שבת שלום ומבורכת שתהייה לנו ולכל אזרחי

הדסהש1

New member
שבת שלום ומבורכת שתהייה לנו ולכל אזרחי

ותיירי מדינת ישראל.שיום שישי יעבור בשקט בדרום...

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לסוף שבוע

לאחר כששה שבועות בשומרי משקל, הורדתי רק קילו וחצי...
הלכתי להירשם למכון כושר אצלנו ביישוב, זהו חדר כושר
שמחובר לדורות בגלבוע, מועדון יום לקשישי הגלבוע...
זהו איננו מכון כושר כפי שמוכר בעיר, אין בו הליכונים, רק מכשירים
להפעלות השרירים בגוף... וזה הכי מתאים לי...
לצורך קבלה למכון צריך אישור של רופא המשפחה... שלא אתעלף להם פתאום...

הדסהש1

New member
בהצלחה בכושר.אני עשיתי זאת שנים עד ש"התבגרתי"

ורגלי כבר לא מה שהיו פעם.אני לא יכולה לעשות כלום גם בידיי.הם כואבות מכל מגע.
זאת המחלה שלא רואים חיצונים אך הורגת מבפנים הגוף.הפיברומיאלגיה.אפילו חשבתי שיש לי דלקת אוזניים אבל לא.הכל תקין זה בעיה של עצמות הלסת שכואבות לי.
צריך להתמודד עם כל דבר לאט לאט...מאחלת לכולנו שבת רגועה ושלווה...

shron17

New member
להדסה , תבררי על טיפול הידרותרפי ?

טיפול במים (הדרותרפיה) זה טפול שמרפה את השרירים בצוואר וברגליים, ועשוי מאוד לעזור לבעייה כמו שלך, (הפיברומיאלגיה.).
מאוד כדאי שתתייעצי על זה עם הרופא שלך.

כל החיים מרמים אותנו מכל כיוון אפשרי

עוד דרך לרמות את האנשים בנוסף לפירסומות שממאיסות עלינו את הצפיה או קריאה, אתה גולש באינטרנט וקורא מאמר על משהו או ידיעה חדשותית שזה משהו שעשוי לענין אותך.
ואז, בסוף יש בסוגרים שתי מילים:"תוכן מקודם", שהפירוש כמובן פרסומת.
אבל המילים הללו באות לרמות אותך שלא תחשוב שזו פרסומת, ומאידך יוכלו תמיד לטעון שהם כתבו במפורש. זה שהציבור לא מבין שמדובר בפרסומת, זב"שו.

בדיוק כמו כל המחירים שמרמים אותך,
למשל, מחיר המוצר 49.90 שזה למעשה 50.
למשל, "מכונית שמ-100.000 שקל תקבל עודף", מהו מחיר המכונית ? 99.990 שקל.....

היום אתה לא יכול להאמין לאף אחד, לא שזה משהו חדש כי המושג "מוישה גנב" היה קיים כבר בשטעטל באירופה, אבל הכל מתוחכם יותר וההונאה גדולה יותר עד שכמעט לא נשאר שטח בחיים שאיננו בהונאה...

shron17

New member
שפירא,אתה כול כך צודק בנושא הרמאויות:

מעניין שבדיוק הבוקר בעלי אמר לי שיותר מדי רמאויות יש מסביב ,
לדבריו זה התחיל בכדורגל (רמאויות ב"משחקים מכורים"),
זה המשיך בבורסה בהרצת מניות ובמחיקת חובות לתייקונים ו"תספורת לציבור ".
&nbsp
וזה ממשיך בקומבינות של רשתות -השיווק בהפקעות מחירים בדרכי -תיחכום,ובמחירי המכוניות כמו שציינת, ממשיך בבתי-משפט כאשר חלק מעו"ד רמאים ,וחלקם מתברר גם מקושרים חזק לשופטים.
אגב,
היום הודיעו בחדשות,כי נעצר לחקירה ראש לשכת עורכי -הדין עו"ד אפי נווה ,כחשוד במרמה ובעבירה,לפי החשד סייע נווה לישראלית להיכנס לארץ במרמה,מבלי לעבור את ביקורת הדרכונים.
&nbsp
עצוב מאוד שאין דין ואין דיין ושהשחיתות מגיע עד לצמרת המדינה.

