שבת שלום חברות וחברים

שבת שלום חברות וחברים ../images/Emo24.gif

בחוץ סערה גשמים
אולי גם רעמים וב-
מה מה עושה לכם הקור הגשם הסופה...
התכנסות פנימה
תחושת בדידות אולי מאפשר זמן למחשבה אולי תהיות מעלה או סימני
או פשוט... מתחת לשמיכת הפוך לשכב לשמוע מוסיקה
טובה לקרוא ספר טוב או פשוט לעצום עיניים ולהגיע למקומות אחרים מחבק באהבה ומאחל סוף שבוע קסום ונפלא ישראל בן יהוידע

גריני

New member
מה עושה לי הסערה?

מן מצ"ר כזה מיוחד שנע בין רומנטיקה למלאנכוליה - אבל מלאנכוליה מתוקה כזו... לא יודעת איך להסביר.... אחד הדברים הכי אהובים עלי זה לעמוד בבית המחומם, מאחורי חלון ו"לצוד" ברקים
,יאווו - משתגעת על זה.... לפני כמה שנים כשנפשתי לי בים המלח, סידר לי הטבע מן מופע אורקולי שכזה, מול עיני המשתאות, על המרפסת במלון - החלה סערה ברקים אדירה, ובאיזשהו שלב התחלתי "להזמין" ברק פעם בצד ימין ופעם בצד שמאל... איזה קטע
זה עבד
- בעלי היה המום ממני, והכריז שזהו זה סופי - ואני ראויה לנימבוס 2000 |-D (איך גילי אומרת? - מגיע לנו הכי טוב
) מתחת לשמיכת פוך עם ספר טוב
ולהתעורר ב-2-3 לפנות בוקר ולשמוע את הגשם או הברד מכים בחוץ, זה בכלל

../images/Emo9.gif|פאז ככה זה אצלי עם הסערה../images/Emo183.gif

אני שונאת חורף!! נכון שהרוח מייבשת את הכבסים (למדנו בבית ספר). נכון שהכנרת מתמלאת וזה מצויין... נכון שהאויר יותר צלול...העצים והצמחיה בכלל ירוקה ורעננה... נכון..אבל........... להכנס להתקלח עם ערימת בגדים .... לקום בבוקר לתוך הקור הזה.... כל יציאה מהבית כוללת חזרה עם מטריה שבורה.. בכלל הרוח מביא אבק !! ואל תשכחו שיש אנשים שהגשם חודר להם לבתים וזה ממש לא נעים... אז מצטערת ..אני לא רואה שום רומנטיקה לא בברקים ולא ברעמים. אני "רואה" את הפסקות החשמל בעקבותיהם.

לומבינה איך אפשר שלא לאהוב את החורף

כי כמו שכתבתי בחדר האחר, קודם כל יש אייקונים כאלה מדהימים:
וחוצמזה, חורף מספר לי על מים
ומים כידוע מקבילים לרגש
על פי היסודות כזה כאילו.... ורגש מזמין
ים בפוך פאב, עם נרות וקטורת ותיפוף מתמיד על התריס, והנוף המדהים של הנמל והים תחת הברקים כאילו... איך לא לאהוב את זה, איך
ותגידי לי
מותק, מה לך וליממלח בחורף
כי עוד שניה עמדתי לספר את הסיפור הזהה שלי, הייתכן שנפגשנו בלי לדעת?

גריני

New member
וואלק../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

טוב היה מבצע... מחיר מוזל, את יודעת

לקשמי

New member
אוהבת את הגשם ../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

ומאחלת בלב החלמה מהירה לבחור מסוים שחולה עכשיו ושבוודאי עם בוא השמש בימים הקרובים (כפי שהבטיחו החזאים) הוא גם כן יבריא וישוב לאיתנו.

mkarin

New member
מה זה עושה לי...

גשמים
, ברקים
קור
, ובקיצור החורף, בשבילי מסמלים שלמות
. זו העונה שאני הכי אוהבת. החור שחודר לעצמות, ה"עשן" שיוצא מהפה, ההתכרבלות בפוך וקיפוצים בשלוליות [כן, לא התגברתי על רצונם של ילדים בני 4
]. זה הזמן שלי להתכנס, להיות לבד, בלי הרבה אנשים, מוזיקה/ טלויזיה/ ספר טוב, מיטה, ויותר מזה לא צריך.

בזוז

New member
פעעעםםם מזמן מזמן מזמן

ממש שנאתי את החורף - קר, ים בגדים, ו...קר מתחת ל28 מעלות צלזיוס - היה עבורי יום חורפי... אבל היום (מאז הלידה של בתי הקטנה - השנייה) הקור נעים לי, אוהבת את האוויר הקריר והנקי שנכנס לגוף. גשם לעומת זאת - תמיד שמח, וגם אני לא מוותרת על ריקוד בגשם, או על לעמוד עם הפה פתוח שכל הטיפות ייכנסו לפה... ברקים ורעמים - אחחחח, עמו סרט טוב... משהו בין הנאה ופחד עתיק שלא לדבר על הקשת שמופיעה פה ושם בקיצור - כייף, ורומנטי, ורענן, רק החושך שיורד מוקדם - קצת מקלקל את השמחה

למעלה