שבת שלום ושקטה לכל עם ישראל,

הדסהש1

New member
שבת שלום ושקטה לכל עם ישראל,

שהשקט ל12 השעות יהיה לזמן ארוך, אך אני יודעת
שאי אפשר לסמוך על שכנינו, על חייל שנופל קורע
את הלב, היום יבואו נכדי הקטנים שלא ראינו שבועיים
לנו אין ממד הם גרים ברמת גן צמודים לממד!

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לשבת בבוקר

בתי הגיע אלי עם נכדי הקטן...

מקווים לשבת שקטה ל-12 שעות... אבל מי מאמין להם?
הרי אין קשר בין חמאס חו"ל לחמאס עזה...

יוליקה

Member
מנהל
מאיר, אולי עכשיו תאמין שיש אלוהים

השב"כ חקר כמה בכירים מהחמאס ומה
מסתבר שכל ה45 מנהרות שהם חפרו מגיעים לישובים גם הראו בחדשות שהמנהרות עוברות תחת בתים של אנשים
הערבים תכננו בערב ראש השנה הזה לצאת מכל המנהרות ישר לחדרי אוכל של כל הישובים בדרום
מכל מנהרה 200 מחבלים ולהרוג את כל היהודים
לעשות פיגוע ראווה ולהשתלט על ישוביי ישראל הדרום שבעוטף עזה

תודה לאל שזה נמנע!!

יוליקה, אלוהים או פשוט הצבא

שלנו, שאחרי הפשלה האיומה של הזנחת עניין המנהרות חשף אותן ועדיין חושף אותן? אם יש אלוהים למה הוא בכלל לא מנע את החפירה שלהן?

בת אל751

New member
הוא לא מנע כדי לגרום עגמת נפש לחופרים כל כך

הרבה עבודה להשקיעה ותקוות,,,והכל נחשף זו מכה שאין לתאר,,,אכזבה,,,

הדסהש1

New member
בודאי יקומו ועדות חקירה על כל המהלכים

ולמה לא גילו את המנהרות ולמה לא הקשיבו לתושבים, הרי
אנו סיפקנו להם חומרי בניה ששימשו לבנית המנהרות ולא
לבניה לתושבים,

אם היה אלוהים, לא היו מנהרות ולא מלחמות.....

אבל האלוהים שלך מת באושוויץ עם חלק מהמשפחה שלי.....
האלוהים, ולא משנה אם הוא נקרא אלוהים או אללה או גוד או בודהה או מאניטו, הוא המצאה של אנשים חכמים כאמצעי שליטה על אנשים, ועובדה שהמצאת "החבר הדמיוני" מצליחה מעבר למשוער, עד כדי כך שרוב הנרצחים בעולם נרצחו בגלל מלחמות-דת.
אלוהים אלק.

לגבי המנהרות, מישהו פה צריך לשלם ביוקר כיוון שנושא המנהרות היה ידוע אבל לא עשו דבר.
זה מזעזע לחשוב שמישהו ידע ולא עשו דבר.
זו רשלנות פושעת ואם אף אחד לא ילך על כך לבית סוהר, אז אנחנו מדינה מושחתת עד היסוד.

deebeebee

New member
אין צורך בוועדת חקירה

כי רובן העיפו את הש״ג ולא את הקוד קוד. האמת חידדה עוד יותר את הצורך להעיף את הקוד קוד ביבי ממקומו. שנים שהוא יודע על המנהרות (ועוד בעיות) ומה הוא חופר כל השנים? אירן אירן ועוד פעם אירן, וכל אותו הזמן. החמאס עסוק. אני מקווה שעם ישראל סוף סוף יבין שביבי לא יכול להמשיך למלוך עלינו.

הבעיה שהבוחרים שלו אינם מהחכמים שבאנשים

אבל הם הרבים, למרות שבשתי הקדנציות שלו הוא לא היה במקום ראשון בבחירות ורק קומבינות תפורות גס הביאו אותו לתפקיד, אפילו שהוא נאלץ ברוח הזמן להיפרד מהמפלגות הדתיות הסחטניות "סלע קיומנו" כדבריו.
הוא בטח הכין לעצמו מערכת התגוננות שתוכיח שמי שאשם במחדל המנהרות זה למשל אני
או את
או כל אחד אחר , רק לא הוא......

deebeebee

New member
בלי שום ספק

וימשיך לדרדר את המדינה מבחינה צבאית, מדינית וסוציואקונומית? ידאג שהמלחמה הזאת תשכיח סוגיות חשובות כשיציג את עצמו כמצביא דגול.

בת אל751

New member
כל הזמן מתקיפים את ביבי אפשר לחשוב שלפניו

היה תור הזהב היה שלום והוא החריב את הכל
מנין לכם שאפשר היה להרוס את המנהרות בלי להכנס פנימה??