הדור הולך ונעשה מטומטם...

חשבתי שכבר קשה להפתיע אותי עם הדור שהוא חכם ומתוחכם וההיטק נוסק לשחקים, אבל ביתר הדברים זה דור מטומטם לגמרי.

הבוקר תכנית תחרות בישול: שני זוגות ובכל זוג ידוען כלשהוא ושף (היום כל משתתף בתחרות בישול קורא לעצמו "שף").
מה שהם מקבלים לשולחן רק עם מזה הם צריכים להכין אוכל.
זוג אחד קיבל כל מיני פרודוקטים והזוג השני קיבל בעיקר קופסאות שימורים.

לא תאמינו אבל מי שהיתה צריכה לפתוח עם פותחן פשוט קופסה, לא הצליחה....
גם זה שקרא לעצמו "שף" לא הצליח ובסוף ניקב את הקופסה בסכין וחתך את הפח בסכין.....

דור מטומטם אמרתי ? אמרתי.

היום בחדשות, ממשלה אפסית ועלובה

נתניהו מאיים-
כל התרחשות מעזה תזכה לתגובה חמורה (שמענו אותך, בצוק איתן הבטחת להשמיד את תשתית החמאס, וברחת באמצע...)
ליברמן מאיים-
אחרי החגים זה כבר כאן (בטח, האנייה עוד ממתין לך...)

על אילו נאמר:"שמשון א גיבר א-מקאקט אריבר" (שמשון הגיבור שמשלשל מפחד).

shron17

New member
לא קשור לדור החדש ,אלא למיומנות אישית.

הנכדה שלי בת 10 ומשתתפת במחנאות ,והיא וחברותיה כבר יודעות יפה מאוד איך פותחים קופסאות-שימורים בפותחן, לכן לא הייתי מכלילה את כול הדור הצעיר בבעייה זו, כי הבעיה מתייחסת לכמה אנשים ספציפיים,ולא את כולם.
&nbsp

מי שחריג כאן הוא הנכדה שלך (לחיוב)

היו משאלי רחוב רבים כל כך בנושאי המידע של הנוער שזו תופעה ולא מקרים בודדים.

גם כאן מילא שהידוענית חסרת שכל להבין איך פותחים קופסת שימורים אולי לא היתה כמו הרוב בתנועות נוער ואולי היא בכלל לא יודעת מה עושים במטבח חוץ מכוס קפה, אבל גם השף שלה לא ידע.
והם מאותו הדור.....

יוליקה

Member
מנהל
תלונה שהעברתי גם לחברת HOT

הפעם אני רוצה לעורר את תשומת לבכם, למעללי HOT, ערוץ 198 וינטג' הוזז שלוש פעמים עד שנחת ב-198... במשך מספר שבועות הופיע כתובית שעקב תקלות במקום השידור הופסקו זמנית שידוריו...והוט מטפלים בהחזרת השידור... עד שהיום הופיע כתובית חדשה ... הוט התגוננו שהערוץ הופסק עקב מיעוט צפיה בו... איך אתם יודעים שמעטים צופים בו אם כבר שלושה חודשים לא מתאפשר לקלוט אותו... לאחר שהזזתם אותו שלוש פעמים מבלי להודיע לצופים!!!
להווה ידוע לכם, הערוץ הזה מכוון בעיקר לנו בני ה-60 וה-70 ששוהים רוב שעותיהם בבית בניגוד לצעירים ילידי שנות ה-7- וה-80 שנמצאים רוב שעות היום בעבודה... - אנחנו הצרכנים החזקים של הוט ולא הצעירים!! אז מדוע לא מתחשבים בנו - תירוץ עלוב להורדת הערוץ. להזכירכם פעם היה ערוץ TCM ששידר סרטים ישנים... ואח"כ ערוץ MGM שני הערוצים הורדו... הוט גם צימצמו את ערוצי הסרטים מ-6-7 ערוצים ל-4 בלבד (16-19) נכון יש גם עוד ערוץ 29 אבל הוא לא בדיוק ערוץ סרטים...
אין ספק שהוט עושה ככל העולה על רוחה בגלל האדישות שלנו הצופים...
אבל להמשיך לשלם להם על טלויזיה טלפון ואינטרנט הם יודעים לשווק לנו!!
אני פונה אליכם חברי, בני גילי - תפנו לשירות לקוחות של הוט - ותדרשו את המגיע לנו.

