שבת שלום וסוף שבוע שקט

ZiV GiLbOa

New member
אמן!!

לי יש שבת מאוד מעניינת. אני צריך לעצב 6 שולחנות בשבת חתן של בן דודה שלי. הוא התחתן השבוע |מזל טוב| שתהיה לכולכן שבת מעניינת אך שקטה.

שבת מנוחה לכולכם!

השבת שלי לא ממש רגועה. טוב כן, אבל מבחינה אחרת. יש לי שני מרתונים של שתי oדרות אהובות עליי ומחר חוגגים לאבא שלי יומולדת. אממ וזהו. שבת שלום
נ.ב. כל אלה שקנו את הoפר "הארי פוטר ואוצרות המוות" בעברית(בהזמנה מראש כמובן)- אתם חושבים שהם יביאו לי את הoפר אם אני אגיד את השם שלי פשוט בoטימצקי? כי פשוט נראה לי שאחי הקטן זרק את הקבלה ואין לי מושג מה לעשות עכשיו. אני נואשת

skaramoosh

New member
אמממ.. איך שילמת עליו?

אם שילמת עליו בכרטיס אשראי אז את תוכלי לקחת את הספר איתו. אם שילמת במזומן... אז אני חושבת שאת צריכה את הקבלה, אלא אם כן יש לך מזל והמוכרת שמכרה לך את הספר זוכרת אותך, או שהיא מאמינה לך, או שהשם שלך רשןם איםפשהו וזה יספיק. בכל מקרה, אני לא חושבת שתהיה לך בעיה עם זה.

אל תהיו טיפשים! O: ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

תיכנסי לבוקמי (קישור: http://bookme.co.il//Books/Books_Main.aspx?ref=google_sl1&gclid=CP-RlvG64Y8CFRm6Xgodqztk9Q) יש מכירה מוקדמת של הארי פוטר במכיר מוזל של 85 שקלים במקום 128 (למרות שבצומת ספרים זה עולה 95, אבל עדיין.) נראה לי שיותר כדאי שתזמיני משם, לדעתי זה יהיה יותר משתלם.

האמת שראיתי את זה שם

אבל החלטתי שלמה להoתבך עם האינטרנט כשיש לי מעשי. הרי זה oה"כ 10 ש"ח.

למעלה