וככה ביום בהיר להכנס לעזה בלי סיבה ולהרוס מנהרות??

אז היו באים בטענות גם העם שלנו וגם אומות העולם שביבי פתח במלחמה,

מבחוץ מהכורסא הכל נראה כל כך קל כאילו שאנחנו יודעים הכל

אבל בביקורות פרסט קלאס,

כל הטענות הן למי שאין לו מושג.

יש לי קצת מושג בענין ובזמנו כתבתי לשר הבטחון דאז שרון איך מטפלים בבעיה, אז כמו שהוא לא התייחס לנושא הגדר, ואחר כך היו צריכים להקים גדר, כך גם לא התייחסו לנושא המנהרות, כי הרי אין לי תואר של אלוף או פרופסור, אז למה להאזין לי ???
לחברה לחיפושי נפט (אני מכיר מקרוב את הנושא) יש משאיות מיוחדות שמציבים אותן לחיפוש חללים מתחת לפני הקרקע כדי לאתר מקורות נפט.
עוצרים את המשאית, היא עולה על וינצ'ים ואז מכשיר כמו פטיש חובט בקרקע, הנתונים הססמיים נתורגמים מיד, ורואים אם יש או אין חלל מתחת למשאית, מורידים מהוינצ'ים נוסעים עוד 5 מטר עוצרים ושוב.
נכון שהעבודה די סזיפית, אבל הגילוי שלה הוא מוחלט.

אז לא כורסה שמורסה, ואני בטח לא יודע המון דברים כמו האלפים הללו שבירברו עצמם למוות בטלויזיה, אלו שהוציאו אותם מהנפטלין, רק כי יש להם איזה תואר שנלוה לשם.
אז במקום להשתמש בכלי מצויין שקיים והוכיח עצמו, הולכים לפתח כלי מיוחד לאיתור המנהרות חלם.

זה מזכיר לי שכאשר אחי היה עול ימים ושמע ממני איך מכוונים את תותח הטנק לירי, אמר שאין בעיה, הרי אפשר לקחת את מהירות הפגז ומהירות הרוח וכיוון הרוח עם הטווח למטרה ובאמצעות מכשירי זוית ומדידת הרוח, לכוון את התותח למטרה..... הסברתי לו שאין לנו חצי יום בשביל לירות כל פגז.

ואגב כך, הנה חידה קלה:
SCHUTZENGRABENVERNICHTUNGSPANZERKRAFTVAGEN
המונח בגרמנית ישנה במילה בת 42 אותיות.
תוכלו להגדירה במילה אחת בעברית ?

המשאיות בפעולה + תוצאות

כך הם עובדים: נוסעים בשיירה של ארבע מכוניות, עוצרים, לפי אות כולם חובטים בקרקע במכשיר ההלימה שבמרכז הרכב, התוצאות מתקבלות על קורא-הסיסמוגרף תוך שניו, וממשיכים הלאה.
זה לא מסובך, יעיל ומהיר.

עמיקם10

New member
לא חושב שאנחנו קהל היעד שלך.

וכנראה זה לא יעיל. אתה גם לא יודע אם לא ניסו ולא גילו. הרי העולם כולו מחפש נפט..

יוליקה

Member
מנהל
המכון הסייסמוגרפי של מדינת ישראל נמצא בחולון

פעם הכרתי את המנהל שלו....גם שמו היה שפירא... יש קשר משפחתי???

לא רציתי להשויץ, אבל כן, זה היה אבא שלי.

היום יש במקום המכון קניון.
ולכן אני מכיר את הנושא, ומי שטוען שהמכשיר לא יעיל, לא ראה אותו בפעולה.....

יוליקה

Member
מנהל
אני לא יודעת גרמנית

אבל אני מכירה איזה מילה ארוכה גם היא בגרמנית
שמתארת את תפקידו של מנהל תחום השיט בנהר הריין....

אז הנה:

המילה בת 42 אותיות, מורכבת למעשה משבע מילים, כמו שהגרמנים אוהבים לחבר מילים, מה שכתוב הוא:
שוצן גראבן ורניכט אונגס פאנצר קראפט ואגן.
התרגום:
קרון משוריין ממונע להריסת חפירות
או במילה אחת: טנק.

הטנק הראשון זו היתה מטרתו, לא היה לו תותח אלא שני מקלעים בצריחים צדדיים.
במלחמת ששת הימים פעלנו על פי הדוקטרינה המקורים ונסענו עם הטנקים על התעלות למוטט אותן כדי להשקים תרופה למכה לפני שהמצרים יירו עלינו טילי שמל .
אגב מקור השם טנק הוא בכך שבמלחמת העולם הראשונה כהונאה העבירו את הטנקים לחזית בתוך קופסאות עליהם היה כתוב "טנק" (מיכל).

למעלה