שבת שלום ומבורכת לכם- מבקשת עזרה

nevereveragain

New member
שבת שלום ומבורכת לכם- מבקשת עזרה

רכשנו צפרדע -שור (בול פרוג) ואנו מבקשים לדעת- מה התנאים לגידולה האם במקום גדול - או קטן? האם בתוך הבית או בחוץ? - בחורף ובקיץ הכיצד? במה להאכיל אותה? מה חשוב לדעת לגידול נאות של צפרדע שור? חן חן לכם על התשובות הטובות

HyperViper

New member
לא בטוח לגבי תנאים אבל

הכי חשוב שהיא לא תוכל לברוח, אני יודע שהצפרדע הזאת מסוגלת להסתגל לאקלים בארץ, אם היא תברח ותתרבה זו צרה צרורה לחי בארץ. בכלל מותר למכור את הזן הזה?

omer356

New member
עד כמה שאני יודע,הן אינן חוקיות.

בכל מקרה, אשמח לראות תמונה של הצפרדע. יכול להיות שאותו המוכר מכר לכם צפרדע מסוג אחר. עומר

TAINTED SAINT

New member
נתקלתי הקיץ בצפרדע בול-פרוג אחת בלבד.

במקום מסודר,ואותה צפרדע נמכרה לבחור שאני מכיר [שלטענתו] יש לו התר אחזקה לדו-חיים מהרט''ג,ושנאלץ להציג את ההתר כתנאי לקניה [שוב,לטענתו]. נראה לי סביר יותר שעבדו עלייך ומכרו לך צפרדע נחלים [עבירה בפני עצמה - כל הדו - חיים בטבע בארץ מוגנים ואסורים בסחר ואחזקה]. למה שלא תעלי לפורום תמונה או שתיים של הצפרדע שמכרו לך ? כך תוכלי לוודא אם אכן רכשת את שהתכוונת לרכוש,או שהיית קרבן לתרגיל הונאה. אגב,איך את רוכשת בעל חיים מבלי לוודא מראש איך מטפלים בו ולמה הוא זקוק ? כל הקטע נשמע לי מעט לא אמין.

יש מעט מאוד מיני דו-חיים שמותרים לסחר בארץ

וגם זה בליווי היתר, ואת אף אחד מהם לא תמצא בחנויות חיות מכיוון שמדובר בצפרדעים יקרות יחסית. כמו שכבר נכתב: תמונה או שתיים יעזרו מאוד מאוד כדי להבין מה בכלל קנית.

nevereveragain

New member
עד כה למעט הערות- אף אחד לא השיב לי עיניינית

תודה מקרב לב לנועם 007 על המידע

omer356

New member
תשובה.

לא הגיבו לך עניינית כי החיה שברשותך איננה חוקית. ולכן אני לא חושב שלמישהו מהפורום ישנה סיבה לעזור לכך שמישהו יגדל צפרדע אשר מסוגלת לגרום נזק ענק לאקולוגיה. אבל תודי לנועם 007 שכן עזר לך... עומר.

למעלה