שבת שלום, ומה שלום גוון ואש"ת?

שבת שלום, ומה שלום גוון ואש"ת?

מקווה שאתן מרגישות טוב יותר. ההודעות האחרונות שלכן היו מאוד חולות ועצובות. מקווה שהכול טוב יותר ומשופר עכשיו. אש"ת, מחר את מתחילה את העבודה החדשה, נכון? שיהיה בהצלחה גדולה. גדי עדיין בחו"ל. יגיע לפנות בוקר של יום א'. הילדים חמודים והכול טפו טפו טפו, בסדר. שבת נעימה ושמשית, למרות כמה טיפות גשם שירדו הלילה, יעל

אני שורדת ../images/Emo8.gif

גם אני וגם תותוש לא ממש בקו הבריאות. היו לי יומיים נוראיים ועכשיו אני מרגישה רק רע ולא נורא ואיום. אני צריכה להתחיל ביום שני ואני בהיסטריה..

אש"ת, את חולה המון, אולי צריך לחזק

קצת את המערכת החיסונית?? קחי ויטמין סי על בסיס קבוע, יומיומי. וחוץ מזה, 20 טיפות אכיניציאה שלוש פעמים ביום גם יחזקו מאוד את המערכת החיסונית שלך. קני עוד היום בסופר-פארם, הוא פתוח גם בשבת בהרבה סניפים אז אולי בעלך יוכל ללכת לקנות לך? חשוב גם שתתחילי את העבודה שלך חזקה יותר ובריאה יותר כדי שלא "תפלי" שם אחרי שבוע שוב. אל תהיי בהיסטריה, עד יום שני תרגישי טוב יותר וחוץ מזה, הם יבינו שאת מחלימה ממחלה. את יכולה לגלות במה את מתחילה לעבוד? רק אם בא לך, כמובן. נשיקות, יעל

מצטרפת ליעל, במיוחד לנשיקות

ומוסיפה 20מ"ג אבץ לך, לא לתותוש כי אין לי מושג על אבץ ומינון לילדים. לי ולעודד אבץ תמיד עוזר להעביר צינון במהירה. יעלי, איזה כיף שגדי כבר חוזר. עודד נוסע ביום שלישי בלילה עד יום שבת
ולא סתם אלא לטורונטו האהובה ולמונטריאול הקפואה עוד יותר
- למה זה קשור לפסח? או אולי זה לקראת יום העצמאות? ממממממממ אני שוב חושבת בקול

תודה לכן

מחר בבוקר אני מתייצבת בבית טבע שמול הבית שלי. יעל - אוטוטו איחוד משפחות, איזה כיף לך
עידית - תחזיקי מעמד

נכון, גדי אוטוטו חוזר ואנחנו מחכים

שבת רגועה ביותר עוברת עלינו. ועידית, אני מאחלת לך שגם יעבור לך מהר יחסית. גם אני לא יודעת לגבי מינון של אבץ לילדים. אבל זה טוב למבוגרים. בכל מקרה, אש"ת, אם את יכולה לקנות עוד היום, זה כדאי. תרגישו טוב, כולכם, יעל

שכנים ../images/Emo123.gif

יש לנו שכנים חדשים שלקח להם לשפץ חודשיים את הדירה מהיסוד. טוב מילא. אבל עכשיו שהם כבר נכנסו יש להם תחביב נגרות והם לא מפסיקים לנגר דוקא בשבתות והימי חול מ7 בערב. אתם כבר יודעים שיש לי בעיה להרדם, אז תתארו לכם... אני מ ש ת ע ע ת ! כבר ביקשנו פעמיים, והתחננו שלא יעשו את זה בשעות האלו ושמים עלינו פס. אנחנו גרים ברחוב שקט ונחמד... בא לי להיות על אי בודד. עודד ואושרי ישנים כבר כמעט שעה ואני המתה מעייפות רק חוטפת יותר עצבים כל שניה. אוף

פעם אחת היא אמרה

אבל אחרי 16:00, הבת ז... אבל היום היא התחילה גם בשבת וגם ב13:30 עד עכשיו. עודד מכיר את הבעל האומלל ולא נעים לו להזמין משטרה... רודנית.

מה זה לא נעים?

ולה זה כן נעים להטריד? אני הייתי מזהירה אותם שאני הולכת לקרוא למשטרה ואם לא היו מפסיקים הייתי עושה זאת.

עלילות השכנים

עוד שכן נדבק במחלת חוסר ההתחשבות וישבנו כאן עם עוד קידוחים למשך עוד איזו שעה. טוב רגע הפסקת קללות זהו

ושלא תחשבי שבבית פרטי אין צרות...

אנחנו גרים בבית פרטי על שטח אדמה גדול אבל לרוע מזלנו חלון חדר השנה שלנו פונה לחלון חדר השנה של השכנים (זוג צעיר). יש כמה מטרים רווח אבל בגלל שכל כך שקט ברחוב שלנו שומעים הכל. ויש להם טלביזיה ענקית בחדר השינה והם ציפורי לילה. ואנחנו אנשים עובדים שצריכים לקום מוקדם בבוקר. כל לילה החל מ-1-2 בלילה הם שומעים טלביזיה בקולי קולות כאילו היו כבדי שמיעה. מדי פעם הייתי מתעוררת מהרעש לפנות בוקר והולכת אליהם (וזה אומר לצאת החוצה לרחוב) ולהעיר להם. פעם ב-3, פעם ב-4. והבעיה בקיץ כשהחלונות פתוחים. כל קיץ סבלנו. ככה שלוש שנים ובשנה הרביעית... שקט. או שהם התרגלו אלינו או שהם התחילו ללכת לישון בשעות נורמליות. אבל עד שזה קרה זה היה סיוט.

נגד שכנים

עידית את ממש צודקת ואני מבינה אותך גם להורים שלי היו שכנים כאלן כל יום שבת ודוקא בצהריים הם היו מנגנים בתמורת תופים גיטרה ומה לא כל פעם שאחד השכנים יתלונן הם דיברו אליו ממש לא יפה עד שפעם אחת אחרי הרבה ניסיונות להסתדר הם קראו למשטרה ומאז הם מנגנים כל שבת אבל משעה 1600 כך שלפעמים רק התערבות גורם חיצוני משפיעה מה גם שזה פוגע לך באיכות החיים ולא מאפשר לך לישון פשוט לנסות בדרך יפה ולהסביר ואם לא אז פשוט לעשות צעד קיצוני יותר מקווה שעזרתי נילי

אז לפי איך שאני מכירה אותם

וגם את הנחמדים מולי, הם דווקא ירעישו ביותר עד 14:00 ומ 16:00, ואני לא מעיזה לבדוק את זה. תודה על תמיכתכם

למעלה