אלמונית פלונית1
New member
שבת שלום חברים יקרים!
היה אתמול אחלה מפגש באופן אישי מאוד נהנתי....המפגש היה במקום ולי היה כיף כי זה היה יותר לבוגרים שבינינו ולאו דווקא לילדים (מה שבדרך כלל קורה). ולתודות: ראשית דהוז כל הכבוד על המאמץ והחומרים שהבאת איתך ראיתי את ההתלהבות של הילדים בעיניים וזה היה שווה הכל! שביק וענתי אין עליכן! כל הכבוד על הארגון והתמיכה שלכן
תודה רבה ל"דב גריזלי" שהסיע אותי מתחנת האוטובוס לעמותה היתה לי הפתעה נעמה וטובה לפגוש אותך שנית אתה נראה נפלא אחרי שהשלת מעליך כל כך הרבה קילוגרמים ואני מצפה שתחזור לכתוב כאן כמו בימים עברו..... היתה לי הפתעה נעימה גם לראות את ליז עם אריק ואת אריאל המקסימים, אריאל תודה על רצונך להחזיר אותי הביתה אבל העברתי ערב משגע ומהנה עם הלנוש (אתה יודע אין על ערב בנות!) ליקירתי "חנוצה" ובני משפחתה, כרגיל היה לי כיף ונעים בחברתכם (ואני לא מבינה למה בעלך כועס עליי
) לעידנוש שלך המקסים שבית את ליבי איזה ילד בוגר ופתוח הנך, אני צופה לך עתיד מזהיר עם כתיבת סיפורך ובכלל) הלנוש נהנתי מאוד בחברתך (איזה ברמן חתיך היה לנו אתמול
) ולחדשים היקרים, ברוכים הבאים מקווה שתיטלו חלק גם כאן בפורומים, נהנתי להכירכם ובזכותכם גם היה לי קל יותר להפתח ולהרגיש חופשיה בזכות הדברים הדומים שאני באופן אישי וגם אתם חווים ועוברים. מקווה שנפגש בקרוב, לי זה השאיר טעם של עוד.......
היה אתמול אחלה מפגש באופן אישי מאוד נהנתי....המפגש היה במקום ולי היה כיף כי זה היה יותר לבוגרים שבינינו ולאו דווקא לילדים (מה שבדרך כלל קורה). ולתודות: ראשית דהוז כל הכבוד על המאמץ והחומרים שהבאת איתך ראיתי את ההתלהבות של הילדים בעיניים וזה היה שווה הכל! שביק וענתי אין עליכן! כל הכבוד על הארגון והתמיכה שלכן