שבת שלום ושבוע טוב

שבת שלום ושבוע טוב

יש כמה דברים שעלו לדיון ברמת הקהילה, שחשבתי שיש לשתף את כולכם בהם ---------------------תקנון הפורום---------------------------------- יש לגבש בימים הקרובים את תקנון הפורום - כולם מוזמנים לתרום, להציע סעיפים, להתלונן, להעיר ולהאיר לנו על הפורום ועל הערוץ החדש. התקנון יפורסם בהודעת מנהל הפורום אותה לא עדכנתי מעולם. את כל הדברים הנ``ל ניתן לשלוח באימייל ל: [email protected] או [email protected] ----------מבצעים בלעדיים לחברי הפורום---------------------------- בערוץ הפאלם החדש תהיה לנו פינת מבצעים, בה חברי הפורום והקהילה יוכלו לקנות פאלמים ועזרים אליהם בהנחות משמעותיות. שמתי לב היום, כי בפורום מתגבשת קבוצת אנשים בכדי לקנות כרטיסי זיכרון, הם מתקשרים ליבואנים ומבקשים הנחות. איני חושב שהגישה נכונה. אסביר מדוע. הכמויות עליהן אתם מדברים לא משפיעות כלל וכלל על מחירים מיוחדים אשר יכולים להינתן על ידי יבואן זה או אחר, יתרה מכך, כשעשרים איש מתקשרים לאותו היבואן וכל אחד אומר שהוא עושה משהו בשביל הקהילה בתפוז, אנו מצטיירים כילדים. הצעתי היא למנות בעלי תפקידים בקהילה. התפקיד עליו אני מדבר ברגעים אלו ממש נקרא איש יחסי ציבור או דובר, שיהיה אחראי על קשרים עם היבואנים, ורק הוא. כך נהיה הרבה יותר רציניים ונוכל להשפיע באמת. והייתי רוצה לאחל לנו מזל טוב, השבוע חזר אלי בעל הבית של אחד מאתרי הפאלם פיילוט הגדולים בעולם, (PDABUZZ) והודיע לי כי האתר מוכן להיות שותף תוכן עם קהילת הפאלם שלנו בתפוז. מה זה אומר? שתקראו הרבה כתבות מקצועיות מתורגמות בערוץ. שבת שלום, אדם צייט

סביר ומקובל מאד...

אני בהחלט מקבל ותומך בכל צורה של סדר וסטנדרטיות, אני מאד מציע להתייעץ עם גיל שהוא כאמור בעל נסיון אדיר בכוון. אשמח לסייע באם אתבקש. אני מציע לצד זה לטפל במהירות ב - http://www.tapuz.co.il/palm/ ולהפכו בצורה כלשהי לאתר בית של משתמשי הפאלם, יש לשקיע מחשבה בכיצד לא לעצור המומנטום.

הצעה לנקודות בתקנון..

א. חברי הפורום מסכימים שמנהל הפורום יוריד מהפורום כל הודעה שאינה נוגעת ישירות למחשבי כף יד. ב. חברי הפורום מסכימים שכל תכתובת שעינינה היא תקשורת אישית בין שני חברי פורום תתבצע בדוא``ל בינהם ולא על במת הפורום. ג. חברי הפורום מסכימים שכל הודעה המכילה התקפה אישית בשפה שאינה הולמת פורום ציבורי , על אחד מחברי הפורום - תמחק מיידית. ד. חברי הפורום מסכימים שכל הודעה הנוגעת במכירת ציוד/תוכנות/אביזרים יד שניה תתבצע בפורום המיועד לכך ולא על במת הפורום הנוכחי. ה. חברי הפורום מעודדים את מנהל הפורום למצוא מבצעי הנחות וקניה משותפת ולפרסמן בפורום לטובת הכלל. ו. חברי הפורום לא ישתמשו בפורום כצינור להעברת תוכנות /קבצים שאינם חוקיים ולא נרכשו כדין. ובטח יש עוד... אז... תוסיפו.. אמנון מרגלית

RONV

New member
גם אתר עוסק ב-PDA ולא רק בפאלם

לכן אחזור להצעתי מלפני ימים מספר. אנא הפכו את הפורום למשכנם של בעלי ה-PDA . יש היום הרבה בעלי מכשירי WINCE למינהם המחפשים בית ופורום. אני לדןגמא עזבתי את הפאלם ויש לי IPAQ ,,,

שינוי שם נפורום לדעתי טעות...

השם ``פאלם פיילוט`` הוא לדעתי שם מותג... לא הייתי מוותר עליו בשם הפורום... עדיך אולי ``פאלם פיילוט ואחרים`` או פאלם ופוקט פיסי``

oren*

New member
``כף יד`` זה כמו פורום של אסטרולוגיה

לא? קריאה בקלפים ובכף היד. אין תחליף למושג פאלם פיילוט, כמו שלא יהיה תחליף למושג פלאפון פאלם פיילוט הוא שם כולל לכל מחשבי הכף יד באשר הם (למרות שזה גם מותג של חברה ספציפית). אף אחד לא אומר CLIE או IPAQ אלא פאלם פיילוט (או רק פאלם). אפשר לקרוא לו ``פאלם וחברים``

אורי ג.

New member
אדם, כמו שאתה רואה רובנו שמרנים (-:

זאת כנראה גם הסיבה שכולנו ברחנו ברגע ששינו לנו את הפורום באי.או.אל. (וגם נאמנות כמובן). נראה לי שכדאי להשאיר השם כמו שהוא, או למצוא איזה צירוף של השם פאלם פילוט ופוקט PC. בכל מקרה, כל הכבוד על הרצינות. זה בהחלט הכיוון הנכון לפורום זה. אורי

למעלה