שבת שלום ושבוע טוב

שבת שלום ושבוע טוב ../images/Emo140.gif

לאור האוירה ה.. איך לומר, לא כל כך נעימה שיש בפורום לאחרונה... החלטתי להביא לכם שאלון היכרות נחמד. המטרה היא קצת להנעים את האוירה ועל הדרך ללמוד משהו אחד על השני. אחרי שאתם עונים על השאלון כתבו לנו מה הציון שקיבלתם ומה זה אומר על פי המצגת. תהנו

אוזניהו

New member
אני ראשון P:

הניקוד שיצא לי - 38 "אנשים מחשיבים אתכם לרגישים, זהירים ומעשיים. מחשיבים אתכם כאינטליגנטים וכשרוניים, אבל צנועים. רואים אתכם כאנשים המחתברים לא בקלות, אבל נאמנים מאוד כלפי חבריכם ומצפים לאותה נאמנות מהאחרים. אותם המכירים אתכם באמת, יודעים שלוקח לכם זמן לתת אמון בחבריכם, אבל גם קשה לכם לשכוח בגידה באותו אמון." אין לי מושג איך זה בדיוק מחשב את התכונות אבל יצא די נכון P:

pc girl

New member
44

"אנשים מחשיבים אתכם לאמיצים, מלאי חיים, מקסימים, מעשיים ומהנים, ותמיד מעניינים. אנשים הנמצאים תמיד במרכז העניינים, אבל מספיק מאוזנים כדי לא להתנשא מעל אחרים מחשיבים אתכם אנשים טובים, מתחשבים, ומבינים. אנשים שנמצאים שם כדי לעודד ולעזור."
נראה לי שדי נכון ^^ לפחות אני מקווה

ofek777

New member
42 ../images/Emo13.gif

"אנשים מחשיבים אתכם לאמיצים, מלאי חיים, מקסימים, מעשיים ומהנים, ותמיד מעניינים. אנשים הנמצאים תמיד במרכז העניינים, אבל מספיק מאוזנים כדי לא להתנשא מעל אחרים מחשיבים אתכם אנשים טובים, מתחשבים, ומבינים. אנשים שנמצאים שם כדי לעודד ולעזור."

michalm83

New member
41 ../images/Emo3.gif

"אנשים מחשיבים אתכם לאמיצים, מלאי חיים, מקסימים, מעשיים ומהנים, ותמיד מעניינים. אנשים הנמצאים תמיד במרכז העניינים, אבל מספיק מאוזנים כדי לא להתנשא מעל אחרים מחשיבים אתכם אנשים טובים, מתחשבים, ומבינים. אנשים שנמצאים שם כדי לעודד ולעזור".

44

"אנשים מחשיבים אתכם לאמיצים, מלאי חיים, מקסימים, מעשיים ומהנים, ותמיד מעניינים. אנשים הנמצאים תמיד במרכז העניינים, אבל מספיק מאוזנים כדי לא להתנשא מעל אחרים מחשיבים אתכם אנשים טובים, מתחשבים, ומבינים. אנשים שנמצאים שם כדי לעודד ולעזור." כמו פיסי גירל

41

אנשים מחשיבים אתכם לאנשים אמיצים, מלאי חיים, מקסימים, מעשיים ומהנים, ותמיד מעניינים. אנשים הנמצאים תמיד במרכז העניינים, אבל מספיק מאוזנים כדי לא להתנשא מעל אחרים. מחשיבים אתכם אנשים טובים, מתחשבים, ומבינים. אנשים שתמיד שם כדי לעודד ולעזור. אבל אני חייבת לציין שבפעם הקודמת שעשיתי יצא לי 30 ומשהו וזה היה הרבה יותר מדויק: אנשים מחשיבים אתכם לרגישים, זהירים ומעשיים. מחשיבים אתכם כאינטליגנטים וכשרוניים, אבל צנועים. רואים אתכם כאנשים המחתברים לא בקלות, אבל נאמנים מאוד כלפי חבריכם ומצפים לאותה נאמנות מהאחרים. אותם המכירים אתכם באמת, יודעים שלוקח לכם זמן לתת אמון בחבריכם, אבל גם קשה לכם לשכוח בגידה באותו אמון

nizzan

New member
39

לא העתקתי את הכיתוב אבל הוא כמו של אוזניהו

Dug E

New member
38. וואי, זה ממש נכון.....

אנשים מחשיבים אתכם לרגישים, זהירים ומעשיים. מחשיבים אתכם כאינטליגנטים וכשרוניים, אבל צנועים. רואים אתכם כאנשים המחתברים לא בקלות, אבל נאמנים מאוד כלפי חבריכם ומצפים לאותה נאמנות מהאחרים. אותם המכירים אתכם באמת, יודעים שלוקח לכם זמן לתת אמון בחבריכם, אבל גם קשה לכם לשכוח בגידה באותו אמון. הכל בול. במיוחד המשפט האחרון.

למעלה