חברות חכמות כבר מזה שנים רבות פונות לקשישים

רק חברה טיפשה מזלזלת בהם.

לכל בר-בי-רב ידוע שלמבוגרים יש הרבה יותר כסף פנוי , לרוב, מאשר לרוב הצעירים, ובכל זאת פונים לצעירים כאשר כח הקניה האמיתי הוא אצל המבוגרים.

הבעיה עם חברות הטלויזיה שהם עוסקים יותר ויותר בפרסומות שלמעשה אף אחד לא בודק שהן בעצם לא נותנות שום דבר, (אני לא שמעתי על אנשים שמיהרו לקנות דברים שפורסמו בטלויזיה) .

וכך הטלויזיה ממאיסה את עצמה על הציבור עם 60% פרסומות בממוצע. וזה יחד עם שידורי חדשות למינייהן שאין בהן חדש ושידור סדרות חוזרות שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב... העיקר לחסוך על חשבון הלקוחות ולמנף את הרווחים.

בשורה התחתונה, כל החברות מזלזלות בציבור ומה שאנחנו מקבלים זו טלויזיה נחותה ביותר וריקה למעשה מתוכן, יש לי מזל שאני יכול להקליט ואחר כך לצפות במה שאני רוצה עם אפשרות לדלג על הפרסומות.

תעברו לייס, אצלנו פישלו לנו בהוט

עברנו לייס, אבל גם הם סגרו כמה ערוצים , וגם איתם יש בעיות עם הממיר המקליט אך זה כאיין וכאפס לעומת הבעיות שהיו לנו עם הוט.

בקיצור כולם עובדים על כולם.

יוליקה

Member
מנהל
יש ליס טריפל?

כלומר טלויזיה, אינטרנט וטלפון קווי?
ביס, אין את הערוץ שבעלי צופה בו - DUNA ערוץ בשפה ההונגרית
כמו כן האם ערוץ וינטג' שהורד מהוט, יש ביס??

יוליקה תתקשרי לייס ותשאלי אותם.

אני יודעת שיש ערוץ גרמנית, רומנית, סין, איטליה, ספרד ועוד, לגבי וינטג' אני ממש לא יודעת איזה ערוץ זה אז אני לא יכולה להגיד לך אם יש או אין.

מה רואים בערוץ וינטג'

יוליקה

Member
מנהל
ערוץ וינטג' כשמו כן הוא היה

ביצועים ושירים של שנות ה-50,60,70
בערוץ 191Classic שהם מציעים במקום, יש 80,90,2000...

ננסי ברנדס מספר:

היום זה לא מה שהיה פעם.

פעם יכולת להיכנס למכולת עם 50 לירות ולצאת עם- ארגז בירה, לחם, 2 קרטונים ביצים, ירקות, קופסאות שימורים ירקות פירות וסרדינים, אורז בן גוריון, מקרוני, קמח, סוכר, ועוד.

היום אי אפשר- יש מצלמות בכל מקום.....

יוליקה

Member
מנהל
ואם בבדיחות עסקינן...

גברי בנאי סיפר אתמול אצל קובי מידן, סיפור על ישראלים...
לפני זמן מה גברי נסע עם אשתו ליפן... הם ירדו במעלית במלון מקומה 20
לקרקע לחדר האוכל... בדרך נכנסו ויצאו אנשים מהמעלית, לפתע הבחין בזוג
שלפי מראיהם היו לבטח ישראלים... האישה אומרת לבעלה...
- תראה את זה, הוא דומה לגברי בנאי...
- הוא לא דומה, זה הוא!!
- מה פתאום זה הוא!!
- אז תשאלי אותו...
- אבל אני לא יודעת יפנית...

למעלה