שבת שלום וסוף שבוע נעים

ריקי5

New member
שבת שלום וסוף שבוע נעים

למרות ה
ומזג האויר הסוער
שתעבור על כולנו שבת שקטה ונעימה
מי הכין חמין?

pynokyo

New member
שבת שלום

למה למרות.... מזג אוויר הסגריר זה כייף ורומנטי, בבית עם כוס קפה, או שוקו חם או יין
מול מקור חימום נעים, תחת השמיכות או על הכורסה, בשיחה נעימה או קריאת ספר או צפייה בסרט מרתק.
עם חמין או מרק מהביל.
&nbsp

ישבתי כמה שעות לקלף, לחתוך, לנפות וכו

כעת יש חמין מתחמם לו בתנור.
אני עצמי עבד של מרק עוף שאני מכין לבד בעצמי (משקית של "קנור") בתוספת איטריות דקיקות של אורז (תוצרת סין).
אמנם מרק ותה עם לימון אצלי זה כל השנה, אני לא צריך לחכות לחורף.

אגב כך, באחד ממסעותי ליד בת שלמה היתה מסעדת דרכים ובקשתי מהמלצרית מנה "קרין". היא אמרה שהיא לא מבינה מה זה, הצבעתי על שלט והסברתי לה שזה מה שהם מציעים ללקוחות.
היה שם שלט "חמין" הפוך, אז מה הפוך מחמין ?

יוליקה

Member
מנהל
מאיר, תיאמנו מה לבשל??

גם אצלנו החמין בתנור...הריח משגע את הבית..
וגם אני הכנתי מרק עוף...אמיתי לא של קנור... עם המון עצמות
וירקות שורש... בתוספת קוסקוס במקום לוקשן... (איטריות)

הנכד עבר למיטה שלי... ודחף אותי החוצה מהמיטה....

הדסהש1

New member
גם אצלינו המאכל המוביל בחורף, מרק עם עצמות

וירקות מכל הסוגים..חמין אנו נמנעים לאכול בגלל בעיות בקיבה.
במקום יש עוף בתנור עם ירקות שורש.בטטה וגזר ותפוחי אדמה...

תנסי פעם את הנודלס הסיניים הדקיקים

הם נראים כמו שערות של קדאיף, לליטר וחצי מרק מספיק שליש חבילה (החבילה 400 גרם) הנודלס הללו סופגים לתוכם את המרק.
יש לדעתי בכל מרכול.

נימה3

New member
חמין אני מכינה פעם אחת בשנה ומזמינה את כל המשפחה

בינתיים יש לי מרק עדשים חם וטעים ובפריזר מרק עוף לכשיתחשק לי. אני אוהבת מרק עוף עם קנידלעך או אטריות דקות. אמא שלי היתה מ כינה את האטריות בעצמה. אני רואה לנגד עיני את תנועות ידיה כאשר היא חותכת את האיטריות על הקרש ואף פעם לא נחתכת. זה הגעגוע.

בשבוע הבא חנוכה שמח לכבודו הכינו לנו במועצה שלנו נופשון חורף במלון חדש בחולה. עכשיו אני צריכה להתארגן על בגדי חורף. בני שגר בגליל אומר שקר מאד.

נימה3

New member
קראתי עכשיו שסמטריץ' רוצה לחוקק חוק המגביל

1. את כוחו של מבקר המדינה. לא מוצא בעיניו שהמבקר עוצר כל מיני חוקים הזויים ופשיסטיים שהוא מנסה לחוקק.
  2. המבקר הגיב שהוא רוצה גם להגביל את בית המשפט העליון. הגענו לימים טובים יותר מהר ממה שחשבנו שיקרה.

למעלה