שבת שלום ונפלא לכם
- עזרה

שבת שלום ונפלא לכם../images/Emo141.gif - עזרה

לאחר פרידה מחבר ורצון עז שלי כמובן להתאחד, ברור לי שייתכן וזה לא יקרה. יש בחור שמאוד רוצה להתחיל איתי קשר. אני לא ממש משוכנעת שזה צעד טוב עבורי להתחיל כרגע משהו חדש מהמקום הכואב שבו אני נמצאת עכשיו.והוא יודע שאני בתקופה כואבת. אמנם לא סיפקתי לו את הסיבה - אבל אמרתי לו מספר פעמים שאני לא ממהרת כי נפגעתי. אבל מצד שני, הוא עושה רושם נחמד, יש לנו מהמשותף, למרות שאני לא מכירה אותו היטב מספיק. שאלתי את הקלפים: מה כוונותיו הרומנטיות של X כלפי? - (על מנת להבין את הסיכויים לקשר כזה) אלו הקלפים שקיבלתי: שמש שמונה חרבות חמישה מטות עשרה מטות אביר החרבות וכקלף סיכום קיבלתי את הכוהנת הגדולה (!!!!) אשמח לעזרתכם הטובה. שבת שלום

טורנדו1

New member
שבת שלום../images/Emo140.gif

ממש לפני שאני הולכת להדליק נירות שבת,אז ככה:יש כאן משהו מאד מסתורי בכל הסיפור הזה עם התחלת הקשר בינכם,יכול להיות שגם הוא היה עד עכשו במערכת יחסים עם מישהי ועדיין לא סגר איתה דברים?זוהי הכוהנת הגדולה.השמש מראה את חיזוריו אליך,וכמה מרץ יש לו,הוא מאד רוצה בזוגיות איתך.8 חרבות:מרמז על כבילות,אין לו שליטה עלייך ,כי הכדור בידיים שלך והוא משאיר לך את ההחלטה הזו.5 מטות מוכיח את המאבק הפנימי שלו כדי להשיג אותך,10 מטות:אני חושבת שאם הוא ימשיך ככה לחזר אחרייך ולא להרפות קצת,את פשוט תברחי,כי הוא לא מתייאש ולא רואה אף אחד סביבו,אביר החרבות:יש לו הרבה כוח וסבלנות להילחם עלייך,אבל הוא כרגע נמצא בחוסר ודאות מפני שהוא תלוי בך.בגדול לפי הקלפים שיצאו:קודם כל תבררי אם הוא נשוי,ואם לא הייתי אומרת שהוא אדם מאד רכושני,והולך נגד הרוח.מקווה שעזרתי לך.שבת שלום

למעלה