שבת שלום..חבל שציפי לא איתנו.אני במקרים כאלה

הדסהש1

New member
שבת שלום..חבל שציפי לא איתנו.אני במקרים כאלה

גם עכשיו אני דרך הפלאפון.אני היום במיטה.לא מרגישה בטוב חצי גוף הימני תפוס.וקצת מצוננת.הכל יחד.זה אולי תלוי במצב שלי שאני "מדוכאת"לא קל לי הכל נהייה קשה מיום ליום.טוב לי שרמי נמצא במקום טוב והבנות דואגות לו.יפעת הביאה לו אתמול ארוחה ממקום שמכינים לקחת הביתה. באור יהודה"אקו מאקו"שגם אנו היינו לעיתים קונים משם יש דברים מגוונים וטעימים.מכל טוב.אני פחות אוהבת כי הרוב חריף לי...יעלי אני ממש מצטערת על מה שעברת.יתכן וזה החוקים של קופת חולים.תבררי אם את יכולה להגיש תלונה כדי שירעננו את הדבר שאנשים אחרים לא יסבלו..

הדסהש1

New member
יש דברים שיכולים לעצבן אותי עד

לזה שאני העשה משהו שאני לא רגילה.אני השבוע ירדתי להשקות את הגינה הקטנה שלנו.היתה בחוץ שכנה דיברנו מעט.אני יודעת שלפי ביטוח לאומי אני לא אמורה לעשות דברים שאני מתלוננת שקשה לי.
בקיצור הוזהרתי שיש לפעמים
מעקבים.אחר הצהריים הגיעה יפעת לקחת משהו לרמי והיא
שאלה אותי למה השקתי את הגינה? התפלאתי איך נודע לה.והיא אמרה שהשכנה שראתה אותה מגיעה סיפרה לה.באותו רגע חשבתי חגשת אליה ולומר לה מה אני חושבת על זה אבל התאפקתי.
אין חי כבר אמונה באף שכן אולי שואלים עחי איך אני מתמודדת.גם ליאת ויפעת אמרו לי תבקשי נבוא
להשקות.אבל אני לא מסוגלת
דקל בא מתי שהוא יכול.שקד לא רוצה.. מאז לאראיתי את השכנה.כי רוב הזמן אני בבית...אבח אותי זה מרגיז.אולי יש מלשינים בבניין.

שבת שלום לכוכוכוכוכוכלנו.

הדסה , לפי מה שאני הבנתי את מה שכתבת , השכנה פשוט דאגה לך . היא הרי לא אמרה לבטוח הלאומי , שמשלם על העזרה שאת מקבלת . היא אמרה לבת שלך , שתדאג שאת לא תעשי מה שאסור לך לעשות . לטעמי , מגיע לשכנה כל הכבוד !

הדסהש1

New member
תודה עלהתגובה אך מהכרות עם

השכנה זאת לא המטרה.אני לא צריכה שתספר לבת שלי על מעשי .מקווה לטוב.

מינהר

New member
הדסה, גם אני בדעת תמר. לא צריך סתם לחשוד

בשכנה. היא לא תרוץ לספר סיפורים לב.ל. כנראה סתם רצתה לפטפט עם בתך.
חברות הביטוח שולחות מרגלים, כאשר מדובר בסכומים גדולים, והן חושדות. זה לא המקרה. לך באמת יש בעיות בריאות.

יעלי, לעולם אל תדחי למחר, מה שאפשר לדחות למחרתים !!!!!!!!!!!

מן הסתם , זה פתגם רומני עתיק . מה שעשתה הרוקחת זה אולי חוקי, אבל , מה שנקרא להקטין ראש . יעלי , אני מסדרת את כל התרופות שצריכה לקחת , בכופסא המיועדת לכך , בכופסא יש 14 תאים וזה מספיק לשבועים , יש לי שתים כאלו . פעם בחודש , לרוב בשבת קודש , מקדישה בערך שעה לסידור כל התרופות לכל החודש . כשאני מגיעה לשבוע האחרון , שוכרת משאית וניגשת לקופ"ח להעמיס את המנה החודשית. אם באותו היום לא הספקתי , יש לי את כל השבוע לפני , לעשות זאת . את גם יכולה לבקש מהרופאה שתיתן לך מנה רזרבית מהתרופות המאוד חיוניות , כך שלא תשארי בלי .
שבת שלום , הרבה גשם והרבה בריאות , תמר .

שי1951

Member
שבת שלום לכולם
כמה חיוכים לשבת

הרבה בריאות
לכולם

וכמה חיוכונים
לשיפור מצב הרוח

בקבצים המצורפים

yaely2

New member
מנהל
שייקה, אתה גדול מהחיים

שלום

קצת נרגעתי מאתמול אבל אני אגיש נגד הרוקחת תלונה, לפחות שיהיה לה הערה בתיק האישי. החברה/שכנה שלי אמרה לה שיש לה כדורים בדיוק כמו שאני צורכת, אז כבר יהיה לי רזרבה. חבל שלא עלה בדעתי לשאול אותה לפני הבלאגאן.
תמר תודה על העזרה ובכול זאת אני אומרת, שלכול אחד עלול לקרות משהו כזה או דומה.

לא צריך חיוכון אחרי פצצות הצחוק של שייקה. שייקה אלף תודות (פוחדת לכתוב נשיקות)

יעלי

שייקה . תודה , מאוד נהניתי .+ יעלי , גם לי זה קרה.

לפני כשנתים שלוש , ערב אחד חסרו לי כדורים משמעותיים , ללחץ דם , אנטיביוטיקה או דילול דם , לא זוכרת איזה . משהוא שהייתי חייבת לקחת . הלכתי לבריאותא , שילמתי על כניסה למיון , [בזמנו ,זה לא היה יקר , כעת , אינני יודעת כמה עולה]. קיבלתי מרשם , נגשתי לסופרפארם , קניתי כ3 כדורים שיספיק עד הבוקר . אני חושבת שבגלל שבסופ.............ם , יש מון לקוחות , אין להם בעיה להשאיר קופסאות פתוחות ולתת לקונים השכחניים מספר כדורים מוגבל . אני בטוחה שאת ואני איננו היחידים שמגיעים למצב כזה , אז הם עושים זאת כשרות ללקוחות . בהזדמנות זו גם שומרים על שמם הטוב. .

למעלה