שבת שלום חברה :)

V e g

New member
שבת שלום חברה :)

שרשרו כאן את המלצותיכם לסופ"ש ובכלל. המלצה שלי - לאוהבי Portishead, ששמעו את 2 האלבומים (וההופעה, Roseland שהיא חובה!), מומלץ לשמוע גם את האלבום הנפרד שהוציאה הסולנית בת' גיבונס ב-2002, Out of Season - Beth Gibbons & Rustin Man. שיהיה אחלה סופ"ש.

SLIPPERYSLOPE18

New member
אני חושבת מ-Dummy

זה דיסק נורא טוב. אני במיוחד אוהבת את Roads - ?Oh, can't anybody see We've got a war to fight here

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם לדעתי צריך להתחיל מdummy. למרות שהאמת אני בקושי מכירה שירים שלהם שלא מהאלבום הזה, אבל כשהתחלתי לשמוע את הלהקה כהמלצה ממישהו, הוא בהחלט המליץ לי להתחיל לשמוע משם

SLIPPERYSLOPE18

New member
הולי קריפ, יש לה קול כל כך יפה..

אני חייבת לשמוע את הדיסק הזה :) ואני חייבת להמליץ לכם על Fade to grey של Visage, זה שיר כל כך ממכר ומגניב XDDD ועל רוקי הורור פיקצ'ר שואו, למרות שבטח כולכם ראיתם אותו. זה סרט כל כך טוב.. וגם סקסי ומעורר השראה, אני חייבת לציין :) וד"א, Veg, קיבלת את הגרסה של קארפיישן פורסט לשיר של הקיור? אחלה סופשבוע :)

kittycatbone

New member
ווא פורטיסהד../images/Emo99.gif

להקה מעולה
בקשר לבת' גיבונס, אני מכירה רק שיר אחד שלה (שיצא לי לשמוע פשוט בטלוויזיה אז משם יש לי אותו..) שקוראים לו thom the model, שיר בהחלט חמוד! והיא שרה אותו עם עוד מישהו או משהו נראה לי.. בקשר להמלצה שלי- חברה שלי הביאה לי היום מתנת יומולדת מאוחרת^^ (ממש לא אחרי שנתתי לה רשימת דיסקים שאני רוצהXD) האלבום nolita של קרן אן
ואני בהחלט ממליצה עליו! שירים מדהימים
חלק בצרפתית וחלק באנגלית, וכולם מעולים^^

עזבו אתכם שטויות,

שכבו במיטה תשתו שוקו רותח עד שתשרוף לכם הלשון תקראו עיתון איכותי שימו מוזיקה טובה ברקע. זה החורף היפה :)

Latisia

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo185.gif

חח כן החורף התחיל! אתמול ירד שלג, חבל שלא נשאר קצת היום.

Knives Out

New member
Zero 7

The Garden + When It Falls שני אלבומים כל כך יפים של Zero 7. הזכירו לי את Air פה ושם אבל הם ייחודיים והאמנים שהם מביאים כל כך מוכשרים. אה כן, וגם כן Squarepusher החדש. D: השיר הראשון כל כך ממכר ויש שם עוד כמה ששווה להקשיב להם. סרט? "הילדים של מחר" - ישבתי פעור-פה כל הסרט. סוף סוף- סרט סוף עולם טוב.

המלצה

Sufjan Stevens הוא אחד היוצרים היותר מרגיעים ששמעתי בזמן האחרון. הוא החליט שכל אלבום שלו יהיה על מדינה אחרת בארה"ב ואכן ארבעת האלבומים שהוא הוציא עד כה עוסקים כל אחד במדינה אחרת. מוסיקה נהדרת. מומלץ בחום. רשימת אלבומים: Seven Swans Illinois Greetings from Michigan- The Great Lakes State A Sun Came שמיעה נעימה

scooby4

New member
Fly

אחד מהטריואים היותר מגניבים. מארק טרנר- טנור סקס', ג'ף באלארד- תופים, לארי גראנדיר- קונטרבס. YES!

tuvalg

New member
המלצתי

ראיתי לאחרונה את הסרט "הולך בדרכי" על המוסיקאי ג'וני קאש, סרט מדהים ומרגש, כמו כן הזמר. למי שמתעניין מומלץ לשמוע את השיר שלו "Hurt" אשר משמש גם כשיר בפרסומת החדשה של נייק.

ג'וני קאש

הבנזוג ראה את הסרט אולי 5 פעמים בחודש האחרון, מה שגרר קניית 3 אלבומים (כולל אחד בהופעה חיה בכלא) והסטריה קטנה בבית. אכן סרט מוצלח.

BORAT

למרות שאנחנו עמוק בקניות של קרמיקה, מכונת כביסה ובחירת הגוון הנכון של אדום לקיר בכניסה (=קנינו דירה לפני שבוע), מצאנו אתמול זמן ללכת לראות את סרטו של סשה ברון-כהן - Borat בו הוא מוציא את תושבי ארה"ב כל-כך מפגרים שזה תענוג. אני בטוחה שכולם שמעו עליו אז לא אפרט על מה הסרט, רק אספר שלא הפסקנו לצחוק אפילו לשנייה - יצאתי עם כאבים בשרירי הפנים וזו לא הגזמה. שיהיה לכולנו שבוע נהדר! לטיסיה, שלחי קצת מהלבן הזה לכיווני, טוב?

למעלה