שבת שלום ושאלה? האאם אפשר לשים שתי תמונות

shy-1

New member
גם אני הסתבכתי בתחילה, אך wranger

הראה פתרון פשוט, שאני משתמש בו בעצמי. תמונה ראשית אין בעיה, ובקשר לתמונות המשניות, את פשוט לוחצת על הוסף תמונה ראשית לרשומה, מעלה את התמונה שרצית, אך לא שומרת אותה, אלא לוחצת במסך למטה על ביטול, התמונה שמורה אצלך בספריה, וכעת את יכולה להוסיף אותה או עוד כמה, מהלחצן של תמונה בעורך. פשוט וקל.

shy-1

New member
אני עובד עם אקספלורר 8. הנה תמונות, עם מספרי

הכוונה, לאחר שלחת על 6, יפתח לך מסך התמונות השמורות, ומשם תבחרי את התמונה השניה, אותה את רוצה להכניס לרשומה. ותמשיכי לפי המיספור.

אילנית12

New member
תלחצי על "הוספת תמונה"

אם התמונה שאת רוצה להעלות נמצאת בתקיית המחשב שלך תעלי אותה. אם היא לא נמצאת תאחסני אותה במחשב שלך ולאחר מכן תעלי אותה בהצלחה

פנומן 72

New member
אפשרות נוספת

אם התמונה לא נמצאת על המחשב שלך אלא ראית אותו באתר כלשהו, לוחצים קליק ימני ובוחרים "מאפיינים" או "מידע" או משהו כזה. תתקבל שורת כתובת שבסיומה כנראה jpg. בבלוג שלך הולכים לכפתור ה"מקור" ומוסיפים במקום המבוקש את שורת הקוד:
כשאת הכתובת מחליפים את הכתובת שהעתקת. * על מנת לאתר בקלות איפה לשים את שורת הקוד, כותבים בתוך המאמר שורה של XXXXXXXXX ואחרי זה מחליפים את זה עם שורת הקוד ב"מקור".

mAmA MiSiSiPi

New member
ברור שאפשר

בעורך החדש לוחצים על האייקון של הוספת תמונה ואז בוחרים העלאה בוחרים תמונה מעלים לשרת ולוחצים אישור ועושים את זה עם כמה תמונות שרוצים וכולן יופיעו באותו רשומה וגם במאגר תמונות לשימוש עתידי

למעלה