שבת שלום וסוף שבוע נעים

Diana M

New member
שבת שלום וסוף שבוע נעים ../images/Emo42.gif

"חברה נמדדת באופן טיפולה וביחסה לחלשים ולשונים" לא זוכרת מי אמר..אך כל כך מסכימה עם זה. משפט שהוא נר לרגלי יום יום. סוף שבוע נהדר לכל המיישמים מילים אלו יום יום בעבודתם להורים הנהדרים, ולילדים המקסימים שכל אחד מהם הוא עולם מלא, הממתין להתגלות. דיאנה

א תי

New member
שבת שלום גם לך!

את לא יודעת כמה אני חיכיתי שיהיה פורום כזה, וכמה אני כבר אוהבת אותו! גם כיף לראות מנהלת פורום כל כך פעילה, ושמבינה בתחום! לצערי, זה לא כך בכל הפורומים...

Diana M

New member
../images/Emo51.gif אתי יקרה../images/Emo140.gif

מה שלומך? כיצד עוברים עליך ימים חמים אלה ? ומה מצבו של תלמידך שסבל מרגרסיה קשה בהתנהגותו? שמחה שאת כאן אתי דיאנה

א תי

New member
הי!

התלמיד שלי מתחיל להירגע בהדרגתיות - גיליתי לגמרי במקרה שבהוסטל שינו לו את מינון התרופה ונתנו לו את הכל בערב (כמובן באישור מהרופא, אבל בלי למסור לנו), כדי לעזור לו לישון (למרות שאני חושבת שזה נורמלי שילד שן 11 הולך לישון ב11, ולא ב-8...), וזה כנראה מסביר את הקשיים שלו - ולכ זה בשבוע שהיגיע אלינו תלמיד חדש שגנב ממני הרבה תשומת לב... אבל כנראה שהוא מתאזן לאט לאט, ומגלה שיש מקום לכולם בכיתה. בטח לא עברו עליו ימים קלים... (והאמת - גם עלינו!) ( אגב, גיליתי שיש לי אנמיה, כך שזה גם סביר למה הייתי כל כך מותשת...) נשארו לי 15 ימי עבודה, אז אני משתדלת לשרוד אותם, למרות שאני דואגת ממה שיהיה בקיטנה... שבת שלום!

למעלה