מים על שימוש ציבורי, וגם אלי טענו שהשתמשתי במים ב-250% יותר, 29 קוב מים. אין לי שום נזילה, וכל מערכת המים מהרחוב לתוך החצר ועד השעונים כולל השעונים הוחלפו על ידי חברת המים בשנת 2012.
כך שטיעון על נזילות לא יכול להיות, ואני לא השתמשתי ב-29 קוב מים כי אין לנו אמבטיה ולא בריכה בדירה, והממוצע שלנו לחודשיים 16-17 קוב.
בשנה שעברה הם טענו שהשתמשתנו במים ב-950% יותר.....
פניתי לראש העיר לברר מה קורה עם חברת המים ולמה הם רוצים ממני עוד 150 שקלים סתם, (ז"א, 75 שקלים על כל נפש, ואם הם עושים זאת בכל חולון, הרווח שלהם מההונאה הזו כ- 13.897.500 שקלים !!! שלוש עשרה מליון שקלים, שמונה מאות תשעים ושבעה אלף שקלים ועוד חמש מאות שקלים..... (לפי הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה בחולון 185.300 תושבים).
ממש היום אני מנסח מכתב לראש העיר, ואם הבעיה לא תיפטר אחת ולתמיד, אגיש תלונה למשטרה למחלקת הונאות.