שבת שלום וסוף שבוע נפלא לכולם!
G get well New member 2/8/03 #2 ../images/Emo42.gifיאללה להתעורר../images/Emo70.gif!|../images/Emo42.gif רוצים לראות תמונות שצילמתי בדיגיטלית שלי
../images/Emo42.gifיאללה להתעורר../images/Emo70.gif!|../images/Emo42.gif רוצים לראות תמונות שצילמתי בדיגיטלית שלי
C champ New member 2/8/03 #6 אחל'ה צילומים! ../images/Emo45.gif גם לי יש צילום נחמד של שקיעה מלפני כשבועיים...
ת תינוקת מסטולה מחלב New member 5/8/03 #16 חחח צ'מפ הזכרת לי ... אתת הקטע בפורום הצ'ט ,שרוט מחדר ערום במצלמה הראה איזה משהו בפורום...ואייל הגיב לו ככה...
חחח צ'מפ הזכרת לי ... אתת הקטע בפורום הצ'ט ,שרוט מחדר ערום במצלמה הראה איזה משהו בפורום...ואייל הגיב לו ככה...
R Reservoir Dog New member 4/8/03 #14 כושר צילום ממש יפה.. צילום הוא אחד מנושאי ההתעניינות הפסיביים שלי,אולי יום אחד גם אני אפתח את זה ממחשבה למעשה ואשקיע בזה טיפה יותר. בכל מקרה גט וול והשני,תמונות ממש יפות..
כושר צילום ממש יפה.. צילום הוא אחד מנושאי ההתעניינות הפסיביים שלי,אולי יום אחד גם אני אפתח את זה ממחשבה למעשה ואשקיע בזה טיפה יותר. בכל מקרה גט וול והשני,תמונות ממש יפות..