שבת שלום חבר'ה

שבת שלום חבר'ה

מה שלומכם?
כולם רוצים לדעת מה קורה עם המסיבה, אז כמו שכתבתי יש תאריך משוער 5/6, אם יהיו שינויים אני אעדכן, לגבי השעה, סביר להניח בסביבות 20:30. אגב, אלה מכם שיהיו בצרפת בזמן הזה ממ/, יוכלו לשמוע את יוסי מתנגן,
הוא נכנס לפלייליסט עם השיר "בוכה בלילות" (בצרפתית) ולפי מה ששמעתי הצרפתים מתים עליו.. :) אגב, אני שמעתי את הגירסה והיא מדהימה ביותר (!!!) ומרשימה...כמו שרק הוא יודע. והיא עושה שם שמות! אני רוצה גם לסיום לאחל באמת המון המון מזל טוב ליאיר ביטון וליעל פנדריך
שב.ה יתחתנו שבוע הבא, המון מזל טוב והמון המון אושר!
שתהיה שבת שלום, איזה כיף קיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ. אוריאן, אני צריך לעדכן אותך, כנסי לקומונה, וכל מי שעדיין לא רשם לגבי המתנה ליוסי למסיבת הזהב. אוהב המון.....
אריאל.

יאאאא

מאיפה שמעת ת'גירסה הצרפתית? ואריאל אתה אומר שזה מתחיל ב-20:30... כאילו יוסי יהיה שם בשעה הזאת? ויש לך שעה משוערת מתי זה ייגמר פחות או יותר? שבת שלום לכולם!

1מאיוש

New member
../images/Emo51.gif אריאל!! אבל.. שכחת משהו

מה עם כתובת של המקום ?! שם של המקום... ואיך אנחנו אמורים להיכנס?!
שבת שלום לכולם! נ.ב. כנסו לקומונה של יוסי ותנו תשובה לגבי המתנה- מי שלא רשם

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif מרסיי על העדכוןן! עכשיו חסר ל

למי שיגיד שלצרפתים אין טעם!

1מאיוש

New member
תודההה אריאל!!!! ../images/Emo166.gif

וצריך להגיד משהו מיוחד שנכנסים.. או פשוט נכנסים וזהו?! להביא איזה אישור.. מה?! תסביר בקשה ושוב תודההההההה

sarit lang

New member
שבת שלום לכולם....../images/Emo24.gif

זה לא סתאם אולי אתם האור בחיי..........

orianush

New member
שבת שלום

מזל טוב להם.. אני מזה מבואסת מהתאריך של המסיבה.. הלוואי וזה ישתנה

sarit lang

New member
אני דחיתי את הטיסה שלי...

כי זה לא הגיע לי בזמן טוב...ואני מזה שמחה שדחיתי ככה אני יוכל לבאו למסיבה.. אגב איך אני יכולה לשמוע את השיר?....

ניר86

New member
שבת שלום פורום יקר !

לגבי המסיבה שיהיה תאריך סופי והכל יהיה סגור וקבוע תודיע לנו ...כי אני צריך לסדר משמרות עבודה ... ולגבי בוכה בלילות גם אני רוצה לשמוע בצרפתית !!!!! ובכלל לא כיף קיץ !!! לא אוהב את הקיץ !!!!! חורף שולט ! חחח ושבת שלום וסופ"ש מהנה לכולם ...:) תלכו לים שאין בירושלים חחחח סתם אני בכלל לא אוהב את הים ..ואם כבר ים אז רק בלילה אני אוהב אותו !

מה תה מדבר אין כמו הים

חח ולגבי האסקו..אני אברר כתובת. ובקשר למסיבה אל תדאגו, יהיו שמות בכניסה, אני עוד אקח ממכם שמות, יש עוד זמן אין צורך לדאוג :) שבת שלום. אגב את הגירסא הצרפתית השמיע לי ג'וזף בכבודו ובעצמו! ואם אתם רוצים לשמוע....טוסו לצרפת!

שבת שלום

אני מקווה נוראא לבוא למסיבה... ובאמת באיזה שעה יוסי יהיה? ומתי זה יסתיים? צריך לדעת...אבל יש עוד זמן.... שבת שלום ואחלה סופשבוע לכולם!!!

למעלה