שבת שלום ונהדרת שתהייה על כולם

עמיקם10

New member
מספרים על 20 מ"מ ביבנה..אצלנו בשכונה לא ירדו

כמויות..לפי מה שרואים ברחוב.
ובנושא אחר.
ראיתי פרסומת ליטוח ופתאום בא לי שאין לי ביטוח..מקיף-וחובה- כי החלפתי רכב בדצמבר 2012.
הביטוח לרכב הקודם היה מתחדש במאי. יצא שהסוכן 'התאהב' בחודש מאי..ועשה לי ביטוח לרכב החדש-לחצי שנה- מדצמבר עד מאי..
אחר כך הביטוח התחדש במאי 2013... ורק במאי 2014..צריך לחדש. שאלה יהיו הדאגות שלנו..[הרי שלום לא יהיה והחלפת שטחים גם לא..]
נ.ב.
ואיפה השר 'כחלון'..שיעשה רפורמה בנושא ביטוח הרכב..שהרי גם אלה משלמים למנכ"לים שלהם 100 אלף שקל. ויותר.

אסור לסמוך כל הסוכן

כבר קרה לי שכאשר בדקתי מתי אני מחדש את הביטוח, הסתבר לי שאני נוסע שנה בלי ביטוח, מה שמעולם לא קרה לי.
מסתבר שההערה ביומן האלקטרוני לתשומת לב (יש לי רישום לתאריכים של כל מיני אירועים ופעילויות), נמחקה משום מה.
מסתבר שגם חברת הביטוח משום מה לא שלחה לי מיוזמתה, מה שהיא צריכה לעשות כל שנה אוטומטית.
מזל שלא קרה כלום, ובינתיים הכנסתי בחזרה את התאריך שנמחק מהיומן (הבעיה שאני צריך להחליפו, ויומן אלקטרוני פשוט, אי אפשר למצוא, כי כולם השתגעו על אייפון שמייפון שעולה 3600 שקלים.
הייתי קונה, אבל אני לא צריך, אין לי מה לעשות בו.

עמיקם10

New member
לוח שנה-בדף אחד..של כל הדברים

1. ביקורים אצל הרופאים.
2. חידוש-ביטוח ורשיונות.
3.לוח טיולים.
4. שונות.
בעבודה היה לי לוח שנה על השולחן- ובו מסומנים כל האירועים. אחרי שיצאתי לפנסיה לוח השנה על דופן התנור..דוקא לוח שנה גדול מסוכן הביטוח.
--------------------------
לגבי הנייד- לי יש אנדרואיד [עולה 2000 שקל-לי עלה 1000 כי הייתי מחוייב על המכשיר שהתקלקל.
לכשיתקלקל אצלך המכשיר הנוכחי לך לאחד מהם ושאל. האחריות היא לשנתיים ולא צריך לשלם אחריות.

למעלה