שבת שלום חברה

avki

New member
סתם טראש נחמד ../images/Emo13.gif

http://bandcontact.com/index.php?name=News&file=article&sid=24 בולשיט על צלם שצילם צלחת של חייזרים באמצע הופעה של רדיוהד... מנסתם זה היה מטוס סילון, שליד השובל שהשאיר הסילון בדיוק עבר איזה מטוס קטן, אבל עדיין משעשע.

vegetable man

New member
שבת שלום חברה

סליחה על ההצתה המאוחרת משהו. אתם מוזמנים להעלות המלצות לאלבומים טובים ששמעתם לאחרונה, חוץ מהמוחק
שיהיה לנו סופ"ש רגוע עד כמה שאפשר.

Paranoidd

New member
סתם עובדה מעניינת...

אתמול בפרק של The O.C .. כן כן .. אני רואה את זה.. בקיצור אתמול בפרק היה איזה קטע שברקע היה את פוג Fog של רדיוהד... בגירסא שאני לא מכיר...(אני מכיר רק גירסא אחת..) כאילו נראה לי שהיא גירסא לא של רדיוהד...די מהירה כזאת...אבל באמת גירסא יפה... בקיצור זהו...

kittycatbone

New member
ואוו מגניב../images/Emo2.gif

באיזה פרק/עונה של האו סי זה היה? אני לא יכולה ממש לעזור לך.. אבל מגניב לי ששמו שם שיר של רדיוהד, ועוד אחד שהוא יצא כסינגל מוכר מאלבום..!

Roy1232

New member
איך אתה בטוח שזה המוחק ולא המחק?

אירייזר יכול להיות בהחלט מחק... ות'ום יודע להיות קשור כשצריך
המחק הרבה יותר יפה

vegetable man

New member
אני די בטוח לגבי זה

אפשר לעשות סקר, המחק או המוחק... המוחק הרבה יותר יפה. ונראה שזה גם מה שהוא התכוון אליו בשיר. הוא התכוון לאדם, לא לעצם

Latisia

New member
../images/Emo45.gifהמוחק יפה יותר משם מחק!P: חע.

אהה אין לי על מה להצליץ אולי רק שום פעם על רם אוריון ונושאי המגבעת! בלעכס היה לי שבוע ארוך, נטול כול מוזיקה יחיסת! שייקספיר באנגלית בהחלט טימטם את המוח! (= בכול אופן שבת שלום וכולם! חע הסוף שבוע שלי והאי עשיה מתחיל מהיום! ונגמר מחר... זה כייף פה כי מרגישים סוף כזה כבר ביום חמישי בערב (= ככה שהסוף שבוע נראה מה זה ארוך P:

LostChild

New member
יחצנות

בדרך כלל אני לא מנצל לרעה את הפורום הזה לקידום אינטרסים כאלה או אחרים שלי אבל הפעם אחרוג מן הנוהל אני ממליץ למי שמחפש מוסיקה משונה \ מיוחדת \ מסעירה \ מרגשת לבקר באתר הצנוע שלי : www.lostchildrenonline.com שם אפשר בעמוד ההורדות להוריד אלבומים מלאים של חברי הקבוצה שעושים לדעתי מוסיקה נפלאה

vegetable man

New member
חביב ביותר!

אני אישית תמיד אמצא יותר עניין בלייבלים הקטנים - ובכל מקרה אנחנו תמיד נתעניין במוסיקה שאתה יוצר / יוצרים בלייבל שלך וכו'. מספיק שאתה כותב פה, זו סיבה מספיק טובה להתעניין במה שאתה יוצר, לא? ככה שאין עניין של ניצול לרעה. אני מחכה כבר שיהיה לי זמן יותר פנוי לשמוע דברים שאני אוהב / דברים חדשים

למעלה