טוב , עכשיו גם יש לי סיפור קצת עצוב
הייתה שבת ממש נפלאה היזמנתי חבריים וחברה צעדנו בים... חזרנו הבייתה להכין על האש היה אוכל בריא וטעים אחוות עבודה ושיתוף הבנים שלי , שהיו אמורים להיות אצל אביהם חזרו והחליטו שהם רוצים להישאר... החבר שלי הביא את ביתו בת ה-5.נתנו לה את מתנת יום הולדתה(ספר מקסים וכרטיבס ברכה)
היא נהנתה מאד כי לחברי שבאו היו ילדים בני גילה והם שיחקו מאד יפה. ואז הם נסעו הבייתה....כולם בעצם וגם חברי עם ביתו.... הילדה היגיעה לבייתה.. לאמה... היא רצה בשמחה להראות לאמה את המתנה והכרטיס... כניראה זה הכעיס מאד את האם. לא יודעת בדיוק מה התרחש שם(אבל היא עדיין אשתו , גירושים לא ניראים באופק)אבל הבנתי שהיא כעסה על הילדה. על החבר שלי שהינו בעלה עדיין(חיים בנפרד)היא לא יכלה לכעוס מכייוון שהוא נסע בערב לעבוד) אז את הפחד שלה ואת התיסכול שלה היא הוציאה על הילדה.
היא אמרה לה "אה.. מנסים לשחד אותך במתנות...." איזה עצוב
שאמא , מפוחדת אמנם מהפרידה ומהיחסים המשתנים במשפחה, גוררת ילדה בת 5 למלחמה לא לה.
חברי היה עצוב וכעוס הוא סיפר לי בטלפון שהוא לא הבין בדיוק על מה הכעס ועל מה המהומה רק ברור לו שלא הילדה צריכה "לחטוף" מאמה על כך שהיא נהנית עם חברה של אבא. אני חושבת שלאמא הזאת לא ברור עדיין שאבא, בעלה, כבר חי עם אשה אחרת והיא מקווה שזה ישתנה. ליל מנוחה לכם