שבת שלום ושקטה ..שקט מסביבראשון של בוקר...הציפרים נמים עדיין את שנתם...שיהיה יום כייף לכולם
ה הדסהש1 New member 3/5/14 #1 שבת שלום ושקטה ..שקט מסביב ראשון של בוקר...הציפרים נמים עדיין את שנתם...שיהיה יום כייף לכולם
יוליקה Member מנהל 3/5/14 #2 בוקר טוב לכולם - חזרנו בשלום מארגנת תמונות וסיפורים... היה כיף, מזג אויר מושלם בילוי עם קולטורה אירופאית... לא הרגשנו בשום מקום סממנים של אנטישמיות שכל כך מדברים עליה והיו לנו מספיק הזדמנויות לפגוש בה.... אבל היא התחבאה...אולי פחדה מאיתנו... ההונגרים משוגעים לאיכות הסביבה ואת זה כן ראינו....
בוקר טוב לכולם - חזרנו בשלום מארגנת תמונות וסיפורים... היה כיף, מזג אויר מושלם בילוי עם קולטורה אירופאית... לא הרגשנו בשום מקום סממנים של אנטישמיות שכל כך מדברים עליה והיו לנו מספיק הזדמנויות לפגוש בה.... אבל היא התחבאה...אולי פחדה מאיתנו... ההונגרים משוגעים לאיכות הסביבה ואת זה כן ראינו....
E emmy5 New member 3/5/14 #6 שבת שלום, ברוכה השבה,הפורום היה מלא אורחים... מעניין,.. מחכה לתמונות,אוהבת את בודפשט יום שקט ונעים לכולם.
שבת שלום, ברוכה השבה,הפורום היה מלא אורחים... מעניין,.. מחכה לתמונות,אוהבת את בודפשט יום שקט ונעים לכולם.
יוליקה Member מנהל 3/5/14 #7 כן...שמתי לב אבל זה חלק מהגיל שלנו.... אז אני הולכת הפוך על הפוך...בבודפשט אי אפשר לעשות דיאטה או לשמור על סוכר או הכולסטרול....
כן...שמתי לב אבל זה חלק מהגיל שלנו.... אז אני הולכת הפוך על הפוך...בבודפשט אי אפשר לעשות דיאטה או לשמור על סוכר או הכולסטרול....
ש שפירא מאיר New member 5/5/14 #23 אחרי שבצינטור התברר לי שהעורקים שלי נקיים לגמ אמרתי לאשתי: עכשיו אני הולך לחגוג על שפק.....
יוליקה Member מנהל 4/5/14 #10 תודה אור - הנה תשטפו את העיניים בקצת תמונות הבעיה בתפוז, שכל תמונה צריך להכניס בנפרד.... טוב נתחיל... כאן בתמונה, זה לא ארמון... אלה הם מרחצאות סצ'ניי - פתוח כל השנה עם בריכות מחוממות, בריכות עם מינרלים וכד'
תודה אור - הנה תשטפו את העיניים בקצת תמונות הבעיה בתפוז, שכל תמונה צריך להכניס בנפרד.... טוב נתחיל... כאן בתמונה, זה לא ארמון... אלה הם מרחצאות סצ'ניי - פתוח כל השנה עם בריכות מחוממות, בריכות עם מינרלים וכד'
יוליקה Member מנהל 4/5/14 #12 עוד זהו גשר החירות. יש מעל הדנובה באיזור בודפשט בלבד כ-10 גשרים חלק גדול מהם נהרס בזמן המלחמה וניבנה מחדש... הגשר הזה מוביל להר גלרט...שגם שם יש מרחצאות כמו בסצ'ניי ומשם אפשר לעלות למבצר הציטדלה שמשם משקיף פסל החירות הבודפשטי...
עוד זהו גשר החירות. יש מעל הדנובה באיזור בודפשט בלבד כ-10 גשרים חלק גדול מהם נהרס בזמן המלחמה וניבנה מחדש... הגשר הזה מוביל להר גלרט...שגם שם יש מרחצאות כמו בסצ'ניי ומשם אפשר לעלות למבצר הציטדלה שמשם משקיף פסל החירות הבודפשטי...